Τόσα χρόνια που το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν έπιαναν τους στόχους που έμπαιναν κατά καιρούς, η τρόικα έκοβε τη στρόφιγγα και η κυβέρνηση έκανε στάση πληρωμών μέχρι να ξαναπιάσει τους στόχους.
Σωστά;
dimviii έγραψε:kyr80 έγραψε:Μπορείς να μου βρεις κάτι ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ από τους εταίρους;
Το μόνο που βλέπω είναι μια 4μηνη παράταση.
Θα ήθελα να είμαι το ίδιο ενθουσιασμένος, αλλά δεν μπορώ. Και δεν έχω κανένα συμφέρον να μην πάμε καλύτερα ως χώρα.
Και προεκλογικά ήμουν από τους πρώτους που έλεγα ότι πρέπει να αλλάξει κάτι με τον Σύριζα.
Κυριακο βρες την χθεσινη συνεντευξη του υπουργοι Οικονομικων,καθως και στις απαντησεις που εδωσε στους δημοσιογραφους.Σε καποια απαντηση το ειπε ξεκαθαρα αυτο με το πρωτογενες πλεονασμα.Αν θυμαμαι καλα ειπε οτι δεν μπορει να δωσει νουμερο γιατι δεν υπαρχει ακομα συμφωνηθεν νουμερο.Θα εξεταζεται καθε χρονια αναλογα με τις δυνατοτητες που θα υπαρχουν.
εαν δεν σου κανει η δηλωση θα χρειαστει να περιμενεις μεχρι την Δευτερα το βραδυ.
Παντως ακομα και τα φιλο νδκρατικα σαιτ το αναφερουν αυτο.
dimviii έγραψε:kyr80 έγραψε:Μπορείς να μου βρεις κάτι ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ από τους εταίρους;
Θα ήθελα να είμαι το ίδιο ενθουσιασμένος, αλλά δεν μπορώ. Και δεν έχω κανένα συμφέρον να μην πάμε καλύτερα ως χώρα.
Και προεκλογικά ήμουν από τους πρώτους που έλεγα ότι πρέπει να αλλάξει κάτι με τον Σύριζα.
Κυριακο βρες την χθεσινη συνεντευξη του υπουργοι Οικονομικων,καθως και στις απαντησεις που εδωσε στους δημοσιογραφους.Σε καποια απαντηση το ειπε ξεκαθαρα αυτο με το πρωτογενες πλεονασμα.Αν θυμαμαι καλα ειπε οτι δεν μπορει να δωσει νουμερο γιατι δεν υπαρχει ακομα συμφωνηθεν νουμερο.Θα εξεταζεται καθε χρονια αναλογα με τις δυνατοτητες που θα υπαρχουν.
εαν δεν σου κανει η δηλωση θα χρειαστει να περιμενεις μεχρι την Δευτερα το βραδυ.
Παντως ακομα και τα φιλο νδκρατικα σαιτ το αναφερουν αυτο.

kyr80 έγραψε:dimviii έγραψε:Μπορείς να μου βρεις κάτι ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ από τους εταίρους;kyr80 έγραψε:Πάντως στις Γερμανικές ειδήσεις, λένε ΠΟΛΥ διαφορετικά από αυτά που λέμε εμείς.<br abp="761"><br abp="762">Το μόνο που άλλαξε λένε, είναι ότι δόθηκε 4μηνη παράταση στη νέα κυβέρνηση. Δάνειο χωρίς προϋποθέσεις και έλεγχο, δεν υπάρχει<br abp="763"><br abp="764">καπως πρεπει να πουνε και αυτοι στους Γερμανους οτι η τελικη συμφωνια ειναι αυτο το εγγραφο της Ελληνικης κυβερνησης που ο Σοιμπλε ειπε ''οχι''.<br abp="765">Καπως πρεπει να δικαιολογησουν οτι θα ελαφρυνουν φορολογικα οι τεμπεληδες Ελληνες με το φραπεδαρα στο χερι.
EDDIE_147 έγραψε:Παίδες επειδή έχετε κολλήσει με το πρωτογενές πλεόνασμα αν θα είναι 1-3-8.
Τόσα χρόνια που το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν έπιαναν τους στόχους που έμπαιναν κατά καιρούς, η τρόικα έκοβε τη στρόφιγγα και η κυβέρνηση έκανε στάση πληρωμών μέχρι να ξαναπιάσει τους στόχους.
Σωστά;
αεροζολ έγραψε:kyr80 έγραψε:dimviii έγραψε:Μπορείς να μου βρεις κάτι ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ από τους εταίρους;kyr80 έγραψε:Πάντως στις Γερμανικές ειδήσεις, λένε ΠΟΛΥ διαφορετικά από αυτά που λέμε εμείς.<br abp="761"><br abp="762">Το μόνο που άλλαξε λένε, είναι ότι δόθηκε 4μηνη παράταση στη νέα κυβέρνηση. Δάνειο χωρίς προϋποθέσεις και έλεγχο, δεν υπάρχει<br abp="763"><br abp="764">καπως πρεπει να πουνε και αυτοι στους Γερμανους οτι η τελικη συμφωνια ειναι αυτο το εγγραφο της Ελληνικης κυβερνησης που ο Σοιμπλε ειπε ''οχι''.<br abp="765">Καπως πρεπει να δικαιολογησουν οτι θα ελαφρυνουν φορολογικα οι τεμπεληδες Ελληνες με το φραπεδαρα στο χερι.
Η διατυπωση της συμφωνιας ειναι τετοια ωστε και οι δυο πλευρες να μπορουν να λενε οτι ειναι νικητες ή οτι δεν εχασαν. Οι δικηγοροι (υποθετω απο τους κορυφαιους) δεν ειναι |λογοκρισία|.
Εσυ μπορεις να βρεις την υποχρεωση για τα μεχρι τωρα γνωστα πρωτογενη πλεονασματα ? Οχι, λεει για ευλογα πλεονασματα. Μπορεις να βρεις την επιβολη μετρων απο την τροϊκα ? Οχι , ειτε τα μετρα θα αποφασιζονται απο την ελλ. κυβερνηση ειτε με απο κοινου συμφωνια. Μπορεις να βρεις προσθετα μετρα ? Οχι.

kyr80 έγραψε:Και τι σχέση έχει αυτό με τα προεκλογικά;;;; Το ΜΟΝΟ που ΊΣΩΣ να πετυχε είναι το πλεόνασμα.
kyr80 έγραψε:Ελέγχους θα έχουμε; Πρόγραμμα θα έχουμε;; Αλλάζει απλά το όνομα της Τροικας και του Μνημονίου.
kyr80 έγραψε: Και αυτό ακριβώς έλεγαν τα γερμανικά ΜΜΕ. Ας τα λένε οι Έλληνες όπως θέλουν.
kyr80 έγραψε: Και ξαναλέω ότι τους προτιμώ από τους ΝΔιτες

kyr80 έγραψε:αεροζολ έγραψε:kyr80 έγραψε:dimviii έγραψε:Μπορείς να μου βρεις κάτι ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ από τους εταίρους;kyr80 έγραψε:Πάντως στις Γερμανικές ειδήσεις, λένε ΠΟΛΥ διαφορετικά από αυτά που λέμε εμείς.<br abp="761"><br abp="762">Το μόνο που άλλαξε λένε, είναι ότι δόθηκε 4μηνη παράταση στη νέα κυβέρνηση. Δάνειο χωρίς προϋποθέσεις και έλεγχο, δεν υπάρχει<br abp="763"><br abp="764">καπως πρεπει να πουνε και αυτοι στους Γερμανους οτι η τελικη συμφωνια ειναι αυτο το εγγραφο της Ελληνικης κυβερνησης που ο Σοιμπλε ειπε ''οχι''.<br abp="765">Καπως πρεπει να δικαιολογησουν οτι θα ελαφρυνουν φορολογικα οι τεμπεληδες Ελληνες με το φραπεδαρα στο χερι.
Η διατυπωση της συμφωνιας ειναι τετοια ωστε και οι δυο πλευρες να μπορουν να λενε οτι ειναι νικητες ή οτι δεν εχασαν. Οι δικηγοροι (υποθετω απο τους κορυφαιους) δεν ειναι |λογοκρισία|.
Εσυ μπορεις να βρεις την υποχρεωση για τα μεχρι τωρα γνωστα πρωτογενη πλεονασματα ? Οχι, λεει για ευλογα πλεονασματα. Μπορεις να βρεις την επιβολη μετρων απο την τροϊκα ? Οχι , ειτε τα μετρα θα αποφασιζονται απο την ελλ. κυβερνηση ειτε με απο κοινου συμφωνια. Μπορεις να βρεις προσθετα μετρα ? Οχι.
Η διαφορά είναι ότι εμείς είμαστε υπό πίεση. Ποιος θα φάει το αγγούρι;;;
Ο μέσος Γερμανός ή ο μέσος Έλληνας;
Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Τι σκατα πανηγυριζουμε;;;
Αν είναι μόνο η μαγκιά Βαρουφακη, καμία αντίρρηση. Καλύτερο από το Yes Sir των προηγούμενων.

EDDIE_147 έγραψε:Παίδες επειδή έχετε κολλήσει με το πρωτογενές πλεόνασμα αν θα είναι 1-3-8.
Σωστά;
Anonymous Founder έγραψε:EDDIE_147 έγραψε:Παίδες επειδή έχετε κολλήσει με το πρωτογενές πλεόνασμα αν θα είναι 1-3-8.
Σωστά;
Δεν σε πιάνω... Κάθε φορά που υπήρχε χρηματοδοτικό κενό, απαιτούσαν νέα μέτρα (φόρους, δαπάνες κλπ).
Το mail Χαρδούβελη ήταν απάντηση ακριβώς σε κάτι τέτοιο: με απαιτούμενο πρωτογενές πλεόνασμα για το 2015 ήταν 3%, ζήτησαν πρόσθετα μέτρα.
Και για το 2016, θα ζητούσαν κι άλλα, γιατί το πλεόνασμα θα ήταν 4.5%.
Δεν έχει σημασία αν θα το πετυχαίναν, σημασία έχει πως στο τέλος της χρονιάς, ΑΝ δεν το πετυχαίναν, θα ζητούσαν νέα μέτρα.![]()
Άκουσα μόλις τις δηλώσεις Σαμαρά και Βενιζέλου... Τρελό butthurt!
.Γαμάτος :lol: https://x.com/evrythngformu1a/stat[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]