Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By belgarion
g8777 έγραψε:Άμα βάλουμε τα εργαλεία για τη δουλειά δεν μετράει. Λέμε τα εργαλεία για το αυτοκίνητο. Μόνο.

Γιατί δεν μετράει?Άλλη φορά ξεκαθαροι κανόνες στο challenge παρακαλώ. Τα του αυτοκινήτου είναι μέσα στο χαμό, εκτός από την τρόμπα, υπάρχει σετ καρυδακια και κλειδιά, λάδι, αντιθαμβωτικο γιλεκο, πατέντα αντλία για αφαίρεση λαδιού από το καρτερ, υγρό για το παρμπριζ και χιονο κουβερτες, αν δεν ξεχνάω κάτι.Και φυσικά τζελ ξυλοκαινης που το έκανες γαργαρα

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#266143 Ναι. Τι να σου πω. Αφου καποιοι δεν φιλοτιμουνται να μας δωσουν, περιμενε να κανω και γαργαρα. ΠΕΡΙΜΕΝΕ.

Εισαι λιγος μπροστα στον Pitt. Ενα θα σου πω: Αδιαταρακτη κοπη σκυροδεματος. Ανθρωποι ειμαστε βρε αδερφε, πεφτει μια τσιμεντοκολωνα στο δρομο και εχεις ραντεβου. ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙΣ;
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#266145 αυτό μετράει για κάτι;

Εικόνα

αλλιώς πέρα από κλασική εργαλειοθήκη, θα περιοριστώ όπως ο χιφι στον ελβετικό σουγιά :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By belgarion
g8777 έγραψε:Ναι. Τι να σου πω. Αφου καποιοι δεν φιλοτιμουνται να μας δωσουν, περιμενε να κανω και γαργαρα. ΠΕΡΙΜΕΝΕ.

Εισαι λιγος μπροστα στον Pitt. Ενα θα σου πω: Αδιαταρακτη κοπη σκυροδεματος. Ανθρωποι ειμαστε βρε αδερφε, πεφτει μια τσιμεντοκολωνα στο δρομο και εχεις ραντεβου. ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙΣ;

Κοίτα το είπα πρώτος πρώτος ότι ο Pitt παίζει σε δικό του level

.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
g8777 έγραψε:Ναι. Τι να σου πω. Αφου καποιοι δεν φιλοτιμουνται να μας δωσουν, περιμενε να κανω και γαργαρα. ΠΕΡΙΜΕΝΕ.

Κοίτα το είπα πρώτος πρώτος ότι ο Pitt παίζει σε δικό του level

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#266151 Λαθος. Το level παιζει σε δικο του Pitt. :rtfm:

Δευτερο θα σου πω: Εφεδρικο παρμπριζ. :s_omg :s_omg :s_omg
Άβαταρ μέλους
By Pitt
g8777 έγραψε:Ενα θα σου πω: Αδιαταρακτη κοπη σκυροδεματος. Ανθρωποι ειμαστε βρε αδερφε, πεφτει μια τσιμεντοκολωνα στο δρομο και εχεις ραντεβου. ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙΣ;

Δεν έχω τέτοιο... :(

Έχει φορητά μη μας πέσει τίποτε στον δρόμο;

Είχα γράψει στο παλιό φόρουμ ότι ήμουν στον Όλυμπο κάπου Γεννάρη του 2010 όταν ξαφνικά έπιασε μπόρα και από τον δυνατό αέρα έπεσε μπροστά μου ένα τεράστιο δένδρο με κορμό διαμέτρου μπορεί και πάνω από μέτρο. Εντάξει την γλυτώσαμε παρά τρίχα, αλλά δεν πήγαμε στο χωριό που που μας περίμενε ζεστή φασολάδα και γυρίσαμε πίσω.

Αν είχα ένα τέτοιο που λες... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#266160 Αρα; ΑΡΑ; Ειναι ή δεν ειναι αναγκαιο; Για τη φασολαδα μην ανησυχεις, μολις επεσε το δεντρο ειναι σαν να τη φαγατε.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
g8777 έγραψε:Αρα; ΑΡΑ; Ειναι ή δεν ειναι αναγκαιο; Για τη φασολαδα μην ανησυχεις, μολις επεσε το δεντρο ειναι σαν να τη φαγατε.

Φυσικά είναι αναγκαίο! Τι λέμε τώρα.

Θα είχαμε καθαρίσει και θα γλιτώναμε και την μουρμούρα. Όσο σκεφτόμασταν οι άντρηδες τι θα κάνουμε με το δέντρο, οι γυναίκες όλο μουρμούρα, "άντε" και "πότε θα φτάσουμε" και "θέλουμε να πάμε τουαλέτα." Ξέρεις τώρα, γυναίκες!

Ευτυχώς ρε συ που είχα μαζί μου τουαλέτα, αλλιώς... :lipsealed:

ΥΓ. Βρήκα και το παλιό post. Δυστυχώς τα links με τις φωτογραφίες δεν δουλεύουν πλέον.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
g8777 έγραψε:Δευτερο θα σου πω: Εφεδρικο παρμπριζ. :s_omg :s_omg :s_omg

Για τη περίπτωση που συναντήσει στο δρόμο του τον Antonis-team; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#266217 Η πλακα ξες ποια ειναι Pitt; Οτι οι υπολοιποι γελανε νομιζωντας οτι υπερβαλλεις. :shifty: :s_laughat :s_laughat

Zorz έγραψε:
g8777 έγραψε:Δευτερο θα σου πω: Εφεδρικο παρμπριζ. :s_omg :s_omg :s_omg

Για τη περίπτωση που συναντήσει στο δρόμο του τον Antonis-team; :hmmm:

Εφεδρικο παρμπριζ ειπα, οχι εφεδρικο λεξικο. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#266246 Ας μην υπερβάλουμε, με μια κλασική εργαλειοθήκη, έναν πυροσβεστήρα, έναν ελβετικό, νερό, μωρομάντιλα, φακό, τα βασικά του φαρμακείου, σπίρτα/αναπτήρα, φορτιστές (για επικοινωνία), και ξηρά τροφή μπορείς να περάσεις μέρες. Αυτά έχω στα επιβατικά (και αλκοόλ για τις δύσκολες ώρες... :lol: ). Στο Landie έχω μέχρι και ματσέτα και τσεκούρι, αλλά εκεί μιλάμε για άλλη φάση... :twisted: