Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
https://www.youtube.com/watch?v=jIc1H3h6OwY
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
g8777 έγραψε:Μάλλον θα τους έπεισαν με τα λόγια να σηκώσουν τα χέρια ψηλά Μιχε.

ναι, το θεματάκι που επιδεικτικά αγνοείτε είναι ότι ο DJης για να κάνει πιο πιστευτώ τα περί ναζί και φασισμού θα μπορούσε πολύ εύκολα να γράψει ότι τους χτύπησαν, τους σημάδευαν με όπλα κλπ που όμως δεν έκανε ούτε καν αυτός που ήταν παρών...
καταλήγετε όμως εσείς σε αυτό το συμπέρασμα χωρίς να έχει κάποια βάση, απλά υποθέτοντας...
πάντως το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων σε οποιαδήποτε χώρα αν έλεγε η αστυνομία καθίστε ακίνητοι με τα χερια στο κεφάλι, θα το έκαναν χωρίς να χρειαστεί όπλο...
ύποπτοι ήταν τελικά?

all in all, στο συγκεκριμένο περιστατικό, προσπαθήσατε να το πολιτικοποιήσετε, δεν σας βγήκε επειδή υποπέσατε σε λογικά σφάλματα (πράγμα αναμενόμενο αφού δεν έγινε κάτι μεμπτό απ αυτά που ξέρουμε)...

με τα δεδομένα στο συγκεκριμένο σενάριο, πολύ θα ήθελα κάποιος να πει πως θα έπρεπε να ήταν η αντιμετώπιση της Ελ.Ασ. ώστε να μην triggarιστεί για το μπατσοκρατούμενο κράτος...
απαντήσεις, δεν είμαι εγώ υπεύθυνος να κάνω αστυνομικό σχεδιασμό κλπ, δεν θα γίνουν δεκτές... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
MIXOStsi έγραψε:προφανώς και είχε όπλα Ελ.Ασ.
που ήταν αυτά όμως?
γιατί κι εσύ και ο HF γράψατε "με όπλα να τους/σε σημαδεύουν"... το οποίο βγήκε απ' τη στομάχα σας ή το είδατε κάπου? 3η φορά που ρωτάω...

Plot twist...ήταν παρόν!

< 1 >
Άβαταρ μέλους
By markvag
junior gt έγραψε:https://www.efsyn.gr/politiki/boyli/218483_epanaferoyn-kai-ta-adikimata-peri-blasfimias-kai-kathybrisis-thriskeymaton

Χριστιανικό ταλιμπανατο.
Να τους χαίρεστε όσοι τους ψηφίσατε. :s_laughat :s_laughat :s_laughat

Σύμφωνα με το νόμο περί βλασφημίας και καθύβρισης θρησκευμάτων προβλέπεται φυλάκιση έως και 2 έτη για όποιον κακόβουλα καθυβρίζει τον Θεό και όποιον δημόσια και κακόβουλα καθυβρίζει την ορθόδοξη εκκλησία ή θρησκεία ανεκτή στην Ελλάδα.

Δηλαδή, αν κάποιος (υποθετικά μιλάω πάντα) με καλή βούληση (για να προστατέψει πχ το κοινό από τους ταλιμπάν) βρίσει το σύμπαν τους, να φανταστώ πως δεν τίθεται θέμα με τον νόμο;; :hmmm:

:shifty: :shifty: :shifty:

:iconcool: :innocent: :lol: :lol:

"Κύριε αρχιδικαστά, χρησιμοποίησα τέτοια γλώσσα με όλη την καλή μου προαίρεση, γιατί ήθελα να προστατέψω αθώους ανθρώπους από το να υποστούν πλύση εγκεφάλου, δεν το έκανα κακόβουλα, στόχος μου ήταν η προστασία του δημοσίου συμφέροντος". :shifty: :shifty:

Επίσης, να φανταστώ πως εκφράσεις που αφορούν 12θεϊστές για παράδειγμα θα αντιμετωπιστούν ισάξια με αντίστοιχες εκφράσεις για την ορθόδοξη εκκλησία; :lol:

Άντε και σε λίγο να επαναφέρουμε τον νόμο περί τεντυμποϊσμού. :s_thumbsup :s_drinks Παραέγινε το κακό με όλους αυτούς τους αξούριστους που μας χαλάνε την καθώς πρέπει εικόνα και την ευταξία. :rtfm: :x

g8777 έγραψε:@ μικροιντσο Αντμιν

Εσύ γιατί νομίζεις ότι έχει στηθεί όλο αυτό το σόου; Είπαμε, θα προκαλέσουμε κλειτοριδορικους οργασμους στον νοικοκύρη , τέρμα η ανομία. Τσο και λο στους εμπόρους ναρκωτικών των 5 γραμμαρίων. Αυτό βλέπει ο Ελληνιολος ως ευνομούμενη πολιτεία. Την αντιμετώπιση των blue collar crimes.
Ξέρουν πολύ καλά τί κάνουν οι Χρυσοχοανηδες and Co.

Ακριβώς... Από μπρος παρθένα κι από πίσω μπαίνουν τρένα.

Ας χαιρόμαστε και ας μαλώνουμε με τις |λογοκρισία| των SWAT βατραχανθρώπων (που άλλωστε εκτελούσαν εντολές) και ας αφήσουμε τους άριστους νοικοκυραίους να καταληστεύσουν τη χώρα και τις ζωές μας. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Bayern7 έγραψε:
https://www.youtube.com/watch?v=jIc1H3h6OwY

Το κοτσιδακι είναι ψεύτικο, δαπιτης είναι ο κύριος που μιλάει.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#614425 Η κυβέρνηση επικαλείται τους πρόσφυγες και τους μετανάστες για το νομοσχέδιο που προβλέπει φυλάκιση για «καθύβριση των Θείων»

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, υπεραμύνθηκε των τροποποιήσεων στο αρχικό σχέδιο νόμου για τον Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, όπου θα προβλέπεται πλέον ποινή φυλάκισης έως και δύο χρόνια για όποιον «κακόβουλα καθυβρίζει τον Θεό και όποιος δημόσια και κακόβουλα καθυβρίζει την Ορθόδοξη Εκκλησία ή θρησκεία ανεκτή στην Ελλάδα». Θέλοντας να απαντήσει στις αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει, ισχυρίστηκε πως δεν τίθεται θέμα «αναχρονιστικής άποψης» και χρησιμοποίησε τη βία κατά προσφύγων και μεταναστών, προκειμένου να «ντύσει» με προοδευτικό πρόσημο την απόφαση της κυβέρνησης.
.................................................................................................................

Πείτε μου όμως, με όλα αυτά τα οποία είδαμε, το τελευταίο χρονικό διάστημα, να υφίστανται, με την εγκατάσταση μεταναστών-προσφύγων, σε βασικές δομές που δημιουργούνται και στην ενδοχώρα, και με τα προβλήματα που κάποιες τοπικές κοινωνίες αρχίζουν να διαμορφώνουν, μια και δεν υπάρχει και γενικότερη κουλτούρα, δεν πρέπει να προστατεύσουμε τις πραγματικές ελευθερίες των ανθρώπων;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
MIXOStsi έγραψε:καλά ναι καμία σχέση...
θα πετάω απ' τη χαρά μου με τη μπατσοκρατία... :lol:
θα έκανα επίκληση στη λογική σου, αλλά δεν ξέρω και αν είχες ποτέ...

μπορείς να πεις συγκεκριμένα τι θα άλλαζες στη συμπεριφορά της Ελ. Ασ. σε αυτή τη περίπτωση? όχι... είναι πιο εύκολες οι γενικευμένες δηλώσεις και χαρακτηρισμοί...

απλά ο snowflakισμός χτύπησε κόκκινο στη συγκεκριμένη περίπτωση...

Κοίτα MIXOStsi, έχεις πλάκα όταν κάνεις και μαθήματα λογικής. :lol:
Το προφανές, δεν σου πάει στο μυαλό υποθέτω, πως η Ελληνική Αστυνομία δεν γίνεται να μπουκάρει έτσι για να ελέγξει 300 νοματαίους όπου γουστάρει; Δηλαδή, αν γίνει καμιά συναυλία του Moby πχ και έχουμε σε κλειστό στάδιο 5000 κόσμο, θα μπουκάρουν να τους ελέγξουν όλους αφού τους γονατίσουν και τους έχουν με τα χέρια ψηλά;
Καταλαβαίνω πως κάποιοι (και εδώ μέσα) γουστάρετε τρελά να βλέπετε κάτι τέτοια, με τους μπάτσους ν' αλωνίζουν παντού. Δεν περνάει από το μυαλουδάκι σας πως η αστυνομία με κάτι τέτοια δεν λύνει τίποτε απολύτως.
Τι ακριβώς πέτυχε η καταδρομική στο Steam; Τίποτε μήπως; :s_laughat
Την ίδια ώρα, ο μέσος ελληνιόλος είναι ανεξέλεγκτος έξω από το Steam, στους δρόμους γίνεται σφαγή από την τραγική συμπεριφορά όλων, για να πάμε στην δουλειά μας θέλουμε ώρες γιατί ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει, παρκάρει όπου θέλει, σφάζει όποια κόκκινα θέλει, το βράδυ τα μωρά ξυπνάνε γιατί ο κάγκουρας έχει πειράξει την εξάτμιση στο μπουρδέλο του, κλπ κλπ, αλλά ο μέσος MIXOStsi γουστάρει να βλέπει μπάτσους στο όποιο Steam και στο όποιο πανεπιστήμιο, because ανομία©.
:s_omg :s_laughat
Δηλαδή, το πρόβλημα της χώρας είναι πως σε DJ sets κάποιοι πίνουν μπάφους ή κάνα χάπι (άντε και λίγη κόκα) και όχι τα υπόλοιπα.
:s_thumbsup
Για κάτι Noor που έφερναν τόνους ηρωίνης θα κάνουμε την πάπια σαν χώρα, μην τυχόν και στενοχωρήσουμε τους φίλους μας, αλλά θα μπουκάρουμε με τσαμπουκά οπουδήποτε αλλού, για να δείξουμε πυγμή και χαρακτήρα. Θα αδειάσουμε και τις καταλήψεις, γιατί κι εκεί ανομία©. :s_wacko
Κατά τ' άλλα είμαι εγώ και κάποιοι άλλοι με παρωπίδες, όχι ο MIXOStsi και οι άλλοι συμπαθούντες την τάξη δια της πυγμής (των ΜΑΤ-ΕΚΑΜ).
Αλλά ομολογώ πως γι' ακόμη μία φορά αποδεικνύεται πως μιλάμε για την καλύτερη κυβέρνηση όλων των εποχών, στο κομμάτι της επικοινωνίας.
:s_sarcastic
Αν μη τι άλλο, δικαιώνονται όσοι τους ψήφισαν. Μπράβο. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
Anonymous Founder έγραψε: σε DJ sets κάποιοι πίνουν μπάφους ή κάνα χάπι (άντε και λίγη κόκα) και όχι τα υπόλοιπα.
:s_thumbsup

:lol: :lol:

Ξαναρωτάω, ξέρετε τι είναι το Steam?

Προφανώς και αυτή η πεσιματική δεν ήταν γροθιά στο κατεστημένο αλλά το Steam κάνει το Tomorrowland να μοιάζει παιδική χαρά. Επίσης έχετε υπόψη σας πόσες τέτοιες πεσιματικές γίνονται σε νυχτερινά μαγαζιά (πολλές φορές υπεράνω υποψίας) και φυσικά δε μαθαίνει κανείς τίποτα? Πχ έχετε υποψη σας πόσες φορές την τελευταία 10ετία έχουν γίνει πεσιματικές σε μπαράκια της Μαβίλη των 40τμ που τη μισή μέρα εκτελούν χρέη καφενείου για μπαρμπάδια?
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#614447 Είναι το Steam η απόλυτη γιάφκα ναρκωτικών της Αθήνας; Είναι εκεί που πουλάει το Noor1 κατευθείαν το φρέσκο εμπόρευμα;
Τι είναι το Steam; Και αν είναι τόσο φοβερό και τρομερό το Steam, γιατί ουσιαστικά δεν βρήκαν τίποτε;
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#614451 εγώ πάντως ούτε γουσταρω αστυνομοκρατια ούτε τους ψήφισα... (δε θα κάτσω να γράψω τι πάρε δώσε είχα με την Ελ. Ασ. για να αποδείξω κάτι)
Μαθήματα λογικής δεν κάνω, απλά έδειξα ότι ο συλλογισμός είναι παράλογος...
Σάλτσες που έβαλες απλά για να βγεις από πάνω, είναι ανάξιες σχολιασμού... Απλα δείχνεις ότι σε κάποια θέματα, ζεις σε μια φούσκα...

Απλά δεν έχω μυαλό παιδιού, να φωνάζω παντού για λύκους... Οκ ότι μπορεί ο καθένας. Γενικά ο λόγος σου παρατηρώ ότι όσο περνάει ο καιρός, όλο και φθηνός και λαικιστικος γίνεται.
Τέλος εδώ γιατί γυρνάει επί προσωπικού (admin :lol:)

Πάντως οι υπόλοιποι στον αντίλογο μια χαρά έγραψαν πάνω στο θέμα...

Επισης καλό θα ήταν να σταματήσει το ότι όποιος δεν συμφωνεί με τον αριστερό, είναι δεξιός, και με τον δεξιό είναι αριστερός...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#614453 Μάλιστα, ο δικός μου λόγος είναι φθηνός και λαϊκίστικος, ενώ ο δικό σου είναι σοβαρός; Γιατί, επειδή γουστάρεις μπάτσους; :lol:
Συγνώμη κιόλας, εγώ αντιλαμβάνομαι διαφορετικά την αστυνομία, και όχι να στέλνουμε αδιακρίτως τα ΜΑΤ-ΕΚΑΜ παντού, ή να μπουκάρουμε σε μαγαζιά γιατί έτσι.
Επίσης, την επίκληση στον "κακό admin", ξέρεις που την γράφω φαντάζομαι ε; :lol:

Over and out, στο θέμα από εμένα, δεν θέλω να χαλάσω και την αγαλλίαση που νιώθετε ορισμένοι με κάτι τέτοια. Ελπίζω να διατηρηθεί και τις ερχόμενες μέρες.
:s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By dimik
#614458 Εδώ να σημειώσουμε ότι η αστυνομία δεν μπαίνει πουθενά οργανωμένα χωρίς πρώτα να έχουν παρουσιαστεί στοιχεία και μετά να έχει δώσει έγκριση ο εισαγγελέας.

Δεν σηκώνεται ένα πρωί ο μουστακαλής μπατσαρος και αποφασίζει το βράδυ να μαζέψει άλλους 50 να μπουκάρουν σε κανένα in κλαμπακι γιατι μυρίζει μπαφο απ έξω.

< >