...μια φωτιά μπορεί να αποπροσανατολίσει την κατάσταση

don't panic

224v έγραψε:Όταν το έγγραφο το fbi, γράφει επάνω ότι δεν είναι μέρος της δισκογραφίας γιατί δεν έχει ντοκουμέντα, μόλις το παρουσίαζαν σε ανακριτικών, όλοι θα γέλαγαν. Αλλά οι Συριζαιοι το κυκλοφορούσα με μισόλογα ώστε να το κουβεντιαζουμε ακόμα εδώ μέσα...Μιλάμε για το ίδιο έγγραφο που στις ΗΠΑ ήταν αρκετό για πρόστιμο στην novartis;
Ομολογώ ότι θέλω να δω τον Παπαγγελοπουλο να καταδικαστεί.
.
224v έγραψε:Όταν το έγγραφο το fbi, γράφει επάνω ότι δεν είναι μέρος της δισκογραφίας γιατί δεν έχει ντοκουμέντα, μόλις το παρουσίαζαν σε ανακριτικών, όλοι θα γέλαγαν. Αλλά οι Συριζαιοι το κυκλοφορούσα με μισόλογα ώστε να το κουβεντιαζουμε ακόμα εδώ μέσα...Ναι έτσι είναι. Γι'αυτό όλα τα ΜΜΕ έχουν γραμμή να μην παίξουν το θέμα. Δεν υπάρχει θέμα, ούτε αδιευκρίνιστα πόσα, όλα καθαρά.
Ομολογώ ότι θέλω να δω τον Παπαγγελοπουλο να καταδικαστεί.
.
cmarin έγραψε:..και ανεξαρτήτως παραποίησης, αφού είχαν το πρωτότυπο έγγραφο και δείχνει Λοβέρδο ότι πήρε μίζα, γιατί δεν δικάστηκε για να τιμωρηθεί για αυτό, μόνο πήγε αρχείο;
...μια φωτιά μπορεί να αποπροσανατολίσει την κατάσταση
don't panic
Chris έγραψε:Δε νομιζω να ειχες την ιδια απορια αν εμενες πανω στην παραλιακη, απεναντι απο το μπολιβαρ πχΈχει αλλάξει κάτι με το θόρυβο;
Chris έγραψε:Ισως αυξηθηκε, ισως καλομαθαν οι κατοικοι 2 χρονια με τον κορονοιο και τους κακοφανηκε η επιστροφη στην κανονικοτητα, ισως απλα τωρα βρηκαν τα @@ οι δημαρχοι να πολεμησουν τους μαφιοζους. Σε καθε περιπτωση, οι δημοι πρεπει να εχουν πρωτη προτεραιοτητα τους δημοτες τους (ως πειραιωτης αυτο ειναι μεγαλη πικρα), και τα νυχτερινα μαγαζια καλα ειναι ως εξτρα εσοδο, αλλα οχι εις βαρος της ποιοτητας ζωης, οποτε μεγαλος μαγκας ο Αλιμου που το ξεκινησε ολο αυτο, και ελπιζω να μην βρεθει τσιμεντωμενος
Ωραίο quali! Μαξ pole και Χαμ δίπλα θα γίνει σφα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]