Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#59824 Ναι κι εγω πέταλο με 5 ψωροευρώ κι αυτά αν τα δώσω στον Γατάκη για να πάω 2ο ημιχρονο. Στην 35 που έχει διαρκείας φίλος.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/BEth/aek/h-synanthsh-palaimaxwn-ths-aek-me-tsipra.3235341.html

Εικόνα

Που ζεις ρε καθυστερημένε Τσίπρα θες να γίνεις και Πωρθυπουργός, τρομάρα σου!! :rtfm: :rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
red_monster έγραψε:Εικόνα

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ feat ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ :metalo:

Σε χιόνια και βροχές...
Είπαμε κύπελλο φέτος, πρωτάθλημα του χρόνου :iconcool:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#59931 Κάνω ήδη ζέσταμα στο γραφείο. Είμαι και μόνος μου και παίζει δυνατά:

:metalo: :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By pasxos
#59963 200+ μυρια χρεωμενα στον απλο κοσμακη απ την αεκ με μονη υποχρεωση την...γ εθνικη, γηπεδο με το ετσι θελω για 5000 φιλαθλους ολους κι ολους και μιλας για προβατα;;;; τστστστστστσ :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Deleted User 1 έγραψε:Σταμάτα να με επιβεβαιώνεις γνήσιε συνεχιστή του κυρ-Σάββα!! :rtfm:

Έχασα και το γκολ γαμώ τα καντήλια μου!! :rant:

Φανταζομαι ποσο ωραιο παιχνιδι γινεται για να ποσταρεις στο φορουμ :s_laughat :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By pasxos
Deleted User 1 έγραψε:Έχασα και το γκολ γαμώ τα καντήλια μου!! :rant:

Δεν πειραζει τωρα που ο οπαπ εχει την ομαδιτσα σου θα δεις πολλα γκολακια σαν αυτα του παοκ το προηγουμενο σκ... :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#60012 Εικόνα

:s_biggrin

Eγώ γουστάρω Μελισσανίδη γιατί τουλάχιστον θα δω καποιον καινούριο στα στημένα!!! Βαρέθηκα όλο Βαγγέλα!! Και εκείνοι οι επόπτες θυμάμαι στο Καραισκάκης πόσα θα έβγαλαν? Άς είναι. :s_coffee
Άβαταρ μέλους
By pasxos
#60014 O μελις ειναι πολυ μπροστα στα του ποδοσφαιρου και τις λαμογιες. Ο βαγκελης ειναι νιονιος μπροστα του. Τωρα ειδικα και με τον οπαπ θα κενταει ο φιλος... και δωστου σανο στα αεκακια..αχχαχα