Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By fokion
#162778 Απο οτι καταλαβα κι εγω η βλαβη "aquastop" ειναι πολυ.... θολη να το πω... και σε οδηγει αναλλογα το συμπτωμα "τι ακριβως εννοει ο ποιητης"...
Το κοκκινο λαμπακι που αναγοσβηνει το μανουαλ λεει οτι ειναι ενεργοποιηση του aquastop...
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Dimitris_P έγραψε:Τώρα που πραγματικά θέλω φουρνάκι μικροκυμάτων φοβάμαι να ρωτήσω :lol:

Νταν νταν νταααααααννν

http://www.skroutz.gr/s/94420/Miele-M-8161-2.html
Άβαταρ μέλους
By drdino
#167263 Δεν ρώτησε ο geo :lol:

Dimi, γεγονός είναι πως για κάθετι στο καινούριο σου σπιτικό έχεις ρωτήξει το φόρουμ. Ελπίζω να οργανώσεις πάρτυ και να μας καλέσεις όλους, δεν την βγάζεις τσάμπα. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
drdino έγραψε:Δεν ρώτησε ο geo :lol:

Dimi, γεγονός είναι πως για κάθετι στο καινούριο σου σπιτικό έχεις ρωτήξει το φόρουμ. Ελπίζω να οργανώσεις πάρτυ και να μας καλέσεις όλους, δεν την βγάζεις τσάμπα. :rtfm:

Αλλιώς θα έρθουμε και θα τα κάνουμε ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ στο σπίτι ΣΟΥ. :s_bomb
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#167275 Ο άνθρωπος εκτιμάει την γνώμη μας κι΄ εσείς τον αποπαίρνετε.
Απαράδεκτοι! :shifty:

Μήτσο, ρώτα ελεύθερα, αλλά διάβαζε πριν και κανένα εγχειρίδιο ρε συ. :lol:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
drdino έγραψε:Δεν ρώτησε ο geo :lol:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ :protest:
:lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Pitt έγραψε:Ο άνθρωπος εκτιμάει την γνώμη μας κι΄ εσείς τον αποπαίρνετε.
Απαράδεκτοι! :shifty:

Το αυτό :shifty:

Δεν κατάλαβα δλδ, ενοχλώ κανέναν; Δεν έχω χρόνο να ψάχνω, και μιας και τριγυρνώ εδώ ρωτάω και την παρέα, κακό είναι; :protest: :s_crazy
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#167300 Κανενα κακο απλα να μας πεις μερα και ωρα για να σου ερθουμε! :s_roses
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#167484 Πρέπει να σκεφτείς χρώμα,μέγεθος/χωρητικότητα, να κοιτάξεις ισχύ, να σκεφτείς αν θέλεις να έχει και γκριλ και τελικά το πιο σημαντικό για μένα είναι τα χειριστήρια/χειρισμός. Πως ανοίγει, πως ξεκινάει σταματάει και πόσο εύκολο είναι να βάλεις πχ 2:30.
Σε μερικά έχουν κουμπί για λεπτό και άλλο για δεκάδα δευτερολέπτων οπότε 2 πατήματα στο του λεπτού και 3 στο άλλο και ξεκίνημα. Άλλα ξεκινάνε χωρίς καν να πατήσεις και το ξεκίνημα. Πιο εντυπωσιακό είναι το περιστροφικό, συνήθως σε ακριβά μηχανήματα.
Θέματα όπως θόρυβος, κατανάλωση κλπ είναι δύσκολο να ελεγχτούν και να παίξουν ρόλο.
Αλλά πρέπει να το δεις κι από κοντά αν δυνατόν, μερικά φτηνά είναι πολύ φτηνοκατασκευές.
Θα έλεγα ότι μπορείς να κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου με κάτω από 100 ευρώ.
Άβαταρ μέλους
By otso
nEK έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Τώρα που πραγματικά θέλω φουρνάκι μικροκυμάτων φοβάμαι να ρωτήσω :lol:

http://www.lidl-hellas.gr/el/glukes-apo ... l&id=39861

+1000 και με 3 χρονια πραγματινη εγγυηση οχι μαλακιες ,αντικατασταση για ψιλου πηδημα .
ποτε δεν καταλαβα τα τρελλα λεφτα γι αυτο το μηχανημα που η λειτουργια του ειναι ζεσταμα φαγητου και ξεπαγωμα .
εγω με νο νειμ πριν 13 χρονια και 40ε κανει ακομα τελεια την δουλεια του. μην πει κανενας τιποτα για ακτινοβολιες .
Άβαταρ μέλους
By 224v
#167685 Εχω Samsung ψυγειο με τρεχουμενο νερο και παγακια στην πορτα. Ειχε αρχισει να τρεχει το νερο με μικροτερη ροη. Ετσι εψαξα και αλλαξα το φιλτρο νερου που εχει εσωτερικο. Οταν στραγγισα το παλιο άπο περιεργεια το νερο ηταν λασπη!!!!. Ηταν βεβαια πανω απο 2 χρονια χωρις αλλαγη.... Εντυπωσιαστικα παντως. Βεβαια εχει 55 ευρω αλλα κανει δουλεια...