Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#613365 Σε ό,τι με αφορά, και τα bbq της Μ. Παρασκευή μου φαίνονται απαράδεκτα, όπως και τα αντίστοιχα στην πόρτα των προσφύγων. Αν καταλάβατε καλά, η διαφωνία δεν είναι αν ο Γιαννούλης είπε βλακεία, προφανώς και ήταν βλακώδες αυτό που είπε. Η διαφωνία είναι αν ο Κυρανάκης ήταν εξίσου μπούφος με την δική του βλακεία.
Όσο για τους αιληνιόλους σε ό,τι με αφορά, είναι όλοι αυτοί που θεωρούν δικαιώμά τους να προσβάλουν ανθρώπους που γλίτωσαν από έναν πόλεμο. Ο καθένας σε αυτή την κατηγορία, μπορεί να βάλει όποιον θέλει ασφαλώς.
Φυσικά, φαντάζομαι ο Κυρανάκης και οι συν αυτώ, δεν χαλιέται από τα silly walks, αφού πιστεύει στην ελεύθερη έκφραση, σωστά;
Άβαταρ μέλους
By Y.V
Anonymous Founder έγραψε:Φυσικά, φαντάζομαι ο Κυρανάκης και οι συν αυτώ, δεν χαλιέται από τα silly walks, αφού πιστεύει στην ελεύθερη έκφραση, σωστά;

Ακριβως! Αλλα ξεχασες οτι και αντιστοιχα ο Γιαννουλης θα πρεπει να ζητα την τιμωρια τους...

Αδελφες και παλικαρια γινανε μαλλια κουβαρια που λεει και ο σοφος λαος! :lol:
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#613369 και οι 2 μπούφοι είναι , δε βλέπω κάτι να με εκφράζει

θεωρητικά δεν θα πρέπει να υπάρχει πρόβλημα και με αυτό που κάνουν αυτοί με bbq Μεγάλη Εβδομάδα.
Ο καθένας δείχνει το επίπεδο του και τον σεβασμό του.
Αυτό επίσης goes both ways και έχουμε αντίστοιχα περιστατικά όπου οι πρόσφυγες δεν σεβάστηκαν πραγματάκια εδώ.

http://asylo.gov.gr/wp-content/uploads/ ... 019_gr.pdf
Εδώ δείχνει απο ποιες χώρες έχουν έρθει, ελπίζω να μην είναι όλες σε πόλεμο όπως και η Συρία, ειλικρινά τα νούμερα θα είναι τεράστια
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#613371 Όσοι δεν είναι πρόσφυγες, είναι κλεισμένοι στα Hot Spot, άρα τσάμπα ανησυχείς. Συμφωνούμε λοιπόν πως και οι δύο είναι μπούφοι, γιατί αυτό έλεγα κι εγώ στο μήνυμά μου.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#613377 άρα δεν έρχονται όλοι απο εμπόλεμες ζώνες. Το οποίο μας οδηγεί στο γιατί καθυστερούν την εξέταση αιτήσεων ασύλου και
προσωπικά πιστεύω άλλο αυτός που έρχεται για κάτι καλύτερο , έστω με παράνομο τρόπο και άλλο αυτός που βιώνει τη φρίκη του πολέμου και φεύγει με την ταυτότητα στα δόντια , άμα τη θυμηθεί κ αυτήν.
Γιατί να καθυστερούν άραγε όλα αυτά , όταν αυτό συμβαίνει εδώ και κάποια χρόνια....

Για την ιστορία πάντως, ο ένας μπούφος μίλησε/υπαινίχθηκε για ποινική δίωξη αυτών που κάνουν κάτι τέτοιο
Θέλω να σας ρωτήσω αν λαμβάνονται πρόνοιες για νέου τύπου συμπεριφορές πολιτικές και ποινικές ταυτόχρονα τις οποίες βλέπουμε να παρελαύνουν μπροστά από τα μάτια μας και τις τελευταίες ώρες. Ξέρω ότι νομικά μπορεί να μην είναι τεκμηριωμένο ή σχετικό αλλά δεν ξέρω σε τι κατηγορία του Ποινικού Κώδικα να εντάξω αυτούς που οργανώνουν στην Θεσσαλονίκη μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ απέναντι σε προσφυγικές δομές
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/gian ... -prosfyges

Το οποίο είναι τουλάχιστον φασιστικό.
Κ έρχεται μετά και ο άλλος Καραπαπάρας σε φάση οτι γουστάρω και συμπληρώνει άλλη μια ωραία σελίδα στη πολιτική ζωή αυτού του τόπου.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:Όσοι δεν είναι πρόσφυγες, είναι κλεισμένοι στα Hot Spot,

Σταμάτησαν να σκίζουν τα έγγραφα τους δηλαδή; :help:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
georgetz έγραψε:και οι 2 μπούφοι είναι , δε βλέπω κάτι να με εκφράζει

Βασικά ο ένας είναι στόκος και ο άλλος κάφρος.
Καθένας ψωνίζει αυτό που γουστάρει και τον εκφράζει.

To customization στα καλύτερα του.

Eddieτ: τα σκετσάκια με τα σουβλάκια και τις μπύρες αν είχαν μια καλλιτεχνική εσάνς από Monty Pythons ή Bennie Hill θα είχαν εκτιμηθεί καλύτερα από το Γιαννούλη.
:eat: :eat: :eat:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
KiloMeater έγραψε:Παράκληση, σταματήστε αυτό το "αιληνιόλος" , πονάνε τα μάτια μας

τα δικά μου δεν πονάνε, παράκληση συνεχίστε άφοβα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#613452 Στην κατηγορία που παίζει μπαλίτσα ο Μπογδάνος είναι όντως άριστος.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#613453 https://www.google.com/amp/s/www.capita ... 3famp=true

"Ποιο αδίκημα διαπράττει κάποιος με μια μολότοφ την πλάτη;"

Τίποτα μωρέ κάτι από τα παρακάτω θα συμβαίνει

1) την έβγαλε βόλτα να πάρει τον αέρα της
2) τελειωσε η βενζίνη στο παπάκι και πάει να φουλάρει
3) έχει σόμπα πετρελαίου στο σπίτι

Να μην ξεχνάμε βεβαίως ότι ο Σύριζα ουδεμία απολύτως σχέση έχει με μπαχαλακηδες και αναρχικούς

< >
Άβαταρ μέλους
By nikoscorp
#613454 Για όποιον ενδιαφέρεται, σε λίγη ώρα στο κόντρα παίζει το ντοκιμαντέρ των Ελβετών για την υπόθεση Νοβαρτις

< >