Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#837816 Νοίκι είναι παιδιά το σπίτι,δεν φανταζομουν ότι είναι τόσο επίφοβο. Ρώτησα μήπως υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να μπαλωθει
Θα ζητήσω να το αλλάξουμε
Άβαταρ μέλους
By glf
#837856 Σε κάποια φάση θα τρυπήσει. Δε σώζεται, απλά νε ξύσιμο βάψιμο δε θα φαίνεται.
Μπορεί να αντέξει μισό χρόνο, δύο χρόνια, δεν ξέρεις.
Απλά θα σε αφήσει μια μέρα και θα αρχίζει να στάζει από εκεί.
Άβαταρ μέλους
By skous
#838048 Θέλω να βαλω κάποια σαμαράκια πάνω σε πλάκα πεζοδρομίου ή εναλλακτικά σε ράμπα με τσιμέντο.

Βάζω κανονικά ούπα με χονδρές βίδες, ή πάω σε λύρη με εκτονούμενα αγκύρια;

< >
Άβαταρ μέλους
By glf
#838051 Σε πλάκα τσιμέντο και τα ούπα πιάνουν μια χαρά. Αρκεί να τρυπήσεις με το σωστό τρυπάνι διάμετρο.
Η πλάκα πεζοδρομίου από κάτω είναι τσιμέντο;
Άβαταρ μέλους
By skous
#838062 Απο κατω δεν ξέρω.
Το πιο πιθανο μου κάνει να εχει χώμα (και απλα ελάχιστο τσιμεντο για να πατησει η πλακα).

< >
Άβαταρ μέλους
By glf
#838082 Ε οκ και στην πλάκα πεζοδρομίου θα πιάσει μια χαρά. Μην τρυπησετε όμως κοντά σε κάποια άκρη για να μη σπάσει κομμάτι.
Άβαταρ μέλους
By bill33
glf έγραψε:Ε οκ και στην πλάκα πεζοδρομίου θα πιάσει μια χαρά. Μην τρυπησετε όμως κοντά σε κάποια άκρη για να μη σπάσει κομμάτι.

Και φαντάζομαι χωρίς κρούση ;
Άβαταρ μέλους
By glf
#838109 Μπα χωρίς κρούση δε θα τρυπήσει. Χωρίς κρούση στα τούβλα κάνουμε τρύπες για ούπα.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#838156 οσες φορές τρυπησα πλακα πεζοδρομιου το τρυπανι δε ξεπερνουσε τα 8mm... το ειχα στη κρουση μεν αλλα δεν πιεζα πολύ το τρυπανι δε.... ναι σαφως πηρε ωρα αλλα δεν πιεζα την πλακα εχοντας στο νου μου οτι μπορει να εχει "κουφωση" απο κατω και θα σπασει πιο ευκολα.
Άβαταρ μέλους
By otso
#838175 α και πουστε αν πιεζετε τα τρυπανια να εχετε ενα τενεκακι νερο διπλα (μην πουμε λαδι τωρα που ειναι πανακριβο) να τα βουτατε απο λιγο καθε τοσο μην το καψετε , ειδικα σε δυσκολα σιδερα .
μιας και δεν φανταζομαι να ξερει κανεις να τα ακονιζει.
Άβαταρ μέλους
By otso
skous έγραψε:Τι ακονιστήρι ρε, παίρνεις μια καινούργια μύτη.....

Ωρες ωρες σκεφτομαι πως γραφω σαν επαγγελματιας που κοβει αποδειξεις σε χλιδα φορουμ .
Και να σκεφτεις μου εδειχνε και με μαθαινε κολπα ανθρωπος που εχει απο τα μεγαλυτερα μαγαζια που πουλαει οτιδηποτε σε σιδηρο, αλουμινιο και οτι μεταλλο και πουλαει απο οτιδηποτε επαγγελματικο εργαλειο και ολα τα παρελκομενα για οτιδηποτε
μερακλης ομως που ξεκινησε απο βοηθος αλουμινα και σεβεται και αγαπαει τα εργαλεια .
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#839939 έχω καθαρίσει πολλές φορές έναν κάδο τουαλέτας με διάφορα απορρυπαντικά αλλά -τελικά- δεν σταματάει να μυρίζει άσχημα εσωτερικά. ανοίγεις και σου 'ρχεται τζουρίτσα..
πέτυχα στα ίντερνετς για λύση με μαγειρική σόδα σε φακελάκι :hmmm:
καμιά ιδέα από παθόντα?