Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#398888 Δεν μ'αρέσει που ξύπνησα το πρωί με γαστρεντερίτιδα. Μ'έχουν ξεσκίσει οι πόνοι στο στομάχι.
Άβαταρ μέλους
By cosneo
Bayern7 έγραψε:
cosneo έγραψε:
drdino έγραψε:Δεν μ'αρέσει που και στο 307 έγινε το ίδιο πράμα πριν ένα μήνα-δεν είχα καλή λήψη, βγήκα να τσεκάρω κι η κεραία άφαντη. :x

Έτσι το κατάλαβα και εγώ!

famas έγραψε:Ευκαιρία για μια κοντύτερη κ. Cosneo.

.

Έχω του QQ (πουλήθηκε χωρίς κεραία )
Και δύο τέτοιες κοντουλες παράγγειλα ήδη. ...

Έχουν την ίδια απόδοση αυτές σε σχέση με τις μεγαλύτερες (30cm τόσο δεν είναι περίπου) που έχουν από το εργοστάσιο;
Γιατί και στο δικό μου έχει ανοίξει το πλαστικό στο κάτω μέρος της κεραίας και μάλλον θα αλλαχτεί σιγά σιγά.

Update.
Ok με την "κοντή" στην επιφάνεια της γης. Και σε πόλη και στην Εγνατία Οδο (εκτός από τούνελ). Σε υπόγειο όμως ΜΟΝΟ παράσιτο.
Μια χαρά για αυτή τη μ@λ@κι@ αξίας 2€ για μτχ.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By iceman
drdino έγραψε:Δεν μ'αρέσει που για 4η φορά μας χτυπάνε το αμάξι.

Εικόνα
Bράδυ γυναίκα κάνοντας όπισθεν έριξε μια προσπαθώντας να κάνει αναστροφή. Φυσικά την έκανε χωρίς να αφήσει σημείωμα αφού τσέκαρε να δει αν την έβλεπε κανείς.

Την είδαν άτομα από ένα απέναντι καφενείο κι έχουμε πινακίδα και χρώμα. Τώρα μένει να δούμε αν μπορούμε να βρούμε στοιχεία ιδιοκτήτη ή να γίνει τπτ μέσω ασφαλιστικής.

Στο διάλο. :rant:

Σε αυτές τις περιπτωσεις το ασφαλέστερο ειναι να καλείς αστυνομία και κάλυψη ατυχήματος της ασφαλείας σου και δηλώνεις άμεσα το συμβάν.
Παίρνεις στοιχεία απο τους μάρτυρες (τηλέφωνα, σημειώματα κλπ) και μετα μέσω ασφαλιστικών, ενω αν δεν δεις άμεσα φως μεσα στο τρίμηνο μήνυση για παράβαση άρθρου 43 του ΚΟΚ (εγκατάλειψη - πταίσμα ειναι αλλα το ζώο θα τσιμπήσει και ενα πρόστιμο). Απο την τοπική τροχαία παίρνεις και τα στοιχεία ιδιοκτήτη (που έχουν το online με το μηχανολογικό) ώστε η αγωγή σου να στραφεί κατα όλων.
Μην το αφήνετε στην τύχη (μονο με σημείωμα ή προφορικά απο κάποιον τρίτο, γιατι εύκολα αμφισβητείται το συμβάν, αν δεν μπορείς να εντοπίσεις τον αλλο για να βγάλεις φωτό τις ζημιές του). Σε τέτοιες περιπτωσεις ειναι που πρέπει να καλείται η αστυνομία, όπως και σε τραυματισμούς και οχι σε απλές μικροσυγκρούσεις που κλείνουν οι ηλίθιοι ολόκληρο δρόμο και περιμένουν 3ωρες οταν σε μισή έχουν έρθει απο τις ασφάλειες έχουν βγάλει φωτό και λήγει το θέμα (εκει δεν θα σου αμφισβητήσει ο άλλος οτι έγινε ατύχημα).
Επίσης επιτόπου βγάζετε και δικές σας φωτό απο τόπο σύγκρουσης και ζημιές και οδούς .... η εγκατάλειψη ειναι αλητεία για αυτόν που την κανει γιατι δεν εχει καμία κύρωση δηλώνοντας μια σύγκρουση , εκτός αν ειναι ανασφάλιστος (όποτε εκει ειναι που θες αστυνομία 1000%) και μεγάλη ταλαιπωρία για αυτόν που την τρώει.
Η κάλυψη στα ασφαλιστήρια περί κάλυψης απο ανασφάλιστο ειναι φούμαρα σε καθε ασφαλιστική γιατι προϋποθέτει οτι ο ανασφάλιστος θα αποδεχθεί την ευθύνη του και θα πληρώσει την ασφάλεια σου που θα σε καλύψει.
Καλύτερη κάλυψη ειναι βέβαια η μικτή με χαμηλή απαλλαγή αλλα ακριβή η ρουφιανα. Βέβαια ειναι και πολιτισμός γιατι ακομα και σε ψιλό αμφίβολα συμβάντα θα εισαι large και δεν θα ξεκατινιαστεις.
Βασική κάλυψη που πρέπει ομως όλοι να έχετε ειναι η νομική προστασία. Ελάχιστη σαν κόστος και σε σώζει απο πολλα έξοδα (μια αγωγή στο ειρηνοδικείο μπορει με επιδόσεις, έξοδα και παράβολα να παει γύρω στο 400αρι)

Σημειωτέον τα παραπάνω τα γράφω ως δικηγόρος με ενασχόληση απο το 2000 σε θέματα υλικών ζημιών απο νομική προστασία μεγάλης ασφαλιστικής (ευτυχώς το μονο κομμάτι μάχιμης, όντας και έμμισθος σε τελείως αλλο κλάδο επιχειρείν, γιατι αν περίμενα να ζήσω απο τη μαχόμενη δικηγορία καληνύχτα)
Άβαταρ μέλους
By Serf
#401107 Δε μου αρέσει που από σήμερα το TypeR δεν είναι στα χέρια μου. Μου αρέσει που μετά από 5-6 μήνες βρέθηκε αγοραστής, πόσο μάλλον που είναι ένα σοβαρό "παιδί".

< Note >
Άβαταρ μέλους
By dimik
Serf έγραψε:Δε μου αρέσει που από σήμερα το TypeR δεν είναι στα χέρια μου. Μου αρέσει που μετά από 5-6 μήνες βρέθηκε αγοραστής, πόσο μάλλον που είναι ένα σοβαρό "παιδί".

< Note >

το πήρε ο drfter? για αυτό δεν ήρθε Ελλάδα; :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#403051 μου αρεσει που τελειωσε(σχεδόν) το βαψιμο εσωτερικα στο σπιτι.Αν και αρχικα ημουν λιγο επιφυλακτικος στα χρωματα που διαλεξε η :inlove: , τελικα εγινε πολύ ωραιο.
μου αρεσει που βρηκα ευκαιρια ,ένα σπανιο τούρμπο από την jdm εκδοση 9 rs με τιτανιου αξονα και μαγνησίου φτερωτη για ακαριαιο σπουλ,και λιγο ακομα μεγαλυτερη ισχυ στα ψηλα.
μου αρεσει που θα δω τσαμπιολιγκ με γουρνοπουλα/πατατες/τζατζίκια/μπυρες.

δεν μου αρεσει που θα δουλευω την Δευτερα.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#404873 Μου αρέσει που μου έστειλε μνμ ένας φίλος που γνώρισα σε ένα 5θήμερο σεμινάριο πέρυσι τέτοια εποχή κ με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι για θέση επιμελητή στο νοσοκομείο του με κύριο τομέα ευθύνης αρθροσκοπήσεις, χιαστούς και αρθροπλστικές... (ξέρει ότι ασχολούμαι με αυτά κυρίως). Έτσι στην ψύχρα σήμερα μου έστειλε στο whats up... Το μοναδικό αρνητικό είναι πως η θέση είναι 50 χλμ βορειότερα από εδώ που μένω...

Δεν ξέρω αν θα πάω, μάλλον όχι... Αλλά αυτή η πρόταση λέει πολλά...

Μου αρέσει που έλιωσα επιτέλους 3 ώρες με τη BMW... Πλύσιμο μέσα/έξω, καθάρισμα τσιμούχες, γυάλισμα, waxάρισμα. Έλεγξα κ τα λάδια... Μετά από 20.000 χλμ είναι λίγο πάνω από την κάτω γραμμή... Τα είχα βάλει λίγο πιο πάνω από τη μέση τότε... 20.000 χλμ χωρίς συμπλήρωμα , castrol 0/30... Μετά από 1μιση χρόνο θα πάω αύριο για αλλαγή...

Στα λάστιχα μου είχε χτυπήσει πριν 1 εβδομάδα ο ελεγκτής πίεσης. ήμουν καθοδόν, είδα ότι δεν είχε κλατάρει κάποιο λάστιχο κ τον μηδένισα για να μην είναι ανοιχτός... στο ένα λάστιχο πίσω αριστερά είδα πίεση 2,2 bar σήμερα (βάζω 3,2). Το ξαναέβαλα 3,2 και θα δω αύριο αν έχω πατήσει καμιά πρόκα...
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#404888 Mια και ανεφερες οτι μηδενισες τον ελεγκτη πιεσης...
Αλλαξα λαστιχα και δεν μου εβαλαν σωστες πιεσεις ενω τους ρωτησα. Ξεχασα και να τον μηδενισω και μια μερα που βγηκα στην αττικη οδο και καποια στιγμη επιταχυνα αποτομα, αρχισαν να αναβοσβυνουν κατι λαμπακια και ο κινητηρας να "κραταει" οσο και να παταγα το γκαζι.
Ταπαιξα γιατι δεν μουχε ξανασυμβει.
Λεω παει κατι επαθε ο κινητηρας.
Κανω δεξια αναβω αλλαρμ, σβυνω τον κινητηρα τον ξανααναβω και ολα μια χαρα.
Μετα απο λιγο λεω δεν κανω μια δοκιμη να γκαζωσω παλι αποτομα;
Παταω γκαζι...παλι τα ιδια! Μετα την αποτομη επιταχυνση το αυτοκινητο δεν τραβαγε και πηγαινε σαν κοτα οσο γκαζι να πατουσα.
Λεω ωχ μπλεξαμε με συνεργεια!
Σκεπτομενος πιο ψυχραιμα μου ηρθε φλασια σταματησα δεξια και εκανα ρησετ στον ελεγκτη πιεσης!
Ως δια μαγειας ολα εξαφανιστηκαν!
Με προστατευε το καημενο να μην τρεξω με λαθος πιεσεις κι εγω το εβρισα! :lol:

Δεν ανεφερε ομως το μανιουαλ οτι κανει και τετοια κολπα!
Δεν ξερω αν το εχει και η BMW αυτο, αλλα εχε το υπ οψιν σου να γλυτωσεις τη λαχταρα.
Τελευταία επεξεργασία από Y.V και 10 Ιουν 2017, 00:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
Y.V έγραψε:...

Σε τι αμάξι όλα αυτά;
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Y.V έγραψε:Mια και ανεφερες οτι μηδενισες τον ελεγκτη πιεσης...
Αλλαξα λαστιχα και δεν μου εβαλαν σωστες πιεσεις ενω τους ρωτησα. Ξεχασα και να τον μηδενισω και μια μερα που βγηκα στην αττικη οδο και καποια στιγμη επιταχυνα αποτομα, αρχισαν να αναβοσβυνουν κατι λαμπακια και ο κινητηρας να "κραταει" οσο και να παταγα το γκαζι.
Ταπαιξα γιατι δεν μουχε ξανασυμβει.
Λεω παει κατι επαθε ο κινητηρας.
Κανω δεξια αναβω αλλαρμ, σβυνω τον κινητηρα τον ξανααναβω και ολα μια χαρα.
Μετα απο λιγο λεω δεν κανω μια δοκιμη να γκαζωσω παλι αποτομα;
Παταω γκαζι...παλι τα ιδια! Μετα την αποτομη επιταχυνση το αυτοκινητο δεν τραβαγε και πηγαινε σαν κοτα οσο γκαζι να πατουσα.
Λεω ωχ μπλεξαμε με συνεργεια!
Σκεπτομενος πιο ψυχραιμα μου ηρθε φλασια σταματησα δεξια και εκανα ρησετ στον ελεγκτη πιεσης!
Ως δια μαγειας ολα εξαφανιστηκαν!
Με προστατευε το καημενο να μην τρεξω με λαθος πιεσεις κι εγω το εβρισα! :lol:

Δεν ανεφερε ομως το μανιουαλ οτι κανει και τετοια κολπα!
Δεν ξερω αν το εχει και η BMW αυτο, αλλα εχε το υπ οψιν σου να γλυτωσεις τη λαχταρα.

ευχαριστώ για την πληροφορία
εύχομαιβέβαια αχρείαστη να είναι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
Άβαταρ μέλους
By markvag
PeterPan έγραψε: στο ένα λάστιχο πίσω αριστερά είδα πίεση 2,2 bar σήμερα (βάζω 3,2). Το ξαναέβαλα 3,2 και θα δω αύριο αν έχω πατήσει καμιά πρόκα...

3,2bar πίεση στα λάστιχα;;; :dizzy:

Τόσο πολύ λέει για την γκάμπριο;;;

Εμένα λέει 2,2 με άδειο αμάξι... σε 17άρια λάστιχα...