- 22 Φεβ 2015, 21:51
1) Δεν πιστευω οτι θα βγουμε απο το Ευρω, πολυ περισσοτερο δεν το ευχομαι.
εχω πολυ περισσοτερα να χασω απο κατι τετοιο παρα να κερδισω. Επειδη πιστευω οτι στην υστατη στιγμη το ιδιο θα επικρατησει αν τεθει το ζητημα, δε νομιζω οτι θα παμε να αυτοκτονησουμε
(φυσικα οι ερμηνεις διαφερουν αλλα εγω την εξοδο ετσι τη βλεπω)
2) Δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στο κρατος . ενα κουρεματακι στις καταθεσεις το βλεπω πιθανο και δεν εχω καμια διαθεση να συμμετασχω και σε αυτο, εχω χρηματοδοτησει καθε καπριτσιο φορολογικο αλλα οχι να παω και με τα ματια ανοικτα.
3) Τα σεναρια να αλλαξουνε νομισμα σε καταθεσεις που διατηρει καποιος σε ξενη τραπεζα ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας (ακομα και αν προσωπικα δε με αγγιζει αλλα δε χρειαζεται να αναλυσω τους ιδιαιτερους λογους που εχω τετοια ασυλια). Ξανα, αν γινοτανε ποτε κατι τετοιο , αυτο θα ηταν το λιγοτερο που θα με απασχολουσε πλεον στην ευρωπη που θα ειχε ξημερωσει.
4) Δεν προκειται να χαρισω ουτε ενα ευρω σε κανεναν αχρηστο που νομιζει οτι θα κανει το μαθητευομενο μαγο στο κεφαλι μου σε οτι εχω βγαλει δουλευοντας. Οτι μετρα μπορω να παρω θα τα παρω για το γαμωτο γιατι ειναι θεμα ατομικης αξιοπρεπειας (οχι σαν την αλλη του renaming) ακομα και αν εξαφανιστουνε και γινουνε αερας ολα, ειδικά οταν προσπαθώ να στησω μια ζωή σε νεο περιβάλλον και χρειαζομαι οτι πόρους εχω. Καλα να μαστε να εχουμε την υγεια μας να δουλευουμε και θα φτιαξω περισσοτερα απο το μηδεν.
Συνεχιζω να πληρωνω ορισμενους φορους Ελλαδας και δεν προκειται να προσπαθησω ποτε να το αποφυγω, αλλα εθελοντης χορηγός για ενα κρατος μπουρδελο και ενα λο τεμπελη δεν προκειται να γινω.
5) Χαιρεκακια ειναι να χαιρεσαι για αυτο που θα παθουν οι αλλοι, αλλα οταν εχω εντονα συμφεροντα στην Ελλαδα δε βλεπω να με αφορα. Το να χαιρεται κανεις γιατι καταστρεφεται μαζι με τους αλλους αυτο ειναι ο επιστημονικος ορισμος της ηλιθιοτητας.
6) Δε βλεπω πως βοηθαει να εθελοτυφλεις και να εισαι αδικιολογητα αισοδοξος. Ναι δεν εχω καμια εμπιστοσυνη ουτε στο κρατος ουτε στο 80%-90% του λαου και τις ιδεες που κουβαλαει και εκφραζει. Ουτε βλεπω με τετοια μυαλα καμια ελπιδα στο ορατο μελλον, αν δε συνειδητοποιεισει ο κοσμος οτι κολπα δεν υπαρχουν παρα μονο να στρωσει τον κωλο του να δουλεψει. Οποιον πρεσβευει αυτη την αντιληψη , ειτε ατομικα ειτε συλλογικα ως πολιτικη προταση, θα τον υποστηριζω, Οτιδηποτε αλλο το απορριπτω ως καταδικασμενο να αποτυχει.