Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
mirage έγραψε:Ναι θες στεγνωτηριο με αντλια θερμοτητας αυτα ειναι τα πλεον αποδοτικα.

:thumbsup: :metalo:

μάλλον για παραγγελία μέσω άμαζον βλέπω, έχει κ δωρεάν μεταφορικά. mediamarkt, saturn θέλουν κ 35€ έξτρα :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
PeterPan έγραψε:@trident: το δικό σου πρέπει να είναι παλαιότερο μοντέλο, έχει όμως αυτή την τεχνολογία wärmepumpe που την λένε εδώ. αυτή κάνει πολύ μεγαλύτερη οικονομία σε σχέση με την προηγούμενη κατηγορία...
να κ το δικό σου που έβαλες:

http://www.amazon.de/Siemens-WT46W560-W ... s=WT46W560

απο οτι βλεπω παλιο ξεπαλιο (το 2011 αγοραστηκε) ακομα ειναι καλυτερο στα specs οικονομιας. Αντιστοιχη τιμη το ειχα αγορασει, ελαχιστα κατω απο 1000αρικο.
αυτο με το νερακι που καθαριζει μονο του δεν το θυμαμαι πια πως το κανει (εχω χωρισει 3+ χρονια και ειναι στο σπιτι της πρωην), δεν χανεις να το ρωτησεις να δεις αν ειναι βολικο
εχει οντως αντλια θερμοτητας (αυτο λογικα θα ειναι το wärmepumpe)

KiloMeater έγραψε:Έχει κανείς χρησιμοποιησει ρομποτακι για σιδέρωμα πουκαμισων; είναι πανάκριβο αλλά αναρωτιέμαι αν όντως γλυτώνεις όλο τον κόπο όπως υπόσχονται

Λες αυτα που τους "φορας"το πουκαμισο και το φουσκωνουν εσωτερικα με ατμο και το βγαζουν ετοιμο?
Εικόνα

καλο ειναι αμα εχεις εργοστασιο πουκαμισων, σιγουρα, αλλα δεν ειμαι και τοοοσο πεπεισμενος για οικιακη χρηση.

σε λιγοτερο απο 5 λεπτα σιδερωνω πουκαμισο, (με καλο σιδερο με βαση που βγαζει μπολικο ατμο) ποσα πια πουκαμισα χρειαζεσαι την εβδομαδα?
Άβαταρ μέλους
By trident1971
KiloMeater έγραψε:Ναι αυτό. 5 την εβδομάδα.
Το σιδέρωμα είναι ζόρι αν γίνεται συνέχεια

Δοκιμασε την εξης σειρα, την εχω βρει βολικη:

Μανικι πισω, μανικι μπροστα, μανσετα (απο την εσωτερικη πλευρα μονο) χ2
Γιακα (απο την εξω μερια που δεν φαινεται οταν διπλωνει)

Μετα το "φορας" στη σιδερωστρα και κανεις αντιστοιχα δεξιο και αριστερο ωμο
Ξανα "φορεμα" στη σιδερωστρα και κανεις πλατη σε 2 δοσεις δεξια και αριστερη

το μετακινεις ωστε το υπολοιπο να κρεμεται εκτος σιδερωστρας και κανεις δεξι μπροστα, αντιστοιχα αριστερο μπροστα
the end

τι αλλο θα γραφτει σε αυτο το φορουμ!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#168457 Έχω και εγώ έναν αντίστοιχο αλγοριθμο σιδερωματος, θα δοκιμάσω και τη δική σου την εκδοχή, Ευχαριστώ.
Το ρομποτακι το περίμενα πιο εύκολο στη χρήση και πιο γρήγορο
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#168475 Το σιδέρωμα είναι ή αγαπημένη μου ασχολία, πραγματική απόλαυση με ένα καλό ατμοσιδερο με boiler προφανως
Άβαταρ μέλους
By Chris
#168489 Το χειρότερό μου, δεν αντέχω να σιδερώσω ούτε tshirt, αύριο λέω να τα μαζέψω όλα και να τα πάω να μου τα σιδερώσουν. Αντίθετα, απολαμβάνω να πλένω πιάτα :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#168504 Για πλέξιμο εδώ ρωτάμε, ή να ανοίξω καινούριο thread; :hmmm:

Οκ, πέρα από την πλάκα, κατανοώ απολύτως αυτούς που μένουν μόνοι τους και πρέπει να κάνουν αυτά που εμείς απαξιώνουμε γιατί μας τα κάνουν οι γυναίκες ή οι μανούλες μας. Έχει και η συμβίωση τα καλά της.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#168505 Πλάκα κάνω Pitt!Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκε κάποιος,δεν είχα τέτοια πρόθεση .Αν είναι να το σβήσω.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#168508 Και εγώ δεν έχω παράπονο, τα κάνει η γυναίκα μου Όλα αλλά το καλοκαίρι που έμεινα μόνος τα είδα όλα, και κατάλαβα και τι προσπάθεια απαιτεί. Μάλλον θα κάνω το κορόιδο και θα τη βγάλω καμια έξοδο για καλοπιασμα
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
Pitt έγραψε:Για πλέξιμο εδώ ρωτάμε, ή να ανοίξω καινούριο thread; :hmmm:

Οκ, πέρα από την πλάκα, κατανοώ απολύτως αυτούς που μένουν μόνοι τους και πρέπει να κάνουν αυτά που εμείς απαξιώνουμε γιατί μας τα κάνουν οι γυναίκες ή οι μανούλες μας. Έχει και η συμβίωση τα καλά της.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μου ακουμπήσει τα πουκάμισα, βασικά δεν την αφήνω να σιδερώσει ούτε τα δικά της γιατί τα κάνει κ#λο :lol:

Btw, το σιδέρωμα είναι η ΜΟΝΗ δουλειά οικοκυριού που δεν έχει κάνει ποτέ ο πατέρας μου.
Φαντάζομαι το χεράκι σου το βάζεις στο σπιτι