Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#405030 Σε εμένα με 225/45/17 91 λέει μπροστά 2,2 έως 2,8 και πίσω 2,7 έως 3,3 .
Εικόνα
Για διάφορους λόγους βάζω λίγο κάτω από το max.
1. Ελέγχω σπάνια, κάθε 2 μήνες, κ μπορεί να χάσει
2. Παρατηρώ πως τα 3,2 bar στην Aral πχ είναι λίγο λιγότερα στο Michelin, πχ 3,05 bar

Εικόνα
3. Με τα χειμερινά που είναι κάπως μαλακότερα αλλά κ με τα dunlop που είναι γενικά μαλακά, όταν βάζω το κατώτερο όριο μαγουλιάζουν τα λάστιχα...
4. Γενικά μετακινούμαι μόνος, αλλά πχ σε λίγες μέρες θα πάω ταξίδι με 4 άτομα κ φουλ αποσκευές.

Οπότε κοιτώ μπροστά να βάλω 2,6 δλδ λίγο πάνω από τον μέσο όρο κ πίσω 3,1

Στο λάστιχο που είδα απώλεια πίεσης έβαλα χθες 3,2 κ σήμερα το Michelin έδειξε 2,95 ενώ στο απέναντι 3,05

Τελικά είχα πατήσει καρφί κ άλλαξα το λάστιχο με dunlop rt maxx 2

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
Thomas_C200K έγραψε:
drdino έγραψε:
Y.V έγραψε:...

Σε τι αμάξι όλα αυτά;

C180 W204 Pre f/l

Χλωμό να κόβει συνειδητά λόγω χαμηλής πίεσης. Ή κάποιο άλλο σφάλμα υπάρχει ή πχ αν ήταν πολύ χαμηλή η πίεση κι επηρέαζε την διάμετρο του ελαστικού να μπέρδευε το esp.
Άβαταρ μέλους
By Arrow
famas έγραψε:Μου άρεσε η απροσμενη συνάντηση στο ποιο απίστευτο μέρος με συμπολιτη- συμφορουμιτη.

.

famas μη σκοτώνεις το μυστήριο με ορθογραφικά λάθη μεγάλου βεληνεκούς :inlove:
Άβαταρ μέλους
By corsair
JasonLouk έγραψε:E το θέλεις το meme σου τώρα.
https://cdn.meme.am/cache/instances/fol ... -again.jpg

Γιατι μωρε πασά μου? Εγώ πάντα ημουν λάτρης των μυστηρίων. Δες το σαν ενα challenge και προσπαθησε να ανακαλύψεις την διαβαθμισμένη πληροφορια :lol:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
famas έγραψε:Ξυδακι αγαπούλες μου.

.

(αφού χρησιμοποιούμε ατάκες αλλων)

Πω.
corsair έγραψε:Γιατι μωρε πασά μου? Εγώ πάντα ημουν λάτρης των μυστηρίων. Δες το σαν ενα challenge και προσπαθησε να ανακαλύψεις την διαβαθμισμένη πληροφορια :lol:

Είναι αρκετά μυστήριο το μάθημα που δίνω την Τρίτη. Μου αρκεί και δεν μου αρέσει.
Άβαταρ μέλους
By cosneo
famas έγραψε:Μου άρεσε η απροσμενη συνάντηση στο ποιο απίστευτο μέρος με συμπολιτη- συμφορουμιτη.

.

Έλα πες μας!
Τον Leonp σε κομμωτήριο, τον blackpug στις εγκαταστάσεις της Μιμικος η εμένα σε αντιπροσωπία της BMW!
Άβαταρ μέλους
By corsair
famas έγραψε:Μη με πιέζεται σας παρακαλώ, δεν μπορώ.... αλλά ας το πάρει το ποτάμι. Με markvag σε εκκλησία.

.

εεεεεε... εεεε ο κοζμος βάζει και κάνα
Εικόνα

U r killing the fun man... :rtfm: