- 21 Φεβ 2018, 14:46
rx8_drifter έγραψε:Αν από το παρακάτω
rx8_drifter έγραψε:Εγώ πάλι την υγιή σχέση την βλέπω σαν μια προσπάθεια διαρκούς "βελτίωσης" και των δύο. Αν θέλετε κάτι στατικό αράχτε μόνοι σας ρε παίδες.
Τούτου δοθέντως, αυτο που περιγράφει ο φοκουσμαν μου μυρίζει κλασσική περίπτωση γκρίνας/δε μου αρέσει ο άλλος, όχι όρεξη να προχωρήσουμε μπροστά. Ασχέτως αν έχει δίκιο, δλδ ο φίλος μας την έχει ξενερώσει με παπαρίτσες, ή άδικο, κλασσική περίπτωση γκρινιάρας, ετοιμάσου για εξελίξεις 
Εσυ κατάλαβες ότι είμαι έτοιμος να ανέχομαι γκρίνα νομίζω ότι είτε υπάρχει πρόβλημα έκφρασης απ τη μεριά μου είτε κατανόησης απ τη δικιά σου
Εχω τρομακτική αλεργία στην γκρίνα, δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω ούτε μέρα με άτομο που έχει τέτοια στάση ζωής.
Απ την άλλη θεωρώ τον εαυτό μου έτοιμο να βάλει κάτω πράγματα και να κουβεντιάσει, αρκεί να υπάρχει λογική βάση στη συζήτηση. Και όπως αντιλαμβάνεσαι, όταν είσαι σε σχέση με ένα έξυπνο άτομο κι όχι μια χαζογκόμενα που απλά σου αρέσει να τη γαμάς αλλά αμα ανοίξει το στόμα της δραπετεύουν |λογοκρισία|, θα τύχει να διαφωνείς και ίσως αντιληφθείς ότι είσαι λάθος σε κάποια πράγματα.
Τούτου δοθέντος αν
έτσι όπως τα λες όμως επιστρέφουμε στο αν ταιριάζετε από την αρχή ή όχι
διαφορετικά θα υπάρχει υπέρμετρη γκρίνια (γιατί κάποια γκρίνια λογικό είναι να υπάρχει πάντα) στην όποια υποτιθέμενη προσπάθεια αυτοβελτίωσης
γενικά τόσα χρόνια παρατηρώ γύρω μου ένα σωρό ζευγάρια και τη διάρκεια αυτών καθώς και το πόσο ευτυχισμένοι είναι
μερικά από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια που γνωρίζω αποτελούνται από εγκεφαλικά νεκρά άτομα, τελείως ζωντόβολα
παρόλα αυτά έχουν το υπερατού ότι ταιριάζουν μεταξύ τους για αυτό και τα πάνε τόσο καλά
αντίθετα γνωρίζω μερικά πολύ έξυπνα άτομα να μην μπορούν να στεριώσουν σε σχέση (καμιά φορά βέβαια είναι και θέμα προσωπικότητας δεν κάνουν όλοι για αυτό, ούτε είναι όλοι διατεθειμένοι να κάνουν τη παραμικρή υποχώρηση)
οπότε το αν η γκόμενα ή ο γκόμενος είναι χαζός ή όχι και αν λέει |λογοκρισία| δεν έχει και πολλή σχέση όσο το αν ταιριάζουν μεταξύ τους.
δύο άτομα που λένε |λογοκρισία| θα περάσουν τέλεια, αρκεί να λένε περίπου τις ίδιες |λογοκρισία|.
γενικά καλό είναι να έχουμε από την αρχή όρια στο τι θα ανεχτούμε και τι όχι και να μην παρεκλίνουμε από αυτό. αν εγώ πχ έβρισκα την ¨τέλεια γυναίκα" και μου έλεγε, ρε γιώργο τι κάθεσαι και παίζεις playstation είσαι 15χρονο; θα έπρεπε να πάρει άμεσο πούλο γιατί αργότερα θα είχαμε ζητήματα και μιζέρια.. και όχι γιατί δεν θα με άφηνε να κάνω το κέφι μου, αλλά γιατί θα ήταν μια πολλή σοβαρή ένδειξη ότι έχουμε τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες..
απλό παράδειγμα αυτό, υπάρχουν και χειρότερα (και σοβαρότερα)
επίσης όσο και να μην αναφέρεται τόσο συχνά ή ανοικτά, το ταίριασμα στο σεξ είναι η μισή τουλάχιστον σχέση, γενικά βλέπω πολύ κόσμο να είναι σε λάθος σχέσεις και δεν ξέρω τι νομίζουν ότι προσπαθούν να σώσουν

ή τι ακριβώς εκτιμούν σε μερικά άτομα (πχ μόρφωση, κοινωνικό status και λοιπές παπαριές.. ) το ζήτημα είναι απλό και έχει να κάνει με την ευτυχία σου σε βάθος χρόνου, δεν είναι συνέντευξη για δουλειά ούτε πώς θα περνάς στον περίγυρό σου αλλά η ζωή σου και η ευτυχία σου. και το να εξασφαλίσεις αυτό είναι το πιο βασικό βήμα για πραγματική αυτοβελτιώση
καθηγητές τρεις και εχάθη η πατρίς