Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#578123 Απλά ανταποκρίνονται στα θέλω της αγοράς που υπάρχει κυρίως στις ΗΠΑ.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
#578149 Φυλακή για βασανισμό ζώου έπρεπε να πάνε όσοι δίνουν τέτοια.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#578157 dimik βαλε καμια φωτο απο τον κουταβο στο σωστο τοπικο. Πως παει ολα καλα?
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Άβαταρ μέλους
By taxidiwtis
#578643 :dizzy: :dizzy:

Χτυπα ΤΟ ενα και βαρα τον αλλον

στο διπολο Jason- Αντιγονη , αυτη τη περιοδο επικρατει το Jason λογω Ρενας Δουρου ;;;;;;

Πολιτικη ορθοτης ;

(ωραιο κουρεμα παντως , ο δικος μου κουρεας δε μπορει να μου πετυχει τετοιο "σβησιμο" στα πλαινα του κεφαλιου )

Απο την αλλη ειδα το προωθητικο βιντεο. του Μηλα στο καναλι του , ο τυπος οταν οδηγει μηχανη, χαρακτηριζεται το λιγοτερο επικυνδινος (κοντρες σε δημοσιο, παντηλικια, ελλειψη πινακιδας...οδηγωντας hayabusa compressor ..)!!!
Άβαταρ μέλους
By dimviii
taxidiwtis έγραψε:

Απο την αλλη ειδα το προωθητικο βιντεο. του Μηλα στο καναλι του , ο τυπος οταν οδηγει μηχανη, χαρακτηριζεται το λιγοτερο επικυνδινος (κοντρες σε δημοσιο, παντηλικια, ελλειψη πινακιδας...οδηγωντας hayabusa compressor ..)!!!

για δωσε λινκ να δουμε
Άβαταρ μέλους
By taxidiwtis
dimviii έγραψε:
taxidiwtis έγραψε:

για δωσε λινκ να δουμε

ναι , το είχα ξεχάσει

Άβαταρ μέλους
By elteo
#578733 Speechless για το γκάζι αυτού του κατασκευάσματος και για τα παπάρια αυτού που το καβαλά. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#578735 Πραγματικά απαράδεκτο κατασκεύασμα και άνευ νοήματος για χρήση σε δημόσιο δρόμο.
Εγώ τον έβλεπα να κάνει τα παντηλικια στον κόφτη και φοβόμουν!
Άβαταρ μέλους
By krom
#578736 Τοπ βίντεα...είδα τα περισσότερα και είναι για συλλογή.
είναι σαν κάγκουρες στο Άργος που μια μέρα ξαφνικά τους δώσανε λεφτά, αν και αμφιβάλλω ότι θα κατάφερναν να κάνουν τέτοιες παπαριές.

https://youtu.be/Tf2D1CsR5uY?t=887
Οι βλάκες είναι μπουλούκι προς ελευσίνα και την τελευταία στιγμή μπαίνουν αττική οδό, κουνάνε τις χερούκλες στον κακομοιρο από πίσω να φρενάρει.
Άλλος κάλυψε τη πινακίδα στο αμάξι με χαρτί και το βγάζει μετά..νταξ. τόσο ξεπλένικη γτπουτσίαση είχα να δω από τον άλλο με τις νταλίκες.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#578738 Ρωταω τωρα εγω. Κρατος υπαρχει; :s_sarcastic

Τροχαια; :s_rofl

Ο συγκεκριμενος ειναι Π Α Ν Ε Υ Κ Ο Λ Ο να βρεθει και να ακολουθηθουν τα τυπικα. :iconcool:

Μεθαυριο μπορει να φταιει η κακια η ωρα (και το μπουρδελοκρατος που δεν κατασκευαζει δρομους και πιστες για να ασκησει η νεολαια το αθλημα )οποτε εκτος απο το τομαρι του ειναι πιθανο να ξεκληρισει και καμια οικογενεια, καμια σχολικη ταξη κλπ κλπ.

Η Τροχαια τοτε θα τρεξει να ...καταγραψει. :s_laughat

Οι αποκατω θα αποχαιρετουν τον .. επαναστατη. :s_whiteflag

Οι υπολοιποι θα λενε "μα γιατι δεν τον μαζεψαν νωριτερα ;" :s_biggrin

Θα σου πω εγω γιατι.

Γιατι κυριε οταν εχεις ΜΗΔΕΝ κρατος σημαινει οτι πανω απ ολα εισαι εσυ ΜΗΔΕΝ.

Και το ..αντριλικι του φυσικα (περα απο τα τατου-->ουαου , εισαι ΠΟΛΥ ΣΚΛΕΡΟΣ) εξαντλειται στην αφαιρεση των πινακιδων. :s_cool

ΨΟΦΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ (φυσικη επιλογη)
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#578746 Δεν έχω όρεξη ούτε να σχολιάσω...
Φανταστείτε ένα οποιοδήποτε facepalm και θα πετύχετε διάνα για το πως τα βλέπω όλα αυτά...
Άβαταρ μέλους
By Serf
#578754 Scientists are growing meat on blades of grass

https://www.weforum.org/agenda/2019/04/ ... s-of-grass

Sounds implausible? Scientists at the University of Bath are taking cells from pigs and cows and growing them on blades of grass, joining a host of other researchers and companies who are working on meat production in the lab. The cells are harvested by biopsy and fed a solution of glucose, amino acids, vitamins and minerals, which helps them develop into mature muscle cells.

Cultured meat, as it’s known, is indistinguishable from tissue from cows or pigs under a microscope. The researchers say it could be on supermarket shelves within five years.

< Note 4 >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
g8777 έγραψε:Γιατι κυριε οταν εχεις ΜΗΔΕΝ κρατος σημαινει οτι πανω απ ολα εισαι εσυ ΜΗΔΕΝ.

Εικόνα

ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ ΣΕ ΚΑΛΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΑΟΥ ΤΟΥ ΤΖΗ