Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#718512 Νομίζω δεν θα έπρεπε να εκπλαγούμε. Εκτός του ότι ήταν φανερό ότι δεν υπήρχε πραγματική λύση στη συμφωνία οι Αγγλάρες είναι γνωστοί ιστορικά για τα "πισωγυρίσματα", βασικά έχουν προδώσει τους περισσότερους συμμάχους ή υπαναχωρήσει στις συμφωνίες τους.
Να δούμε πόσο θα τραβήξει αυτή η ιστορία....
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#789302 Προσωπική φαντασίωση: Να ενταχθεί ο Farage στους Τόρις και να είναι αυτός ο επόμενος πρωθυπουργός. Έτσι θα είχαμε το Grand Finale για το τσίρκο Britano.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#789324 Τσίρκο χωρίς Μπόζο δε γίνεται.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#790254 Ευτυχώς γλυτώσαμε την ξεφτίλα του Μπόζο.
Βγήκε λοιπόν κάποιος από ταπεινό περιβάλλον που έκανε καλές σπουδές και εργάστηκε (στη Goldman Sachs) και πλούτισε (ήταν εκατομμυριούχος από τη δουλειά του προτού παντρευτεί την κόρη δισεκατομμυριούχου) και άργησε να εμπλακεί με την πολιτική. Όσο νά'ναι βοηθάει να μην είναι τεμπέλης συνδικαλιστής καρμιράκος που δεν έχει εργαστεί ποτέ και μύρισε τυρί και μπήκε για να φάει...
Φαίνεται ότι και την προηγούμενη φορά τον έβγαλαν πρώτο αλλά η κομματική βάση είπε άλλα (αρτησιοσκληρωτικά γερόντια που προτίμησαν την ξανθούλα αγγλίδα από τον καφέ ινδό).
Οπότε θέλω να ελπίζω σε λιγότερη ξεφτίλα από τα τελευταία νούμερα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#790302 Καλά, έχω ένα θέμα με το να χαρακτηρίζουμε κάποιον ως "παιδί του λαού", ο οποίος με το που βγήκε από το πανεπιστήμιο ξεκίνησε να δουλεύει σε hedge fund...

Αλλά το ερώτημα είναι άλλο. Για πόσες εβδομάδες;; :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#790305 Σκόρπιες σκέψεις:

Λογικά, χειρότερος από την Τρας δεν γίνεται. Πάει όμως για μια ήττα επικών διαστάσεων αν κάνει εκλογές σύντομα καθώς ο κόσμος έχει κουραστεί με τους συντηρητικούς μετά από 12 χρόνια και με τόσες παλινωδίες.

Είμαι εντυπωσιασμένος από τα ρατσιστικά σχόλια γνωστών και φίλων για τον Σούνακ. Η Ελληνική κοινωνία έχει ΠΑΡΑ πολύ δρόμο ακόμα μπροστά της αναφορικά με την ανεκτικότητα για ανθρώπους διαφορετικού χρώματος.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#790310 Πέρα από τα διαφορετικά χρώματα και αν κάποιος είναι πούστηδος ή λοατάκης ή βίγκαν, υπάρχουν και οι φτωχοί. Ως τότε ας βγάλουν την τουμπέκα τόσο ο ζάμπλουτος Πακιστανοινδός, όσο και οι οπαδοί του.
Τελευταία επεξεργασία από Giuseppe Busso και 27 Οκτ 2022, 11:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#790312 Ο άνθρωπος που μας παρουσίασε φωτό του Τσίπρα ως περίπου Χόμο Ερεκτους όλα αυτά. Χούμους Γιουνιβερσαλις βλέπεις.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Χρήστος Λάππας έγραψε:. Η Ελληνική κοινωνία έχει ΠΑΡΑ πολύ δρόμο ακόμα μπροστά της αναφορικά με την ανεκτικότητα για ανθρώπους διαφορετικού χρώματος.

Η Ελληνική κοινωνία έχει πολύ δρόμο Χρηστάρα από τη στιγμή που ψηφίζει πρωθυπουργούς που προσφέρουν ανεχεια και κάλυψη σε παιδεραστές.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
sknipper έγραψε:Ευτυχώς γλυτώσαμε την ξεφτίλα του Μπόζο.
Βγήκε λοιπόν κάποιος από ταπεινό περιβάλλον που έκανε καλές σπουδές και εργάστηκε (στη Goldman Sachs) και πλούτισε (ήταν εκατομμυριούχος από τη δουλειά του προτού παντρευτεί την κόρη δισεκατομμυριούχου) και άργησε να εμπλακεί με την πολιτική. Όσο νά'ναι βοηθάει να μην είναι τεμπέλης συνδικαλιστής καρμιράκος που δεν έχει εργαστεί ποτέ και μύρισε τυρί και μπήκε για να φάει...
Φαίνεται ότι και την προηγούμενη φορά τον έβγαλαν πρώτο αλλά η κομματική βάση είπε άλλα (αρτησιοσκληρωτικά γερόντια που προτίμησαν την ξανθούλα αγγλίδα από τον καφέ ινδό).
Οπότε θέλω να ελπίζω σε λιγότερη ξεφτίλα από τα τελευταία νούμερα.

Ποιο είναι το ταπεινό περιβάλλον; :lol:
Ο τύπος από τα μικράτα του πήγε σε ένα πανάκριβο ιδιωτικό σχολείο, τον προετοίμαζαν για μεγάλα πράγματα από πολύ νωρίς. Το ενδιαφέρον είναι πως δεν έπαιξε ρόλο η "ταπεινή" καταγωγή, ειλικρινά αν γύριζες καμιά 70αριά χρόνια πίσω (ή και 50 ακόμη) θα περίμενες έναν ινδικής καταγωγής να ηγείται του Ηνωμένου Βασιλείου;
:s_shout