Eχω ένα Trek Advance (Gary Fisher) σαν το παρακάτω και θέλω να το αλλάξω τιμόνι και λαιμό σαν του Orange ή κάτι παρόμοιο. Kαταρχήν μπορώ να το κάνω; Εχουμε να προτείνουμε κάποια;

Μάγκες, πάρτε τα βουνά. Ακόμα και τα κοντινά, λοφάκια και ραχούλες. Είναι τόσο όμορφη η φύση που κάθε ξερόβραχος έχει μεταμορφωθεί σε οπτασία. Για ενάμιση μήνα ακόμα...
Εδώ απ' τη σημερινή βόλτα σε λόφο Καβουρίου και στη Φασκομηλιά, πάνω απ' τη λίμνη της Βουλιαγμένης.
Προσοχή όμως γιατί έχουν ξυπνήσει και τα φιδάκια:

Πολύ καλά components και το βρίσκω καο σε σούπερ τιμή μέσω γνωστού ...
Για πείτε γνώμες ..
https://www.cube.eu/en/2017/trekking/na ... ange-2017/

< >
Μη θαμπώνεσαι από την ΧΤ που έχει πάνω, εάν θες άσφαλτο απλά ξέχνα αναρτήσεις και χοντρά τρακτερωτά λάστιχα. Δεν σου λέω να πάρεις κουρσάκι με 23άρι λάστιχο και κουρσόφρενα και να μην μπορείς να φρενάρεις με τίποτα. Κάτι σαν αυτό είναι θα είναι πιο ξεκούραστο, πιο γρήγορο, πιο ασφαλές, πιο φτηνό και στα μάτια τα δικά μου πολύ πιο όμορφο https://www.cube.eu/en/2017/trekking/hy ... llow-2017/ Εάν μπορείς να βρεις και κάτι αντίστοιχο με τιμόνι κούρσας (δεν βλέπω να έχει ξυπνήσει ακόμη η κιούμπ, αλλά έχουν άλλες εταιρίες) τότε ακόμη καλύτερα.

< >
g8777 έγραψε:Scott κοιταξες; Sub Cross 20;
Ναι αλλά δεν μ'αρέσει το χρώμα
< >
Νομίζω ότι είναι υπερβολή να δώσεις πάνω από 5-6 εκατοστάρικα για ποδήλατο με ίσιο τιμόνι, να μιλούσαμε για κάτι πιο κουρσοειδές να πω πάσο.
Δες και μεταχειρισμένα που υπάρχουν ευκαιρίες.
dstou έγραψε:Κάπου έχω έναν πίνακα όπου δείχνει τις πιέσεις ανάλογα με τον τύπο του ελαστικού, την θέση του (μπροστά ή πίσω όπου τα φορτία είναι μεγαλύτερα) και το βάρος που δέχεται. Το να το φουσκώνεις στην μέγιστη συνιστώμενη πίεση που αναγράφεται στο πλαινό, είναι πολύ απλοικό για να είναι σωστό.
Δοκιμ'αστε πιέσεις. Εγώ με υψηλή πίεση σε χώμα έχανα πρόσφυση, ειδικά σε κατηφορικούς δασικούς που πας με πολλά και μου έδινε αίσθηση ασάφειας. Με λιγότερη πίεση, το ποδήλατο διάβαζε καλύτερα και ήταν και πιο στριφτερό σε μονοπάτι. Παίχτε και με πιέσεις και άλλες ρυθμίσεις σε αναρτήσεις.
Πάντως πάνω από 40-45 δεν έβαλα ποτέ σε κανένα ποδήλατο με οποιαδήποτε ανάρτηση. Μου φαίνεται εξωπραγματικό το νούμερο.
travelman έγραψε:Τα τρέκκινγκ είναι μία πλέον ξεπερασμένη κατηγορία. Πούλησαν σχετικά καλά τη δεκαετία του 2000 σαν τρίτη επιλογή μεταξύ του 26αριού μάουντεν και της λεπτολάστιχης κούρσας, αλλά νομίζω ότι είναι ώρα να σταματήσουν να πωλούνται καθώς υπάρχουν και πολλές περισσότερες επιλογές σε υβρίδια, είτε τσάικλοκρος ποδήλατα, είτε τουρισμού, είτε αντβέντσουρ ποδήλατα.
Νομίζω ότι είναι υπερβολή να δώσεις πάνω από 5-6 εκατοστάρικα για ποδήλατο με ίσιο τιμόνι, να μιλούσαμε για κάτι πιο κουρσοειδές να πω πάσο.
Δες και μεταχειρισμένα που υπάρχουν ευκαιρίες.
Καλά ρε ..2 ποστ πιο πάνω τρεκινκ δεν μου πρότεινες και εσύ ?
Και τώρα μετά από μια ώρα είναι ξεπερασμένη κατηγορία ?
< >

Μου φαίνεται θα δοκιμάσω να φτιάξω εγώ μία (εκτυπωτής + πλαστικοποίηση) ή θα φτιάξω καμία από