Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#499510 Εικόνα

Μπιχλα ξερεις τι θα φορεθει πολυ φετος; Οχι το μοτοσυκλετιστικο, καπαρτινα δερματινη γραφουν ολοι.

Κανε κουμαντα. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
Dimitris_P έγραψε:Τώρα θες να την ρίξεις αυτή;

Το 18χρονο ρε συ, πλάκα μου κάνεις? :lol: Αφού μου έκανε like γράφω καμιά |λογοκρισία| να γελάσουμε, από
Θεσσαλονίκη είναι το μικρό (τρόπος του λέγειν, 1.82 και αφρατούλα είναι), από που κι ως που να ασχοληθώ.
Κοπέλα έχω, στο tinder και το badoo χαβαλέ κάνω για να τραβήξω την προσοχή, αν κάτσει και καμιά κοπελίτσα
ντόπια δεν θα με χαλούσε βέβαια για κάτι μια στο τόσο. Θα ήθελα να βγάλω κανένα απωθημένο και αυτές οι
εφαρμογές είναι ότι πρέπει για τέτοια, πχ καμία πολύ μικρόσωμη, καμία barely legal, καμία μουσουλμάνα :ninja:

Ήμουν με την δικιά μου στη Θεσσαλονίκη τις προάλλες και έτυχε να συναντήσω μια τύπισσα που μου είχε στείλει
αίτημα φιλίας πριν καμιά βδομάδα, μιλήσαμε λίγο και μετά βγήκαμε για έναν καφέ, δεν είχα δείξει ενδιαφέρον
ούτε έκανα καμία κίνηση όταν την γύρισα στο σπίτι. Ήταν με δύο φίλες της και απλά την χαιρέτησα από μακριά.
Ακολουθεί λοιπόν ο εξής διάλογος ο οποίος είναι και απόλυτα σχετικός με τον τίτλο του topic οπότε περιμένω να
ανάψει λίγο η κουβέντα, μην γράφουμε μόνο καφρίλες συνέχεια.
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
25 χρονών και έχει γίνει σαν χωριατοκυράτσα απ τη μάσα και το καθισιό και είναι εγώ ο τραγικός... Κάργιες :lol:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#499542 «Όταν ήμουν μόνος μου, σε όλες περνούσα αδιάφορος»

Ματινα Μανταρινακη βγες από το προφίλ του μπίχλα :lol:
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#499546 Εννοώ ότι ούτε μπάζα δεν μου ερχόταν έτοιμα στο πιάτο :lol: Ο καριόλης ο Murphy φταίει και για αυτό?
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
bihlas87 έγραψε:Tinder καταστάσεις...
Εικόνα

Status update:
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Θα φάει κέρατο η καημένη η ζουμπουρλούδα :lol: μου αλλά εγώ φταίω? Θα είμαι τεράστιος
|λογοκρισία| να μην αρπάξω οποιαδήποτε ευκαιρία παρουσιαστεί μπροστά μου.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#499941 To πότε είσαι τεράστιος |λογοκρισία|, έχει να κάνει με ποια έχεις δίπλα σου ή απέναντί σου. Δεν είναι μονοπαραγοντικό, ούτε σταθερό.
Γενικώς, θεωρώ πως αν έχεις σχέση με κάποια, δεν κάνεις μ@λακίες. Αν δεν έχεις, κάνεις όσες θέλεις.
Πάνω κάτω αυτό. Από την άλλη, όλοι έχουμε κάνει την κουτσουκέλα μας κάποτε, οπότε εδώ δεν είμαστε δικαστές, κουβέντα κάνουμε.
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
Anonymous Founder έγραψε:To πότε είσαι τεράστιος |λογοκρισία|, έχει να κάνει με ποια έχεις δίπλα σου ή απέναντί σου. Δεν είναι μονοπαραγοντικό, ούτε σταθερό.
Γενικώς, θεωρώ πως αν έχεις σχέση με κάποια, δεν κάνεις μ@λακίες. Αν δεν έχεις, κάνεις όσες θέλεις.
Πάνω κάτω αυτό. Από την άλλη, όλοι έχουμε κάνει την κουτσουκέλα μας κάποτε, οπότε εδώ δεν είμαστε δικαστές, κουβέντα κάνουμε.

Δεν το έπαιξα πιστός σε αυτήν που έχω τώρα, ούτε μήνα δεν είμαστε μαζί, στην τελική για ένα ποτό είχαμε βγει και μου
έκατσε από την πρώτη μέρα. Συμφέρει να είσαι με κάποια που να σε γουστάρει πολύ ενώ εσύ την γουστάρεις λίγο.
Χθες να φανταστείς της έλεγα ότι καθόμουν σε ένα bar δίπλα σε μια κουκλίτσα που μιλούσε στο τηλέφωνο και έλεγε
ότι θα πάει σπίτι να πάρει αντιβίωση. Μόλις κλείνει το τηλέφωνο, βάζω το χέρι στην τσέπη, της λέω αν θέλεις κάτσε
λίγο ακόμα να μου κάνεις παρέα, έχω και εγώ αντιβίωση μαζί μου και βγάζω το κουτάκι... της βγήκε το τσάι απ τη μύτη :lol:
Είναι ότι πιο πρωτότυπο έχω ακούσει στη ζωή μου λέει αλλά ο γιατρός μου έδωσε μια 1000ρα κόκκινη... έχω και τέτοια
της λέω και δείχνω το Tuono που ήταν έξω στο πεζοδρόμιο, θα ξεπρηστούν οι αμυγδαλές σου από την επιτάχυνση :lol:
vasilis έγραψε:ντροπή να συζητάμε τέτοια θέματα Μ. Πέμπτη. Λίγο σεβασμός :rtfm: :shifty:

Το emoticon με το λιβανιστήρι που είναι?
Άβαταρ μέλους
By g8777
vasilis έγραψε:ντροπή να συζητάμε τέτοια θέματα Μ. Πέμπτη. Λίγο σεβασμός :rtfm: :shifty:

ΘΛΙΨΙC. :( :( :( :(

Μπιχλα ειναι ξεκαθαρο οτι η Λαρσαια δεν ειναι για σενα, μπαςκλασαρια. Χωσου. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
bihlas87 έγραψε:Θα ήθελα να βγάλω κανένα απωθημένο και αυτές οι
εφαρμογές είναι ότι πρέπει για τέτοια, πχ καμία πολύ μικρόσωμη, καμία barely legal, καμία μουσουλμάνα :ninja:

Εικόνα

:shifty: Πάω να παίξω κανένα τζόκερ :lol:
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
g8777 έγραψε:Μπιχλα ειναι ξεκαθαρο οτι η Λαρσαια δεν ειναι για σενα, μπαςκλασαρια. Χωσου. :metalo:

Η Λαρισαία μου έχει πει ότι ο χειρότερος εφιάλτης της είναι να παντρευτεί, εγώ λέω ότι είναι ότι πρέπει για σύμφωνο
συμβίωσης μπας και πάρει μόρια για να την πάρουν αναπληρώτρια κάπου κοντά στη Θεσσαλία. Της γράφω και μια
ψεύτικη επικαρπία ώστε όταν νοικιάσω το σπίτι μου εδώ να γλιτώσω κανένα φόρο γιατί θα ανέβω κλίμακα. Win Win!