drdino έγραψε:Y.V έγραψε:...
Σε τι αμάξι όλα αυτά;
C180 W204 Pre f/l
https://n26.com/r/thomasm9467

Για διάφορους λόγους βάζω λίγο κάτω από το max.
1. Ελέγχω σπάνια, κάθε 2 μήνες, κ μπορεί να χάσει
2. Παρατηρώ πως τα 3,2 bar στην Aral πχ είναι λίγο λιγότερα στο Michelin, πχ 3,05 bar

3. Με τα χειμερινά που είναι κάπως μαλακότερα αλλά κ με τα dunlop που είναι γενικά μαλακά, όταν βάζω το κατώτερο όριο μαγουλιάζουν τα λάστιχα...
4. Γενικά μετακινούμαι μόνος, αλλά πχ σε λίγες μέρες θα πάω ταξίδι με 4 άτομα κ φουλ αποσκευές.
Οπότε κοιτώ μπροστά να βάλω 2,6 δλδ λίγο πάνω από τον μέσο όρο κ πίσω 3,1
Στο λάστιχο που είδα απώλεια πίεσης έβαλα χθες 3,2 κ σήμερα το Michelin έδειξε 2,95 ενώ στο απέναντι 3,05
Τελικά είχα πατήσει καρφί κ άλλαξα το λάστιχο με dunlop rt maxx 2

< >
When the going gets tough, the tough get going
Thomas_C200K έγραψε:drdino έγραψε:Y.V έγραψε:...
Σε τι αμάξι όλα αυτά;
C180 W204 Pre f/l
Χλωμό να κόβει συνειδητά λόγω χαμηλής πίεσης. Ή κάποιο άλλο σφάλμα υπάρχει ή πχ αν ήταν πολύ χαμηλή η πίεση κι επηρέαζε την διάμετρο του ελαστικού να μπέρδευε το esp.
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
.
famas έγραψε:Μου άρεσε η απροσμενη συνάντηση στο ποιο απίστευτο μέρος με συμπολιτη- συμφορουμιτη.
.
famas μη σκοτώνεις το μυστήριο με ορθογραφικά λάθη μεγάλου βεληνεκούς
JasonLouk έγραψε:E το θέλεις το meme σου τώρα.
https://cdn.meme.am/cache/instances/fol ... -again.jpg
Γιατι μωρε πασά μου? Εγώ πάντα ημουν λάτρης των μυστηρίων. Δες το σαν ενα challenge και προσπαθησε να ανακαλύψεις την διαβαθμισμένη πληροφορια

famas έγραψε:Ξυδακι αγαπούλες μου.
.
(αφού χρησιμοποιούμε ατάκες αλλων)
Πω.
corsair έγραψε:Γιατι μωρε πασά μου? Εγώ πάντα ημουν λάτρης των μυστηρίων. Δες το σαν ενα challenge και προσπαθησε να ανακαλύψεις την διαβαθμισμένη πληροφορια
Είναι αρκετά μυστήριο το μάθημα που δίνω την Τρίτη. Μου αρκεί και δεν μου αρέσει.
famas έγραψε:Μου άρεσε η απροσμενη συνάντηση στο ποιο απίστευτο μέρος με συμπολιτη- συμφορουμιτη.
.
Έλα πες μας!
Τον Leonp σε κομμωτήριο, τον blackpug στις εγκαταστάσεις της Μιμικος η εμένα σε αντιπροσωπία της BMW!
.
famas έγραψε:Μη με πιέζεται σας παρακαλώ, δεν μπορώ.... αλλά ας το πάρει το ποτάμι. Με markvag σε εκκλησία.
.
εεεεεε... εεεε ο κοζμος βάζει και κάνα
U r killing the fun man...

Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>