Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
The Ace έγραψε:Για τον απορροφητήρα είναι δύσκολο ρε συ, ακόμα και αν βλέπαμε που θα το βάλεις και τι κούρμπες θα κάνει ο σωλήνας, και πάλι είναι hit-or-miss το τι μέγεθος θα βάλεις. Συνήθως έχουν κάποιου είδους "μπούσουλα" στις οδηγίες τους, δηλαδή ποιο είναι το όριο απόστασης και στροφών που μπορεί να κάνει ο σωλήνας ώστε να παραμένει αποδοτικός, οπότε αν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα, πάρε το μεγαλύτερο που μπορείς για να είσαι άνετος....

Δεν βλέπω κάποιον κατασκευαστή να έχει μπούσουλα. Μία κούρμπα κάνει μόνο και μετά 1.5μ για έξω.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#141587 Εννοώ μέσα στις οδηγίες εγκατάστασης, αν θυμάμαι καλά στον δικό μου είχε προτάσεις για το τι/πως να τον βάλεις και τι να μην κάνεις, καθώς και γενικές οδηγίες για το μήκος και διατομή του σωλήνα....αν μπορέσεις να βρεις κανά manual από τη μάρκα που θες, ίσως έχει κάποιες οδηγίες...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#141687 Μακα ναι..Αλλα εχω δωσει στον πεθερο τον ατμοκαθαριστη..
Ελα μη με απασχολεις.Παω να βιδωσω λεμε!
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Geo f1 έγραψε:Μακα ναι..Αλλα εχω δωσει στον πεθερο τον ατμοκαθαριστη..

Λεκανιτσα, νερακι, σφουγγαρι, ROL

Βαλε το κατσαβιδι πανω στη βιδα και γυρνα το προς τα αριστερα. :ninja:

Αμα θες και πιο advanced μαθημα, δοκιμασε να αλλαξεις θεση στις βιδες... η κατω να παει πανω και τουμπαλιν. :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
trident1971 έγραψε:

Αμα θες και πιο advanced μαθημα, δοκιμασε να αλλαξεις θεση στις βιδες... η κατω να παει πανω και τουμπαλιν. :lol:
Αριστερά;Μηπως μπερδευτηκες με τα πολιτικά;
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#141695 Το προχωρημένο μάθημα είναι:
- χμ, γιατί να ξεβίδωσε
- μήπως να το ανοίξω να ελέγξω αν κάτι έχει χαλαρώσει εσωτερικά και προκαλεί δονήσεις.... (άλλωστε τι επένδυσα σε top of the line professional εργαλεία)
- και τώρα που το άνοιξα θα μπορέσω να το ξανακλείσω (πρόκληση, ανεβαίνει η αγωνία, τυμπανισμός κλπ, ταχυκαρδία, βαρειά αναπνοή και μια ολόκληρη σταγόνα ιδρώτα κυλάει)
- ντόιιιιιινγκ, πετιέται ένα ελατήριο από κάπου....
- φτου, και τα πήγαινα τόσο καλά, από πού πετάχτηκε αυτό το ρημάδι; Ευτυχώς δεν μου έβγαλε κανένα μάτι (φορούσα βέβαια και τα κατάλληλα γυαλιά εργασίας oakley) και πάλι καλά που είχα κλειστά (κλιματισμός) και δεν το έχασα.
- απλό, θα ανοίξω το μηχανισμό από το άλλο παράθυρο προσεκτικά για να δω που κρυβόταν το ελατήριο.
- χμ.... ή μήπως...... μήπως;

- Πεθερέεεεεεε :lol: :lol:

Γιατί αν το κάνεις μόνος σου με ποιον θα φας πίτσες, σουβλάκια, μπύρες κλπ. Μόνος δε λέει.... :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#141696 χαχαχ μου αρεσουν τα ποστς σου σκνιπερ!!

Εχεις φαντασια!! :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By trident1971
bill33 έγραψε:
trident1971 έγραψε:

Οχι, του δινω την ευκαιρια να μαθει 2 πραγματα (βιδωνω-ξεβιδωνω) με τη μια, χωρις να τον φοβιζω οπως εκανε ο sknipper. Τωρα δεν θα κανει τιποτα, μη πεταχτει το ελατηριο. :rtfm: :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#141699 Είσαι τρομερός ρε Geo. Αγκίδα σε κούφωμα αλουμινίου μόνο εσύ θα μπορούσες να βρείς! :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
Geo f1 έγραψε:.......
Θα τη βιδωσω!!

Εμένα πάλι, .... σαν "απειλή" μου φάνηκε! :lipsealed:

Να μην πώ τίποτε για "σεξουαλικά υπονοούμενα" ! :innocent:
:lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
trident1971 έγραψε:
bill33 έγραψε:
trident1971 έγραψε:

Οχι, του δινω την ευκαιρια να μαθει 2 πραγματα (βιδωνω-ξεβιδωνω) με τη μια, χωρις να τον φοβιζω οπως εκανε ο sknipper. Τωρα δεν θα κανει τιποτα, μη πεταχτει το ελατηριο. :rtfm: :s_biggrin

Eσύ θέλεις να τον ρίξεις στα βαθιά!!!! :lol:

Τελικά την βίδωσες Γιώργο;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#141709 Παιδια η βιδα μπηκε και εσφιξε.

Οκ στην αρχη την ξεβιδωσα τελειως..μετα την βιδωσα στραβα αλλα στο τελος ολα καλα.
:s_drinks