Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#416436 Εγώ πάντως επειδή είχα πολλάααα χρόνια να το κάνω (και θα ξανακάνω άλλα τόσα με το βάλτο που λέγεται Σχινιάς) δοκίμασα την Κυριακή το πήγαινε από ΑΟ/Μαραθώνος και το έλα από το βουνό.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Απ΄ τη μία τα φανάρια αλλά τουλάχιστον κρατάς μια σοβαρή ταχύτητα, απ' την άλλη κάνας άμπαλος που θα είναι χεσμένος και θα πηγαίνει με 30χαω και θα σου σπάσει τα ούμπαλα.

Ηθικό δίδαγμα...μπάνιο και Αττική δεν πάνε μαζί.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Deleted User 1 έγραψε:Εγώ πάντως επειδή είχα πολλάααα χρόνια να το κάνω (και θα ξανακάνω άλλα τόσα με το βάλτο που λέγεται Σχινιάς) δοκίμασα την Κυριακή το πήγαινε από ΑΟ/Μαραθώνος και το έλα από το βουνό.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Απ΄ τη μία τα φανάρια αλλά τουλάχιστον κρατάς μια σοβαρή ταχύτητα, απ' την άλλη κάνας άμπαλος που θα είναι χεσμένος και θα πηγαίνει με 30χαω και θα σου σπάσει τα ούμπαλα.

Ηθικό δίδαγμα...μπάνιο και Αττική δεν πάνε μαζί.

Που πηγες και ηταν βαλτος; Προς το τελος του δασους παντως ηταν μια χαρα , αν εξαιρεσεις τον πολυ κοσμο.

Μεχρι το φαναρι της Ν Μακρης εκανα 40 λεπτα απο το σπιτι, 12 λεπτα να το περασω και σε 15 ακομα ειχα παρκαρει.

Μετραμορφωση δεν μενεις; Γιατι δεν πας απο Αγ Στεφανο - φραγμα- Σχοινια; Πολυ πιο γρηγορα και σχεδον χωρις κινηση.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#416446 Santa Cruz νομίζω το λένε εκεί που πήγαμε. Είναι εκεί μαζί με όλα τα άλλα που είναι στη σειρά. Είμαι πολύ καλομαθημένος στο θέμα θάλασσα και σε κάτι τέτοια ξενερώνω. Ξαπλώστρα-ντουζιέρα-ξαπλώστρα.
Άβαταρ μέλους
By elteo
Anonymous Founder έγραψε:Α, και μετά αν πας στο κέντρο, έχεις και την... υπέροχη Μεσογείων, που θα έχει άλλα τόσα! :lol:
Γενικά, πρέπει να είναι ό,τι πιο προβληματικό έχει η Αττική σε οδικό άξονα. Και σχεδόν μόνιμα πηγμένο...
:s_mad

Kαι λίγα λέτε. Κάθε στενό και φανάρι. Ανυπόφορη.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#416466 Eγώ εδώ και χρόνια πηγαίνω 3-4 φορές την εβδομάδα εδώ, στο τέλος της γαλάζιας οδού όπως φαίνεται στον χάρτη που είναι με το στρογγυλό σημάδι, κολυμπάω μέχρι το νησάκι πράσο που είναι 500 μέτρα και γυρίζω, πίνω τον καφέ μου και γυρίζω στη δουλειά, ή θα πάω πρωϊ γύρω στις 08.00 ή το απόγευμα γύρω στις 18.30 - 19.00.
Τα νερά είναι όπως είναι στην Χηνίτσα στο Πόρτο - Χέλι, γαλάζια και πεντακάθαρα και δεν το πιάνει ο αέρας σχεδόν ποτέ.

https://www.google.gr/maps/dir/37.88422 ... 37.8911713
Άβαταρ μέλους
By 224v
#416469 Τις καθημερινες δεν εχει τοση κινηση, φευγουμε στις 9.30 και επιστρεφουμε 2.30. Οι θαλασσες δεν δειχνουν ακαθαρτες. ( με σειρα καθαριοτητας αλλα χωρις να ειναι παραγων αποτρεπτικος ειναι ως εξης: Παραλια Μαραθωνας, 2 - 3 χλμ μετα τη διασταυρωση του κυριως δρομου, λιγο πιο κατω απο το παλιο Golden Coast. Παραλια Ζουμπερι Diver's Club, Πιο κατω απο το COSTA Beach. Στη Λουτσα δεξια για Βαβρωνα Πριν το Σ/Μ. ). Σε ολες βρηκαμε καλο σερβις σε καφε και ελαφρυ φαι (Club Sandwich) Κοσμος το πρωι σε ανεκτο επιπεδο και Ντουσιερες και σκια απο δεντρα.. Τα φαναρια ομως συνηθως αρυθμιστα....
Άβαταρ μέλους
By italakias
#416606 Τα φαναρια επιτηδες τα εχουν χρονησει ετσι για να μην μπορουν να τρεχουν οι καβλιαγκουρες.
Γενικα ομως η περιοχη αυτη δεν εχει καλη θαλασσα,προτιμηστε προς σουνιο μερια ή και καθολου οπως εγω.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#416608 Μπορείς να τα χρονίσεις ώστε αν τρέχεις να σε πιάνει κόκκινο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By markvag
drdino έγραψε:Μπορείς να τα χρονίσεις ώστε αν τρέχεις να σε πιάνει κόκκινο.
Εικόνα

Αν το δει αυτό κανένας στη Θεσσαλονίκη θα πέσει από τα σύννεφα... :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#417293 μου αρεσει που κοντευει η αδεια,αλλες 22 και σημερα.
μου αρεσει που γυρισα από ταξιδι,και είμαι μοναχουλης στο σπιτι.Πληρη ησυχια,ρεκλα.
Εχω βουζωσει στη μπερζερα με σωβρακο,με το fabrique au japon στους 19.
μου αρεσει που θα βγαλω το αλυσοπριονο για τρόχισμα αλυσιδας.

δεν μου αρεσει που γιναμε μπιλλιες στη δουλεια με τη ΚΑΡΓΙΟΛΩ.
μου αρεσει? δεν μου αρεσει? που εμαθα ότι ο μικρος τα εχει με ένα κοριτσι. :hmmm: με αγχωνει πολύ.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
dimviii έγραψε:μου αρεσει? δεν μου αρεσει? που εμαθα ότι ο μικρος τα εχει με ένα κοριτσι. :hmmm: με αγχωνει πολύ.

Πιο πολύ θα σε άγχωνε αν τα είχε με ένα αγόρι.
Τα μπαλόνια κερασμένα από Busso. :lol:
Αν είχα γιο, θα χαιρόμουν αν τα είχε με ένα κορίτσι. Ακόμη περισσότερο αν τα είχε με 2-3 βέβαια. :s_cool
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε:
dimviii έγραψε:μου αρεσει? δεν μου αρεσει? που εμαθα ότι ο μικρος τα εχει με ένα κοριτσι. :hmmm: με αγχωνει πολύ.

Πιο πολύ θα σε άγχωνε αν τα είχε με ένα αγόρι.
Τα μπαλόνια κερασμένα από Busso. :lol:
Αν είχα γιο, θα χαιρόμουν αν τα είχε με ένα κορίτσι. Ακόμη περισσότερο αν τα είχε με 2-3 βέβαια. :s_cool

μακαρι να τα λεμε όταν θα ερθει η ωρα,να σε δω και εσενα.