IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.
IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.
Bayern7 έγραψε:pics or it didnt happen
red_monster έγραψε:Θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο λόγος
Πλήρης διείσδυσης / απόπειρες φλερτ σπηλαίων

rx8_drifter έγραψε:Πόσοι απο σας διαβάσαν όταν=αμαΕκεί κρύβεται όλο το ζουμί.
red_monster έγραψε:πορνες γιατρεσσεςΆλλη είναι αυτή, 27-28 χρονών με δύο παιδάκια, ήταν παντρεμένη με έναν εποπ και χώρισε. Μου την είχε πέσει παλιότερα μπροστά σε μια φίλη της (την οποία πηδούσα αλλά δεν το ηξερε). Με είχε βάλει στο μάτι από παλιά δηλαδή, ευκαιρία είναι τώρα, τα έχει τα κιλάκια της αλλά έχει ωραίο πρόσωπο, μεγάλα βυζΓιά και από τον τρόπο που μιλάει καταλαβαίνεις ότι έχει μεταπτυχιακό στο τσιμπούκι.![]()
Οι μόνες που τις κοντράρουν στα τσιμπουκια είναι οι πορνες νομικαριες
Έμπαινε μπίχλα μου
μετά και μου έσκασε ολόκληρο κήρυγμα γιατί κάθομαι και καταναλώνω καύσιμα και ότι έτσι μετά δεν έχω λεφτά για ρούχα κλπ. Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]