Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Απ΄ τη μία τα φανάρια αλλά τουλάχιστον κρατάς μια σοβαρή ταχύτητα, απ' την άλλη κάνας άμπαλος που θα είναι χεσμένος και θα πηγαίνει με 30χαω και θα σου σπάσει τα ούμπαλα.
Ηθικό δίδαγμα...μπάνιο και Αττική δεν πάνε μαζί.
Deleted User 1 έγραψε:Εγώ πάντως επειδή είχα πολλάααα χρόνια να το κάνω (και θα ξανακάνω άλλα τόσα με το βάλτο που λέγεται Σχινιάς) δοκίμασα την Κυριακή το πήγαινε από ΑΟ/Μαραθώνος και το έλα από το βουνό.
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Απ΄ τη μία τα φανάρια αλλά τουλάχιστον κρατάς μια σοβαρή ταχύτητα, απ' την άλλη κάνας άμπαλος που θα είναι χεσμένος και θα πηγαίνει με 30χαω και θα σου σπάσει τα ούμπαλα.
Ηθικό δίδαγμα...μπάνιο και Αττική δεν πάνε μαζί.
Anonymous Founder έγραψε:Α, και μετά αν πας στο κέντρο, έχεις και την... υπέροχη Μεσογείων, που θα έχει άλλα τόσα!![]()
Γενικά, πρέπει να είναι ό,τι πιο προβληματικό έχει η Αττική σε οδικό άξονα. Και σχεδόν μόνιμα πηγμένο...
drdino έγραψε:Μπορείς να τα χρονίσεις ώστε αν τρέχεις να σε πιάνει κόκκινο.

με αγχωνει πολύ.
dimviii έγραψε:μου αρεσει? δεν μου αρεσει? που εμαθα ότι ο μικρος τα εχει με ένα κοριτσι.με αγχωνει πολύ.
Giuseppe Busso έγραψε:dimviii έγραψε:μου αρεσει? δεν μου αρεσει? που εμαθα ότι ο μικρος τα εχει με ένα κοριτσι.με αγχωνει πολύ.
Πιο πολύ θα σε άγχωνε αν τα είχε με ένα αγόρι.
Τα μπαλόνια κερασμένα από Busso.![]()
Αν είχα γιο, θα χαιρόμουν αν τα είχε με ένα κορίτσι. Ακόμη περισσότερο αν τα είχε με 2-3 βέβαια.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]