Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By elteo
vice246 έγραψε:αυτο που κρατάω ως το πλέον θετικο… ειναι ο εξαναγκασμος, λόγω των συνθηκών, του Συριζα να κανει αυτο που βαρεθηκε να ξεκινησει ο Κωστακης…

┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
┇……………… ΕΠΑΝΥΔΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ…………… .. ┇
┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛

κι αν ξεχναμε οι ελληνες, ευκολα τις υποσχέσεις…. οι γερμανοι τα θελουν γραμμενα….

Χωρίς παρεξήγηση κι επειδή το έχεις και σε πλαίσιο είναι ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ. :)
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#80201 O ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει, ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει, ο Βαρουφάκης έτσι ή αλλιώς, κάνανε κωλοτούμπα, τον ήπιανε, είναι ρεζίλι η εμφάνιση τους, είναι το ένα, είναι το άλλο, η Τρόϊκα, οι θεσμοί, το μνημόνιο, όλα αυτά σε ένα μίξερ ανακαταμμένα και ούτε ένα για την Ελλέδα ρε γαμώτο.

Όλα τα σχόλια γίνονται σε οπαδικό επίπεδο και χεστήκαμε αν η χώρα θα πάει καλύτερα, παρακαλάμε και ειρωνευόμαστε να πάμε χειρότερα για να δείξουμε στον άλλο ότι είχαμε δίκηο, μόνο που όταν πάνε καλύτερα τα πράγματα θα ωφεληθούμε όλοι αλλά θα εξακολουθήσουμε εκ του ασφαλούς να βρίζουμε αυτούς που έκαναν έστω 2% καλύτερα τα πράγματα για την ρημαγμένη χώρα και ξεχνάμε ότι αν συνεχίζαμε τα ίδια του χρόνου θα είμαστε 50% χειρότερα.

Συνεχίστε έτσι τα σχόλια σαν γνήσιοι Έλληνες, όσο δεν αλλάζετε / αλλάζουμε νοοτροπία θα εξακολουθούμενα είμαστε τα γιουσουφάκια για τους μάγκες που μας κυβερνούσαν 40 χρόνια και μας ρούφαγαν τα αίμα, συνεχίστε, είναι δύσκολο να περιμένετε, είναι δύσκολο να πείτε ένα καλό λόγο για κάποιους που σήκωσαν ανάστημα και είπαν μέχρις εδώ, είναι δύσκολο να δεχθείτε ότι κάποιοι προσπαθούν να αλλάξουν τα δεδομένα της καταστροφής, εκτός και αν δεν βλέπετε τα βράχια που πήγαινε το βαπόρι Ελλάς και συνεχίζετε να κρατάται κόντρα σε αυτούς που προσπαθούν να στρίψουν το τιμόνι και να αποφύγει η χώρα τα βράχια.

Συνεχίστε, δεν μου κάνει εντύπωση γιατί και πρίν 2.000 χρόνια τα ίδια έγραφαν και οι Ρωμαίοι για τους Έλληνες, ότι κοιτάνε μόνο την πάρτη τους και το τομάρι τους οπότε δεν περιμένω τίποτα καλύτερο, αφού επεί 20 αιώνες είμαστε οι ίδιοι τώρα θα αλλάξουμε ?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#80204 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#80209 Πάντως στις Γερμανικές ειδήσεις, λένε ΠΟΛΥ διαφορετικά από αυτά που λέμε εμείς.

Το μόνο που άλλαξε λένε, είναι ότι δόθηκε 4μηνη παράταση στη νέα κυβέρνηση. Δάνειο χωρίς προϋποθέσεις και έλεγχο, δεν υπάρχει
Άβαταρ μέλους
By dimviii
kyr80 έγραψε:Πάντως στις Γερμανικές ειδήσεις, λένε ΠΟΛΥ διαφορετικά από αυτά που λέμε εμείς.

Το μόνο που άλλαξε λένε, είναι ότι δόθηκε 4μηνη παράταση στη νέα κυβέρνηση. Δάνειο χωρίς προϋποθέσεις και έλεγχο, δεν υπάρχει

καπως πρεπει να πουνε και αυτοι στους Γερμανους οτι η τελικη συμφωνια ειναι αυτο το εγγραφο της Ελληνικης κυβερνησης που ο Σοιμπλε ειπε ''οχι''.
Καπως πρεπει να δικαιολογησουν οτι θα ελαφρυνουν φορολογικα οι τεμπεληδες Ελληνες με το φραπεδαρα στο χερι.
Εκλογες εχουν.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
dimviii έγραψε:
kyr80 έγραψε:Πάντως στις Γερμανικές ειδήσεις, λένε ΠΟΛΥ διαφορετικά από αυτά που λέμε εμείς.<br abp="761"><br abp="762">Το μόνο που άλλαξε λένε, είναι ότι δόθηκε 4μηνη παράταση στη νέα κυβέρνηση. Δάνειο χωρίς προϋποθέσεις και έλεγχο, δεν υπάρχει
<br abp="763"><br abp="764">καπως πρεπει να πουνε και αυτοι στους Γερμανους οτι η τελικη συμφωνια ειναι αυτο το εγγραφο της Ελληνικης κυβερνησης που ο Σοιμπλε ειπε ''οχι''.<br abp="765">Καπως πρεπει να δικαιολογησουν οτι θα ελαφρυνουν φορολογικα οι τεμπεληδες Ελληνες με το φραπεδαρα στο χερι.
Μπορείς να μου βρεις κάτι ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ από τους εταίρους;
Το μόνο που βλέπω είναι μια 4μηνη παράταση.
Θα ήθελα να είμαι το ίδιο ενθουσιασμένος, αλλά δεν μπορώ. Και δεν έχω κανένα συμφέρον να μην πάμε καλύτερα ως χώρα.
Και προεκλογικά ήμουν από τους πρώτους που έλεγα ότι πρέπει να αλλάξει κάτι με τον Σύριζα.
Άβαταρ μέλους
ByF&G
kyr80 έγραψε:Πάντως στις Γερμανικές ειδήσεις, λένε ΠΟΛΥ διαφορετικά από αυτά που λέμε εμείς.

Ετσι ειναι. Ποιος λεει το αντιθετο? Για την προθεση ριξης που ενιωσαν τι λενε?
Άβαταρ μέλους
By DAP
EDDIE_147 έγραψε:
αεροζολ έγραψε:Θέλω κι εγώ Κατσουράνη

http://www.naftemporiki.gr/story/321961 ... anomisoume

Από την πλευρά του ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι «τέτοια σκληρά μέτρα μονάχα οικονομικοί δολοφόνοι και οικονομικοί τρομοκράτες μπορούν να πάρουν».

Βέβαια το σωτήριο έτος του Κυρίου ήταν 2011.
Το 2015 μπορεί το ίδιο άτομο ως πρωθυπουργός πλέον να συνομιλεί και να διαπραγματεύεται με δολοφόνους και τρομοκράτες.

Νυχτερίδες κι αράχνες γλυκιά μου.

Αν εβαζες και ΤΙ εσουρνε ο προεδρος της Πολιτικης Ανοιξης για τη Ν.Δ. θα ησουν πιο πειστικος.....
Άβαταρ μέλους
By vice246
elteo έγραψε:
vice246 έγραψε:αυτο που κρατάω ως το πλέον θετικο… ειναι ο εξαναγκασμος, λόγω των συνθηκών, του Συριζα να κανει αυτο που βαρεθηκε να ξεκινησει ο Κωστακης…

┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
┇……………… ΕΠΑΝΥΔΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ…………… .. ┇
┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛

κι αν ξεχναμε οι ελληνες, ευκολα τις υποσχέσεις…. οι γερμανοι τα θελουν γραμμενα….

Χωρίς παρεξήγηση κι επειδή το έχεις και σε πλαίσιο είναι ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ. :)

και ο Γιαννης με 2 ν γραφεται…. :lol:
να τι σου κανει το αυτοματο πληκτρολογιο…
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#80221 ΕΦΤΑΣΕΙΙΙΙΙΙ

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
By corsair
#80222 Η κυβέρνηση εχει 4 μηνες καιρό να σχεδιάσει την εξοδο απο το ευρώ... Κατα την γνώμη μου αυτο ακριβώς θα πρεπει να ειναι το σενάριο που πραγματικά θα δουλευουν απο πίσω. Αυτο εξέλαβα απο τις διαπραγματεύσεις. Οι ¨συμμαχοι" ειναι τουλάχιστον εκδικητικοί με αποκορύφωμα την Γερμανία και τα σχέδια για μπλοκάρισμα των τραπεζών μας, τα οποια ομολογήθηκαν απο επίσημα χείλη.

Αν αυτοι ειναι οι συμμαχοι, τι να τους κάνω τους εχθρούς?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
kyr80 έγραψε:Μπορείς να μου βρεις κάτι ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ από τους εταίρους;
Το μόνο που βλέπω είναι μια 4μηνη παράταση.
Θα ήθελα να είμαι το ίδιο ενθουσιασμένος, αλλά δεν μπορώ. Και δεν έχω κανένα συμφέρον να μην πάμε καλύτερα ως χώρα.
Και προεκλογικά ήμουν από τους πρώτους που έλεγα ότι πρέπει να αλλάξει κάτι με τον Σύριζα.

Κυριακο βρες την χθεσινη συνεντευξη του υπουργοι Οικονομικων,καθως και στις απαντησεις που εδωσε στους δημοσιογραφους.Σε καποια απαντηση το ειπε ξεκαθαρα αυτο με το πρωτογενες πλεονασμα.Αν θυμαμαι καλα ειπε οτι δεν μπορει να δωσει νουμερο γιατι δεν υπαρχει ακομα συμφωνηθεν νουμερο.Θα εξεταζεται καθε χρονια αναλογα με τις δυνατοτητες που θα υπαρχουν.
εαν δεν σου κανει η δηλωση θα χρειαστει να περιμενεις μεχρι την Δευτερα το βραδυ.
Παντως ακομα και τα φιλο νδκρατικα σαιτ το αναφερουν αυτο.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
F&G έγραψε:

Ετσι ειναι. Ποιος λεει το αντιθετο? Για την προθεση ριξης που ενιωσαν τι λενε?

Τα είπαν αυτά και οι δικές μας ειδήσεις. Βοήθεια τέλος από Γερμανία ξανά είναι το κύριο μήνυμα