Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Νίκος Παππάς έγραψε:Στην πορεια το απογευμα μπορεις να μην πας. Ποτε δεν επαιρναν απουσιες

Τί εννοείς μπορείς να μην πας; :lol:

Δε θυμάμαι ούτε το 1% των μαθητών που γνώριζα στα σχολικά μου χρόνια (και γνώριζα κόσμο από τρία τέσσερα διαφορετικά σχολεία) να πήγαινε στην πορεία.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
diplomat έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Στην πορεια το απογευμα μπορεις να μην πας. Ποτε δεν επαιρναν απουσιες

Τί εννοείς μπορείς να μην πας; :lol:

Δε θυμάμαι ούτε το 1% των μαθητών που γνώριζα στα σχολικά μου χρόνια (και γνώριζα κόσμο από τρία τέσσερα διαφορετικά σχολεία) να πήγαινε στην πορεία.

Στα δικα μου χρονια απο το '79 μεχρι το '85 πηγαιναν ολοι. Αντε το 1% να μην πηγαινε :roll:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Νίκος Παππάς έγραψε:Στα δικα μου χρονια απο το '79 μεχρι το '85 πηγαιναν ολοι. Αντε το 1% να μην πηγαινε :roll:

:lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
diplomat έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:Όπως κάποιος που μπορεί να διαφωνεί με την επέτειο του Πολυτεχνείου είναι απόλυτα αξιοπρεπής αν απέχει.

Μου το κάνεις λίγο ταληράκια αυτό;

Αν διαφωνείς με κάποια επέτειο/εορτασμό, το πιο αξιοπρεπές είναι να απέχεις.
Αν θέλεις να περάσεις ένα μήνυμα αυτό θα πρέπει να σέβεται τον κόσμο που συμφωνεί με τον εορτασμό/επέτειο.

@Νίκος Παππάς
Και στη δική μου εποχή προβλεπόταν απουσία.
Αυτό είναι στα πλαίσια του 'ψυχαναγκασμού' που ανέφερα στο πρώτο μου ποστ.

Προφανώς και είμαι υπέρ της κατάργησης των μαθητικών παρελάσεων.
Ο τρόπος που γίνεται σήμερα είναι από αρκετά ως άκρως προσβλητικός για την όποια επέτειο.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
gianik έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:
diplomat έγραψε:
georgetz έγραψε:αλλιώς δεν θα κατέβαιναν και σε παρέλαση

Εγώ αυτό έκανα από το γυμνάσιο και μετά. Απλά δεν πήγαινα, μα δεν το λες και ακτιβισμό αυτό. :lol:

Αυτό είναι μια αξιοπρεπής αντίδραση.

Όπως κάποιος που μπορεί να διαφωνεί με την επέτειο του Πολυτεχνείου είναι απόλυτα αξιοπρεπής αν απέχει.

Τοτε που πηγαινα γυμνασιο - λυκειο δεν μπορουσες να μην πας στην παρελαση αν σε επελεγαν. Οι ποινες ηταν αυστηρες.

Αν καποιος διαφωνει με την επετειο του Πολυτεχνειου θα θεωρει οτι δεν ηταν αντισταση σε ανωμαλια αλλα σταση. Αρα ειναι φασιστας. Χωρια που δεν υπαρχει κατι οργανωμενο για την επετειο πλην της γιορτης του σχολειου η οποια γινεται σε ωρα μαθηματος. Στην πορεια το απογευμα μπορεις να μην πας. Ποτε δεν επαιρναν απουσιες

Άλλο σου λέει ο eddie , αν λίγο πριν την πορεία , πάει κάποιος έξω από το πολυτεχνείο και διακωμωδήσει την όλη ιστορία , πως θα αντιδράσουν οι συγκεντρωμένοι;;; :iconcool:

Μάλλον δεν εχεις περάσει απ έξω όταν πετάνε ντομάτες σε πασόκους και διάφορους καπηλευτές :s_cool

Στο δια ταύτα, χαλαρά ό,τι καλύτερο απ την προχτεσινή μέρα, αν δε πετάγανε και τπτ ντομάτες οπως περνάγανε στα μούτρα του πατούλη που έπαιζε με το κινητο θα έβαζα 10/10 :metalo:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
EDDIE_147 έγραψε:Αν διαφωνείς με κάποια επέτειο/εορτασμό, το πιο αξιοπρεπές είναι να απέχεις.
Αν θέλεις να περάσεις ένα μήνυμα αυτό θα πρέπει να σέβεται τον κόσμο που συμφωνεί με τον εορτασμό/επέτειο.

Μου φαίνεται δύσκολο πάντως να αποσυνδεθεί η διαφωνία με το φασιστιλίκι. Με τί διαφωνείς δηλαδή; Τη δημοκρατία; Δε βλέπω δηλαδή τρόπο να περάσει ένα προοδευτικό μήνυμα στη συγκεκριμένη επέτειο, εκτός κι αν μιλάμε μόνο για αντιμπαχαλομηνύματα ή αντικαπελωτικά μηνύματα (όπως έγραψε ο τρίφτερ), αλλά και πάλι, tricky as all fuck.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#612141 Το πρόβλημα με τις παρελάσεις δεν είναι πρόβλημα της εποχής μας (που πάνε οι γκόμενες με τα μίνι κλπ) : είναι το πρόβλημα με τις παρελάσεις. ΠΑΝΤΑ. Είναι το πρόβλημα ενός εθνικιστικού, μισαλλοδοξου και βαθιά προσβλητικου, για όσους έπεσαν στο μέτωπο, μιλιταριστικου θεσμού.
Καλά κάνανε οι κοπελιές και αντέδρασαν και μπράβο τους που δε μασησαν να το κάνουν στα μούτρα των παπάδων και λοιπών υποκριτων επίσημων. Και το έκαναν έξυπνα, χωρίς βία, γι αυτό και συφιλιαστηκαν οι λογής λογής επικριτές τους, κάτι Βουροι και λοιποί γελοίοι.
ΟΧΙ, ο τρόπος τους δεν είναι αντίστοιχος με την χρυσαυγητικη πρακτική του ντου και ξύλο - δεν είναι όλοι ίδιοι βλέπεις.

Αν είναι κάποιος που πρέπει να ντραπει, είναι οι δάσκαλοι και γονείς και τα βλαστάρια τους που οργάνωσαν το αίσχος της Κατερίνης. Αλλά γι αυτό οι Βουροι μοκο.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Asimov έγραψε:Το πρόβλημα με τις παρελάσεις δεν είναι πρόβλημα της εποχής μας (που πάνε οι γκόμενες με τα μίνι κλπ) : είναι το πρόβλημα με τις παρελάσεις. ΠΑΝΤΑ. Είναι το πρόβλημα ενός εθνικιστικού, μισαλλοδοξου και βαθιά προσβλητικου, για όσους έπεσαν στο μέτωπο, μιλιταριστικου θεσμού.
Καλά κάνανε οι κοπελιές και αντέδρασαν και μπράβο τους που δε μασησαν να το κάνουν στα μούτρα των παπάδων και λοιπών υποκριτων επίσημων. Και το έκαναν έξυπνα, χωρίς βία, γι αυτό και συφιλιαστηκαν οι λογής λογής επικριτές τους, κάτι Βουροι και λοιποί γελοίοι.
ΟΧΙ, ο τρόπος τους δεν είναι αντίστοιχος με την χρυσαυγητικη πρακτική του ντου και ξύλο - δεν είναι όλοι ίδιοι βλέπεις.

Αν είναι κάποιος που πρέπει να ντραπει, είναι οι δάσκαλοι και γονείς και τα βλαστάρια τους που οργάνωσαν το αίσχος της Κατερίνης. Αλλά γι αυτό οι Βουροι μοκο.

Και για τους φιλους με προβληματα ορασεως.

:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By g8777
#612153 Ιταλακια συνεχισε να τιμας τους νεκρους/ες με 2 παρελασεις τον χρονο. Στις υπολοιπες 363 μερες μην ζητας αποδειξεις .
Άβαταρ μέλους
By Govus
#612161 Κρίμα που "τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα" :( ...
Άβαταρ μέλους
By markvag
italakias έγραψε:Ωραιος ο Βουρος.
Το κρατος τι κανει,ακομη να συλληφθουν; :thumbsdown:

Για ποιο αδίκημα ακριβώς;;; :hmmm: :lol:

Νίκος Παππάς έγραψε:Τοτε που πηγαινα γυμνασιο - λυκειο δεν μπορουσες να μην πας στην παρελαση αν σε επελεγαν. Οι ποινες ηταν αυστηρες.

Τότε βέβαια είχαν μόνο την 25η Μαρτίου... :shifty: