Dimitris_P έγραψε:Δεν μ'αρέσει που ξύπνησα το πρωί με γαστρεντερίτιδα. Μ'έχουν ξεσκίσει οι πόνοι στο στομάχι.
Περαστικά !
Dimitris_P έγραψε:Δεν μ'αρέσει που ξύπνησα το πρωί με γαστρεντερίτιδα. Μ'έχουν ξεσκίσει οι πόνοι στο στομάχι.
Περαστικά !

Bayern7 έγραψε:cosneo έγραψε:drdino έγραψε:Δεν μ'αρέσει που και στο 307 έγινε το ίδιο πράμα πριν ένα μήνα-δεν είχα καλή λήψη, βγήκα να τσεκάρω κι η κεραία άφαντη.
Έτσι το κατάλαβα και εγώ!famas έγραψε:Ευκαιρία για μια κοντύτερη κ. Cosneo.
.
Έχω του QQ (πουλήθηκε χωρίς κεραία)
Και δύο τέτοιες κοντουλες παράγγειλα ήδη. ...
Έχουν την ίδια απόδοση αυτές σε σχέση με τις μεγαλύτερες (30cm τόσο δεν είναι περίπου) που έχουν από το εργοστάσιο;
Γιατί και στο δικό μου έχει ανοίξει το πλαστικό στο κάτω μέρος της κεραίας και μάλλον θα αλλαχτεί σιγά σιγά.
drdino έγραψε:Δεν μ'αρέσει που για 4η φορά μας χτυπάνε το αμάξι.
Bράδυ γυναίκα κάνοντας όπισθεν έριξε μια προσπαθώντας να κάνει αναστροφή. Φυσικά την έκανε χωρίς να αφήσει σημείωμα αφού τσέκαρε να δει αν την έβλεπε κανείς.
Την είδαν άτομα από ένα απέναντι καφενείο κι έχουμε πινακίδα και χρώμα. Τώρα μένει να δούμε αν μπορούμε να βρούμε στοιχεία ιδιοκτήτη ή να γίνει τπτ μέσω ασφαλιστικής.
Στο διάλο.
Serf έγραψε:Δε μου αρέσει που από σήμερα το TypeR δεν είναι στα χέρια μου. Μου αρέσει που μετά από 5-6 μήνες βρέθηκε αγοραστής, πόσο μάλλον που είναι ένα σοβαρό "παιδί".
< Note >
, τελικα εγινε πολύ ωραιο.
Y.V έγραψε:...
Y.V έγραψε:Mια και ανεφερες οτι μηδενισες τον ελεγκτη πιεσης...
Αλλαξα λαστιχα και δεν μου εβαλαν σωστες πιεσεις ενω τους ρωτησα. Ξεχασα και να τον μηδενισω και μια μερα που βγηκα στην αττικη οδο και καποια στιγμη επιταχυνα αποτομα, αρχισαν να αναβοσβυνουν κατι λαμπακια και ο κινητηρας να "κραταει" οσο και να παταγα το γκαζι.
Ταπαιξα γιατι δεν μουχε ξανασυμβει.
Λεω παει κατι επαθε ο κινητηρας.
Κανω δεξια αναβω αλλαρμ, σβυνω τον κινητηρα τον ξανααναβω και ολα μια χαρα.
Μετα απο λιγο λεω δεν κανω μια δοκιμη να γκαζωσω παλι αποτομα;
Παταω γκαζι...παλι τα ιδια! Μετα την αποτομη επιταχυνση το αυτοκινητο δεν τραβαγε και πηγαινε σαν κοτα οσο γκαζι να πατουσα.
Λεω ωχ μπλεξαμε με συνεργεια!
Σκεπτομενος πιο ψυχραιμα μου ηρθε φλασια σταματησα δεξια και εκανα ρησετ στον ελεγκτη πιεσης!
Ως δια μαγειας ολα εξαφανιστηκαν!
Με προστατευε το καημενο να μην τρεξω με λαθος πιεσεις κι εγω το εβρισα!
Δεν ανεφερε ομως το μανιουαλ οτι κανει και τετοια κολπα!
Δεν ξερω αν το εχει και η BMW αυτο, αλλα εχε το υπ οψιν σου να γλυτωσεις τη λαχταρα.
PeterPan έγραψε: στο ένα λάστιχο πίσω αριστερά είδα πίεση 2,2 bar σήμερα (βάζω 3,2). Το ξαναέβαλα 3,2 και θα δω αύριο αν έχω πατήσει καμιά πρόκα...

https://x.com/jpeir0/status/2106701786073485481 […]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]