Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#485097 Ο διπλωματοξάδερφος πάντως που πηγαίνει γυμναστήριο με την :inlove: του (btw κλείνει τέσσερα χρόνια "παντρεμένος", 25 χρονώνε πουπούκι) τρώει μπούλινγκ και υφάκι. :svivhaha:
Από την άλλη, σαφέστατα αποτελούν εξαίρεση οι εξαρτήσεις/κακές συνήθειες. Εάν πουχού κάπνιζε η διπλωμάταινα, άντε να το έκοβα μετά. :vava:

Μιας και παραδίδωμε πιστοποιητικά φρονημάτων, έχω σοβαρές υπόνοιες ότι η διπλωμάταινα το ρίχνει περισσό το χαρτάκι. :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By sargus
#485107 :lol: :lol:

Αυτό είναι όντως βαρύ!! Πάντως αν και βάζελος οφείλω να ομολογήσω ότι οι γαύραινες ήταν πάντα πιο "ενδιαφέρουσες"...
Την ίδια άποψη είχα και για τις ΝεοΔημοκράτισες αν και Πασόκος (στα νιάτα μου, ε). Βλέποντας τα πράγματα ψύχραιμα τώρα, μερικά χρόνια μετά, σκέφτομαι ότι ίσως είχα διαλέξει τα λάθος στρατόπεδα παντού... :lol:
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#487257 Πήγα με ένα φίλο σε ένα studio για να ''ρίξουμε μια ματιά'' :shifty: Μόλις σκάει μύτη η blonde bombshell πετάω το μπουφάν
στον καναπέ και ορμάω στο δωμάτιο. Βυζγιά DD+ ( :s_howdy σε αυτόν που τα έφτιαξε), μεγάλη κωλάρα με tramp stamp,
δέρμα μετάξι. Είχε βέβαια κοιλίτσα αλλά με τέτοιες καμπύλες και μόλις 30 ευρώ ταρίφα αυτό είναι πταίσμα.
Με είδε αγριεμένο και το πήγε πολύ επιθετικά, deepthroat, δαγκώματα, στήνεται σαν πορνοστάρ, καβαλάω κι εγώ σαν
πορνοστάρ full επίθεση και ούτε κατάλαβα πως άδειασα σε 5 λεπτά :help:
Που πας ρε καημένε να το παίξεις Nacho Vidal με τον οδοστρωτήρα :vava: Καθόμουν μετά ξαπλωμένος σαν το παιδάκι και
δάγκωνα τα βυζγιά επειδή δεν ήθελα να φύγω :lol: Θα κόψω budget από τα ποτά και θα της ακουμπάω το 30ρι μια φορά
την εβδομάδα, να υπάρχει τέτοια γυναικάρα 5 χιλιόμετρα από το σπίτι μου και να μην το ξέρω, απλά απαράδεκτος.
Ξέχασα να την ρώτησα στα πόσα μαθήματα μπορώ να δώσω για το δίπλωμα :shifty:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#487258 Εκεί με τη Ρωσίδα που είχε βάλει τα κλάματα είχα ερεθιστεί πιο πολύ πάντως :oops:
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#487260 Εκείνη όχι όμως :( :ninja:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#487261 Μήπως τη λένε και Κούλα? :hmmm:

Άβαταρ μέλους
By theo13
rx8_drifter έγραψε:Εγώ πάλι την υγιή σχέση την βλέπω σαν μια προσπάθεια διαρκούς "βελτίωσης" και των δύο. Αν θέλετε κάτι στατικό αράχτε μόνοι σας ρε παίδες.

Aν στην σχέση δεν ταιριάζεις στο 90% της φιλοσοφίας για την ζωή γενικότερα η μιζέρια ο, οι τσακωμοί κτλ θα έρθουν πιο σύντομα από κούρσα του Βolt.
Αυτό το λέω διότι η σχέση πραγματικά δοκιμάζεται σε δύσκολες καταστάσεις και όχι πχ για το που θα πάμε διακοπές.
Συνεπώς "βελτίωση" δεν ορίζεται -κατά την ταπεινή μου άποψη- η ορθότερη διαχείριση του προσωπικού/ κοινού μας χρόνου αλλά η πραγματική ικανότητα ανταπόκρισης στα ουσιαστικά προβλήματα (επαγγελματικά , υγείας , παιδιά κλπ).
Βέβαια δείγματα για το τι είναι ο άλλος παίρνεις ανά πάσα στιγμή οπότε μια γκόμενα που έχει την γκρίνια έτοιμη ανά πάσα στιγμή δεν είναι δυνατόν να ελπίζεις ότι μελλοντικά θα την κόψει ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ.

Γενικά θεωρώ πως η όποια υποτίμηση της προσωπικότητάς μας για την ικανοποίηση μιας γυναίκας (aka αυτοβελτίωση) είναι δεδομένο ότι θα γυρίσει μπούμερανγκ και επίσης ότι έχει ημερομηνία λήξης.
Και τέλος αυτή η άποψη που εκφράζεις ιδιαίτερα στο σκέλος "αράξτε μόνοι σας" υποδηλώνει κατά την γνώμη μου (νο οφενς) άτομο που είναι πρόθυμο να κάνει πολλές παραχωρήσεις αρκεί να είναι σε σχέση.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#487273 Αν από το παρακάτω

rx8_drifter έγραψε:Εγώ πάλι την υγιή σχέση την βλέπω σαν μια προσπάθεια διαρκούς "βελτίωσης" και των δύο. Αν θέλετε κάτι στατικό αράχτε μόνοι σας ρε παίδες.

Τούτου δοθέντως, αυτο που περιγράφει ο φοκουσμαν μου μυρίζει κλασσική περίπτωση γκρίνας/δε μου αρέσει ο άλλος, όχι όρεξη να προχωρήσουμε μπροστά. Ασχέτως αν έχει δίκιο, δλδ ο φίλος μας την έχει ξενερώσει με παπαρίτσες, ή άδικο, κλασσική περίπτωση γκρινιάρας, ετοιμάσου για εξελίξεις :shifty:

Εσυ κατάλαβες ότι είμαι έτοιμος να ανέχομαι γκρίνα νομίζω ότι είτε υπάρχει πρόβλημα έκφρασης απ τη μεριά μου είτε κατανόησης απ τη δικιά σου :lol:

Εχω τρομακτική αλεργία στην γκρίνα, δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω ούτε μέρα με άτομο που έχει τέτοια στάση ζωής.
Απ την άλλη θεωρώ τον εαυτό μου έτοιμο να βάλει κάτω πράγματα και να κουβεντιάσει, αρκεί να υπάρχει λογική βάση στη συζήτηση. Και όπως αντιλαμβάνεσαι, όταν είσαι σε σχέση με ένα έξυπνο άτομο κι όχι μια χαζογκόμενα που απλά σου αρέσει να τη γαμάς αλλά αμα ανοίξει το στόμα της δραπετεύουν |λογοκρισία|, θα τύχει να διαφωνείς και ίσως αντιληφθείς ότι είσαι λάθος σε κάποια πράγματα.
Τελευταία επεξεργασία από rx8_drifter και 21 Φεβ 2018, 14:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
rx8_drifter έγραψε:Αν από το παρακάτω

Τούτου δοθέντως, αυτο που περιγράφει ο φοκουσμαν μου μυρίζει κλασσική περίπτωση γκρίνας/δε μου αρέσει ο άλλος, όχι όρεξη να προχωρήσουμε μπροστά. Ασχέτως αν έχει δίκιο, δλδ ο φίλος μας την έχει ξενερώσει με παπαρίτσες, ή άδικο, κλασσική περίπτωση γκρινιάρας, ετοιμάσου για εξελίξεις :shifty:

Εσυ κατάλαβες ότι είμαι έτοιμος να ανέχομαι γκρίνα νομίζω ότι είτε υπάρχει πρόβλημα έκφρασης απ τη μεριά μου είτε κατανόησης απ τη δικιά σου :lol:

Εχω τρομακτική αλεργία στην γκρίνα, δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω ούτε μέρα με άτομο που έχει τέτοια στάση ζωής.
Απ την άλλη θεωρώ τον εαυτό μου έτοιμο να βάλει κάτω πράγματα και να κουβεντιάσει, αρκεί να υπάρχει λογική βάση στη συζήτηση. Και όπως αντιλαμβάνεσαι, όταν είσαι σε σχέση με ένα έξυπνο άτομο κι όχι μια χαζογκόμενα που απλά σου αρέσει να τη γαμάς αλλά αμα ανοίξει το στόμα της δραπετεύουν |λογοκρισία|, θα τύχει να διαφωνείς και ίσως αντιληφθείς ότι είσαι λάθος σε κάποια πράγματα.

Τούτου δοθέντος αν

έτσι όπως τα λες όμως επιστρέφουμε στο αν ταιριάζετε από την αρχή ή όχι

διαφορετικά θα υπάρχει υπέρμετρη γκρίνια (γιατί κάποια γκρίνια λογικό είναι να υπάρχει πάντα) στην όποια υποτιθέμενη προσπάθεια αυτοβελτίωσης

γενικά τόσα χρόνια παρατηρώ γύρω μου ένα σωρό ζευγάρια και τη διάρκεια αυτών καθώς και το πόσο ευτυχισμένοι είναι

μερικά από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια που γνωρίζω αποτελούνται από εγκεφαλικά νεκρά άτομα, τελείως ζωντόβολα

παρόλα αυτά έχουν το υπερατού ότι ταιριάζουν μεταξύ τους για αυτό και τα πάνε τόσο καλά

αντίθετα γνωρίζω μερικά πολύ έξυπνα άτομα να μην μπορούν να στεριώσουν σε σχέση (καμιά φορά βέβαια είναι και θέμα προσωπικότητας δεν κάνουν όλοι για αυτό, ούτε είναι όλοι διατεθειμένοι να κάνουν τη παραμικρή υποχώρηση)

οπότε το αν η γκόμενα ή ο γκόμενος είναι χαζός ή όχι και αν λέει |λογοκρισία| δεν έχει και πολλή σχέση όσο το αν ταιριάζουν μεταξύ τους.

δύο άτομα που λένε |λογοκρισία| θα περάσουν τέλεια, αρκεί να λένε περίπου τις ίδιες |λογοκρισία|.

γενικά καλό είναι να έχουμε από την αρχή όρια στο τι θα ανεχτούμε και τι όχι και να μην παρεκλίνουμε από αυτό. αν εγώ πχ έβρισκα την ¨τέλεια γυναίκα" και μου έλεγε, ρε γιώργο τι κάθεσαι και παίζεις playstation είσαι 15χρονο; θα έπρεπε να πάρει άμεσο πούλο γιατί αργότερα θα είχαμε ζητήματα και μιζέρια.. και όχι γιατί δεν θα με άφηνε να κάνω το κέφι μου, αλλά γιατί θα ήταν μια πολλή σοβαρή ένδειξη ότι έχουμε τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες..

απλό παράδειγμα αυτό, υπάρχουν και χειρότερα (και σοβαρότερα)

επίσης όσο και να μην αναφέρεται τόσο συχνά ή ανοικτά, το ταίριασμα στο σεξ είναι η μισή τουλάχιστον σχέση, γενικά βλέπω πολύ κόσμο να είναι σε λάθος σχέσεις και δεν ξέρω τι νομίζουν ότι προσπαθούν να σώσουν :hmmm: ή τι ακριβώς εκτιμούν σε μερικά άτομα (πχ μόρφωση, κοινωνικό status και λοιπές παπαριές.. ) το ζήτημα είναι απλό και έχει να κάνει με την ευτυχία σου σε βάθος χρόνου, δεν είναι συνέντευξη για δουλειά ούτε πώς θα περνάς στον περίγυρό σου αλλά η ζωή σου και η ευτυχία σου. και το να εξασφαλίσεις αυτό είναι το πιο βασικό βήμα για πραγματική αυτοβελτιώση
Άβαταρ μέλους
By g8777
#487278 ΛΟΙΠΟΝ :adminpower:

Ηρθε ο Τριφτης να μας πει για σχεσεις. :s_laughat

Ο τριφτης. :vava:

Που πρωτα βαζει στο backpack τον Αγκαλιτσα και μετα το διαβατηριο. :s_sarcastic

Ο Παναγιωτης ο Κελεπουρης το ειχε κλεισει το θεμα ΗΔΗ απο το 2005.

"Γκρινια δεν παλευει κανεις πριν τον γαμο Τζι. Καρφωτοι ουλοι ειναι στις 3 χιλιαδες στροφες, ουτε 1 στροφη παραπαν. :s_yes Οταν μπει η κλουρα ομως να δεις τι αντοχες εχεις στην μιρλα. Τι νομιζεις ειμαι 24/7 με τα γιδια;"

ΤΕΛΟΣ-ΛΗΞΙΣ-ΜΠΙΧΛΑΣ.

Μθετε και αγκρινη γυναικα. :svivhaha: :svivhaha: :svivhaha: :svivhaha: Παν αυτα, σαν τις λαγανες. :s_cry

Εικόνα

ΞΕΓΝΟΙΑΣΑ' :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#487279 Έχουμε τον μπίχλα που ετοιμάζει κόλαφο με παρά φύσιν πρωκτική διείσδυση απουσία KY σε απόγονο του τσαρικού θρόνου, έχουμε και κάτι ΚιουσοΝτριφτες που μας λένε για την ιδανική σχέση :omg: :omg: