Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#478507 ΚΑΡΧΙΕΣ :lol:

Θυμήθηκα κάτι σκηνές από το ''μικρό ψάρι'' που θα μπορούσαν να είναι σουρωμένες συζητήσεις με τον
μακαρίτη τον πατέρα μου. Σίγουρα αν ζούσε και κατεβάζαμε ένα μπουκάλι βότκα αυτά θα λέγαμε.

In other news:

Εικόνα
Εικόνα

Τι κάφρος είμαι ρε πούστη μου :lol:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#478509 Νοοοοο , πρόλαβες κι έσβυσες τη φωτό με την κάμερα κρυμμένη πάνω στο φωτιστικό του δωματίου.
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#478624 Τελικά με τις φωτογραφίες τι παίζει? Αν είναι ανεβασμένες στο fb και ανοιχτές σε όλους πειράζει να ανεβάζουμε
κάποιες εδώ που είμαστε λίγοι και καλοί? Δεν νομίζω να παιχτούν |λογοκρισία| μεταξύ μας...

Μου αρέσει πολύ μια γλυκούλα και αρκετά ξύπνια barwoman που με ψάρωσε άσχημα πριν μερικές μέρες ότι
είναι κόρη πολύ γνωστού συγγραφέα. Τελικά είναι απλή συνωνυμία αλλά δεν παύει να είναι κουκλίτσα και
γαμάτο παιδί. Το θέμα είναι ότι δουλέυει 5-6 νύχτες την εβδομάδα 7μμ-3πμ και δεν έχω καμία όρεξη να την
ενοχλώ στη δουλειά της όπου με ξέρουν όλοι.
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#478635 Όταν στα σκάει το no fap...

Άβαταρ μέλους
By red_monster
#478659 Μητσάρα μου, είσαι καμάκι των επτά θαλασσών :inlove:

Παρόλα αυτά, όταν κάποια δεν απαντήσει και ξαναστείλεις, μόνο ζημιωμένος θα βγεις, να αλλάξει γνώμη, δύσκολα.
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#478828 Άπαντησε, ψημένη είναι αυτή, ρεπό έχει σήμερα αλλά δεν ξέρει αν θα βγει, ζήτησα τηλέφωνο αλλά δεν απάντησε.
Βρήκα σταθερό και διεύθυνση, σκέφτομαι αύριο να πάρω τηλέφωνο αλλάζοντας τη φωνή μου και να πω ότι είμαι
ηλεκτρολόγος και κάνω έλεγχο για διαρροές. Θα σκάσω μύτη με φόρμα εργασίας και εργαλειοθήκη, θα πέσει κάτω
απ τα γέλια όταν ανοίξει την πόρτα αλλά φοβάμαι μην μου ορμήξει ο σκύλος.
bonus: Θα κάνω περίεργη προφορά στο τηλέφωνο για να νομίζει ότι είμαι Μουσουλμάνος :lol:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
g8777 έγραψε:Συνηθως με υδραυλικο δεν πιανει αυτο; :hmmm:
Αρκεί να μην έχει μετά απορίες ο σύζυγος πώς βρέθηκε το γαλλικό κλειδί στην κρεβατοκάμαρα... :-)

< >
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#478864 Ρε μπίχλα

Εικόνα

είναι τοοοσο δουλοπρεπές το παραπάνω που και να το σκεφ΄τοταν να βγει μαζί σου το πιθανότερο είναι να το ξανασκεφτεί.

Χαλάρωσε λίγο γιατι όλα αυτά τα μυνήματα ζέχνουν αγαμία, και αν κάτι τις ξενερώνει τις γκόμενες είναι ακριβώς αυτό :tomato:
Άβαταρ μέλους
By g8777
belgarion έγραψε:
Αρκεί να μην έχει μετά απορίες ο σύζυγος πώς βρέθηκε το γαλλικό κλειδί στην κρεβατοκάμαρα... :-)

< >

Συνηθως ο συζυγος δεν ειναι ακομπλεξαριστος με αυτα; :hmmm:

Serf έγραψε:
Και πιτσαδορο!

< Note >

Ντροπη, μην γινεσαι χυδαιος. :x