g8777 έγραψε:Egobrain ;
ΙΚΕ;
Τί λέτε;
μην επικαλείσαι το όνομά μου επί ματαίω
τα λέω χύμα και τσουβαλάτα, αν παρεξηγηθεί κανείς, ξυδάκι!! (όχι εντάξει, πλάκα κάνω, όλοι φιλαράκια είμαστε βρε παιδιά!)
Το Twitter κάνει πάρτι με το «ποινικά κολάσιμο» μπάρμπεκιου του Γιαννούλη
https://www.iefimerida.gr/politiki/twit ... -giannoyli
έφαγε τη ταπούλα του που άρχισαν να τον δουλεύουν όλοι και το γύρισε στους ακροδεξιούς, φασίστες κλπ...
πολιτικάρα μιλάμε...
Amen and a-women!

Serf έγραψε:Όλοι μαζί στο δρόμο που χάραξε ο Αληθινός Δίας (αν θυμάμαι καλά) τις ημέρες νηστείας του Πάσχα!!!Kyr80...
.
Είπε ο ένας μια υπερβολική σαχλαμάρα (ποινικά κολάσιμη) στο βγήκαν οι άλλοι με τον αιλινιολικο εμετό τους να δείξουν πόσο φιλόξενοι είμαστε.
Και απ 'ό,τι φαίνεται, δεν έχουμε βρει πάτο ακόμη, θα δούμε κι άλλα. Όσο η κυβέρνηση κάνει αλλά από αυτά που έλεγε (υπόψιν, αυτά που κάνει είναι τα αναμενόμενα, αυτά που υποσχόταν ήταν ανεδαφικά...).
μα δίνεις τόσο εύκολα πάτημα να στη πουν!?
Amen and a-women!

Αν η παρακάτω δήλωση του Κυρανάκη σου φαίνεται σοβαρή, δεν έχω να προσθέσω κάτι:
Έντονη ήταν η αντίδραση του Κωνσταντίνου Κυρανάκη από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος διαφώνησε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως δεν μπορούν να περιοριστούν τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών. «Να υπενθυμίσω ότι στην Ελλάδα επιτρέπεται η κατανάλωση χοιρινού και υπό προϋποθέσεις αλκοόλ. Δεν μπορεί να έρθει υπήκοος τρίτης χώρας και να επιβάλλει τις απόψεις του. Είναι απαράδεκτη η τοποθέτηση σας κ. Γιαννούλη γιατί περιορίζει δικαιώματα που έχει κάθε Έλληνας πολίτης. Γιατί να περιοριστούν τα δικαιώματα των Ελλήνων; Με ποια λογική;».
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/twit ... -giannoyli
Αυτό το είπε η ελπίδα του έθνους το Κυρανάκι επειδή ο άλλος είπε να μην πάμε να ψήνουμε στα μούτρα των μουσουλμάνων χοιρινό. Το κυρανάκι λοιπόν θεωρεί πως έχει δικαίωμα ο κάθε αιληνιόλος να πάει να ψήσει στα μούτρα τους χοιρινό, γιατί αλλιώς καταπατούνται τα δικαιώματα του αιληνιόλου (και το κυρανάκι είναι κλασικός και περήφανος αιληνιόλος).
Αν δεν καταλαβαίνει κάποιος πως δεν είναι ακριβώς φιλόξενο κάτι τέτοιο, σε ανθρώπους που η Υπατη Αρμοστεία έχει παραχωρήσει το καθεστώς πρόσφυγα (γιατί αν δεν το είχε παραχωρήσει και δεν ήταν πρόσφυγες, θα ήταν σε κάποιο "φιλόξενο" hot spot).
Κατά τ' άλλα, δίνω εγώ λαβές να μου την πουν...
Το άλλο που θα σου πω και που δεν γνωρίζεις μάλλον είναι πως χώρες σαν την Συρία και την Ιορδανία ή και τον Λίβανο, έχουν ΚΑΙ μουσουλμάνους ΚΑΙ χριστιανούς. Και μια χαρά ζούσαν και ζουν σε πολλές από αυτές για χρόνια, χωρίς να ενοχλεί ο ένας τον άλλο και χωρίς να "προσβάλλεται" κανείς. Μόνον ο μέσος αιληνιόλος που ψηφίζει τον Μπογδάνο και τα χρυσάβγουλα θεωρεί πως θα τους κάνει την μούρη κρέας αν ψήσει γουρνοπούλα στην πόρτα τους.
Αλλά τόσο του κόβει, τι να κάνουμε.
MIXOStsi έγραψε:πόσα κιλά μυαλό? να στη βγαίνει από πάνω ο Κυρανάκης...![]()
![]()
αυτή η φράση σου έδειξε ότι θεωρώ σοβαρό αυτό που είπε ο Κυρανάκης? του έδωσε πάτημα ο Γιαννούλης με τη χοντρή του μλκια να πει κάτι σοβαροφανές για κατανάλωση στους ψηφοφόρυς του...
μλκ μου, έχετε σοβαρά κόμπλεξ... όπως και χοντρά κολλημένα μυαλά...
οι συμπάθειές σας σίγουρα δεν κρύβονται... ούτε η περιορισμένη και επιλεκτική σας αντίληψη
όπως δεν καταλάβες ότι το "μα δίνεις τόσο εύκολα πάτημα να στη πουν!? " απευθύνεται στον Γιαννούλη σαν πολιτικό λόγο και όχι σε σένα...
φέρτε πίσω τη μύγα...
σας έχω πει, σταματήστε να κολλάτε ταμπέλες σε ανθρώπους, αν θέλετε να πάμε μπροστά...
edit: Σε ευχαριστώ για το μάθημα ιστορίας, γεωγραφίας και θρησκευτικών που δεν είχαν γνώση...
αν και άσχετο με το θέμα...
Amen and a-women!

Καταρχήν αποφάσισε, μία λες πως μόνον ο Γιαννούλης είπε βλακεία και μετά λες πως και ο Κυρανάκης δεν πήγε πίσω. Τι από τα δύο ισχύει;
Αν διακρίνεις μια συμπάθειά μου στους πρόσφυγες, σωστά την διακρίνεις, γενικώς συμπαθώ τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους πολύ περισσότερο από καλοζωισμένα μοσχάρια σαν τον Κυρανάκη. Ή κάποιους άλλους σαν αυτόν, με ίδιες απόψεις και στάση.
Φυσικά, τα κόμπλεξ τα έχω εγώ , όπως και τα κολλημένα μυαλά, εσύ είσαι αστέρι.
να ισχύουν και τα δύο δεν παίζει?
ταληράκια, γιατί προφανώς οι πολιτικές πεποιθήσεις δεν μας επιτρέπουν τη λογικη σκέψη...
το ιβεντ είναι κάφρικο, όπως κάφρικο είναι και το αντίστοιχο της Μ. Εβδομάδας, αλλά αν γουστάρουν το κάνουν γιατί είναι δικαιώμα τους...
αυτά που είπε ο Γιαννούλης ήταν μια αριστερή μλκια για να πουλήσει αυτά που θέλει... "πολιτικό λόγο"...
Ο Κυρανάκης βρήκε πάτημα να κάνει τον δικό του ηλίθιο πολιτκό λόγο, έχοντας όμως το πλεονέκτημα της προηγούμενης μλκιας του Γιαννούλη...
συμπάθεια έχεις σε συγκεκριμένες πολιτκές πεποιθήσεις που σου δίνουν το πλεονέκτημα έχεις στάσεις a la carte...
όχι φυσικά, προφανώς... από τα γραφόμενά σου και το triggering...
εγώ δεν έχω αρνηθεί τα μειονεκτήματά μου...
άρα, δεν κατάλαβες Χριστό από αυτά που γράφτηκαν...
η επόμενη απάντηση θα είναι του στυλ, το ποιος δεν κατάλαβε φάνηκε ή κάτι αντίστοιχο για να χαθείς στο ηλιοβασίλεμα καβαλώντας το high horse σου. Το έχουμε ξαναδεί και είναι αναμενόμενο...
και επειδή γουστάρετε να ξεκαθαρίσω για ακόμα μία φορά, ότι ούτε θρησκευούμενος είμαι, ούτε πολιτικοποιημένος/κομματοκοποιημένος... λάθη έγιναν, προχωράμε... εσείς οι άσφαλτοι (sic) δείξτε μας τον δρόμο.
αν και θα περάσει έτσι...
ΥΓ: προφανώς δεν έχω κόλλημα με πρόσωπα από εδώ μέσα... ο αντίλογος δεν σημαίνει ότι αντιπαθώ τον HF σαν άνθρωπο, ότι θα του ευχηθώ κάτι κακό ή ότι θα τον αποφύγω στον δρόμο.
what happens in the forum, stays in the forum...
Amen and a-women!

MIXOStsi έγραψε:μα καμία επαφή όμως?
να ισχύουν και τα δύο δεν παίζει?
ταληράκια, γιατί προφανώς οι πολιτικές πεποιθήσεις δεν μας επιτρέπουν τη λογικη σκέψη...
το ιβεντ είναι κάφρικο, όπως κάφρικο είναι και το αντίστοιχο της Μ. Εβδομάδας, αλλά αν γουστάρουν το κάνουν γιατί είναι δικαιώμα τους...
αυτά που είπε ο Γιαννούλης ήταν μια αριστερή μλκια για να πουλήσει αυτά που θέλει... "πολιτικό λόγο"...
Ο Κυρανάκης βρήκε πάτημα να κάνει τον δικό του ηλίθιο πολιτκό λόγο, έχοντας όμως το πλεονέκτημα της προηγούμενης μλκιας του Γιαννούλη...
συμπάθεια έχεις σε συγκεκριμένες πολιτκές πεποιθήσεις που σου δίνουν το πλεονέκτημα έχεις στάσεις a la carte...
όχι φυσικά, προφανώς... από τα γραφόμενά σου και το triggering...
εγώ δεν έχω αρνηθεί τα μειονεκτήματά μου...
άρα, δεν κατάλαβες Χριστό από αυτά που γράφτηκαν...
η επόμενη απάντηση θα είναι του στυλ, το ποιος δεν κατάλαβε φάνηκε ή κάτι αντίστοιχο για να χαθείς στο ηλιοβασίλεμα καβαλώντας το high horse σου. Το έχουμε ξαναδεί και είναι αναμενόμενο...
και επειδή γουστάρετε να ξεκαθαρίσω για ακόμα μία φορά, ότι ούτε θρησκευούμενος είμαι, ούτε πολιτικοποιημένος/κομματοκοποιημένος... λάθη έγιναν, προχωράμε... εσείς οι άσφαλτοι (sic) δείξτε μας τον δρόμο.
αν και θα περάσει έτσι...
ΥΓ: προφανώς δεν έχω κόλλημα με πρόσωπα από εδώ μέσα... ο αντίλογος δεν σημαίνει ότι αντιπαθώ τον HF σαν άνθρωπο, ότι θα του ευχηθώ κάτι κακό ή ότι θα τον αποφύγω στον δρόμο.
what happens in the forum, stays in the forum...
Εμ, έλα που ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ αρνήθηκες στο ποστ σου και σου απάντησα. Και τώρα φυσικά τα γυρίζεις διαφορετικά...
Το ποστ μου:
Anonymous Founder έγραψε:Δεν είχα καταλάβει τι έπαιξε, βλέπω πάντως πως σε κάθε ευκαιρία η ξενοφοβία και μαζί και η βλακεία κάποιων εκδηλώνονται. Πλέον και από την κυβερνητική πλευρά, από τους βουλευτές της και όχι από τα χρυσάβγουλα όπως παλιά.
Είπε ο ένας μια υπερβολική σαχλαμάρα (ποινικά κολάσιμη) στο βγήκαν οι άλλοι με τον αιλινιολικο εμετό τους να δείξουν πόσο φιλόξενοι είμαστε.
Και απ 'ό,τι φαίνεται, δεν έχουμε βρει πάτο ακόμη, θα δούμε κι άλλα. Όσο η κυβέρνηση κάνει αλλά από αυτά που έλεγε (υπόψιν, αυτά που κάνει είναι τα αναμενόμενα, αυτά που υποσχόταν ήταν ανεδαφικά...).
και αμέσως μετά το δικό σου:
MIXOStsi έγραψε:βασικά η βλακεία του Γιαννούλη εκδηλώθηκε μόνο και τίποτα άλλο...
μα δίνεις τόσο εύκολα πάτημα να στη πουν!?
Την μία φορά ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ και κατόπιν, ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.
Και μετά το πρόβλημα το έχω εγώ, ναι;
Αν καλέ μου άνθρωπε ισχύουν ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, το ποστ σου το πρώτο είναι ΑΚΥΡΟ. Αν δεν καταλαβαίνεις το γιατί, μάλλον δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο. Διάβασε τι έγραψα, διάβασε τι έγραψες και πες μου τελικά ποιανού οι "συμπάθειες" επηρεάζουν την κρίση του.
προφανώς και εκδηλώθηκε μόνο η βλακειά του Γιαννούλη γιατί ήταν μεγάλο επικοινωνιακό φάουλ με αποτέλεσμα να βγαίνει μετά να τα μαζεύει στα κανάλια... δεν εννοούσα αυτό, και επίκληση στο συναίσθημα των δημοσιογράφων και κλασικές πρακτικές μαζέματος...
οι δικές σου συμπάθειες, την κρίση σου... το ξεκαθαρίσαμε αυτό... αμέσως έσπευσες να επικαλεστείς τις "δικές μου" νομίζοντας ότι υποστηρίζω τον Κυρανάκη κλπ.
Amen and a-women!

Ή αυτο ηταν χαπενιγκ, συμβολισμος, αντισταση, διαμαρτυρια, αναφαιρετο δικαιωμα εκφρασης, κλπ κλπ;
) είμαστε εντάξει , είνα δικαίωμα , ελευθερία έκφραση ?
Στην Ελλάδα που επιτρέπεται κανονικά η κατανάλωση αλκόολ και χοιρινού ?
Άρα μια μπούρδα είπε ο γραφικός (κυριολεκτικά ) Γιαννούλης απλά ο Κυρανάκης έβλεπε τους 300 φαίνεται την προηγούμενη μέρα και απάντησε με περίσσιο ΥΦΟΣ , παντελώς αχρείαστο και αυτό για ένα θέμα που στην Ελλάδα είναι της πλάκας μπρος στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει για τη ορθή διαχείριση του προσφυγικού.
Απλά τα 2 κόμματα , και όχι μόνο, ασχολούνται με ιστοριούλες για το πόπολο