Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By famas
#398597 έτσι ακριβώς έγινε και με τη περίπτωση μου. Βέβαια κρεμεσαι από το να κάνει δήλωση ο άλλος....Ειδάλλως πας νομικά.

.
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#398598 Με θυμωνει περισσότερο η εγκατάλειψη που έχει να κάνει με το ήθος του διποδου από το ίδιο το χτύπημα που είναι λαμαρινες που φτιάχνονται! Στο διαολο πραγματικά...

Κρίμα!
Άβαταρ μέλους
By drdino
#398600 Οι λαμαρίνες κλπ φτιάχνονται κι αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι όταν παρκάρεις σε δημόσιο χώρο. Η εγκατάλειψη είναι αυτό που με εξαγριώνει, τώρα αν είναι και κανένα ανασφάλιστο χέσε μέσα.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#398605 Η πλάκα είναι ότι αν το δηλώσει, δεν έχει καμμία ποινή από την ασφαλιστική, αλλά οι περισσότεροι νομίζουν το αντίθετο...

Εμένα μου έσπασαν τον καθρέπτη οδηγού του vitara 2 φορές σε ένα μήνα. Σωστά παρκαρισμενος σε κεντρική σχετικά οδό...
Άβαταρ μέλους
By markvag
saxon_747 έγραψε:Η πλάκα είναι ότι αν το δηλώσει, δεν έχει καμμία ποινή από την ασφαλιστική, αλλά οι περισσότεροι νομίζουν το αντίθετο...

Έλα ντε... είναι δυνατό να μην το δηλώνουν;;; :s_mad

drdino: δεν έχετε κάλυψη από ανασφάλιστο όχημα;;; :hmmm: οι περισσότεροι ασφαλιστές πλέον τη βάζουν αυτόματα (μιας και κυκλοφορούν πάρα πολλά ανασφάλιστα πια).
Άβαταρ μέλους
By drdino
markvag έγραψε:
saxon_747 έγραψε:Η πλάκα είναι ότι αν το δηλώσει, δεν έχει καμμία ποινή από την ασφαλιστική, αλλά οι περισσότεροι νομίζουν το αντίθετο...

Έλα ντε... είναι δυνατό να μην το δηλώνουν;;; :s_mad

drdino: δεν έχετε κάλυψη από ανασφάλιστο όχημα;;; :hmmm: οι περισσότεροι ασφαλιστές πλέον τη βάζουν αυτόματα (μιας και κυκλοφορούν πάρα πολλά ανασφάλιστα πια).

Ναι, έχουν σίγουρα, απλά δεν ξέρω τι παίζει με αυτές τις καλύψεις και πόσες τρούπες έχουν.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
drdino έγραψε:Οι λαμαρίνες κλπ φτιάχνονται κι αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι όταν παρκάρεις σε δημόσιο χώρο. Η εγκατάλειψη είναι αυτό που με εξαγριώνει, τώρα αν είναι και κανένα ανασφάλιστο χέσε μέσα.

που είναι αυτος ο giannik όταν τον θελεις :rant:
Άβαταρ μέλους
By elteo
dimviii έγραψε:
drdino έγραψε:Οι λαμαρίνες κλπ φτιάχνονται κι αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι όταν παρκάρεις σε δημόσιο χώρο. Η εγκατάλειψη είναι αυτό που με εξαγριώνει, τώρα αν είναι και κανένα ανασφάλιστο χέσε μέσα.

που είναι αυτος ο giannik όταν τον θελεις :rant:

Πανηγυρίζει την ήττα του γαύρου στο f4 :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#398639 Προχθές, σηκώνομαι κύριος μιας και είχα ρεπό, πήγα σούπερ μάρκετ, πήγα για βενζίνη και πήγα για καφέ (βαριόμουν να πάω να παρκάρω σπίτι, αν και η καφετέρια είναι στο επόμενο τετράγωνο από το σπίτι μου). Παρκάρω κανονικά απέξω από το καφέ, αράζω στη μπάρα, πίνω το καφεδάκι μου, μπλα μπλα με θαμώνες και ετοιμάζομαι να φύγω. Μπαίνω στο αμάξι, κουμπώνω ζώνη, βάζω μπρος, τσεκάρω καθρέφτες, όπισθεν, ΜΠΑΜ :rant: :rant: :rant: Λίγο μπροστά, κατεβαίνω κάτω, μια Yamaha R6 πεσμένη :s_sorry :s_sorry :s_sorry Το παλικάρι που τη πάρκαρε πίσω μου και διαγώνια είναι γείτονας και πίναμε καφέ μαζί μέσα. Ακόμα και άλλος κόσμος (όπως και ο πατέρας του που έπινε καφέ έξω) δεν είχαν δει τη μηχανή πίσω μου και δεν μου είπαν τίποτα. Κατάλαβαν ότι τη χτύπησα αφού κατέβηκα κάτω... Έγινε μια υπερχείλιση και είδα υγρά κάτω. Λέω "την πατήσαμε". Βάζει μπρος, ταχύτητες, τιμόνι, όλα οκ. Ζημιές κάτι πλαστικά, το ένα φανάρι, γρατζουνιά στο χρώμα του τεπόζιτου και ένα stand που στηρίζει το πόδι για να αλλάζει τις ταχύτητες. Κάναμε δήλωση σήμερα και είμαστε οκ (πιστεύω).

Και ναι ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ....
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#398648 από κατι τετοια σε γλυτωνουν οι αισθητήρες παρκαρίσματος.
Όχι παντα βεβαια,εμενα μια φορα δεν λειτουργησαν, και εκανα οπισθεν σε παρκινγκ ξενοδοχείου οπου ειχε τζαμαρια από πισω.Περιμενα να ακουσω το μπιπ μπιπ που δεν ακουστηκε ποτε.Ευτυχως δεν την κατεβασα από τυχη. :oops:
Ειχαν μπλοκαρει για κανα μηνα,ξαφνικα αρχισαν να λειτουργουν παλι χωρις να κανω κατι.
Μπσυχη το καγκουρι.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
Dodger έγραψε:Προχθές, σηκώνομαι κύριος μιας και είχα ρεπό, πήγα σούπερ μάρκετ, πήγα για βενζίνη και πήγα για καφέ (βαριόμουν να πάω να παρκάρω σπίτι, αν και η καφετέρια είναι στο επόμενο τετράγωνο από το σπίτι μου). Παρκάρω κανονικά απέξω από το καφέ, αράζω στη μπάρα, πίνω το καφεδάκι μου, μπλα μπλα με θαμώνες και ετοιμάζομαι να φύγω. Μπαίνω στο αμάξι, κουμπώνω ζώνη, βάζω μπρος, τσεκάρω καθρέφτες, όπισθεν, ΜΠΑΜ :rant: :rant: :rant: Λίγο μπροστά, κατεβαίνω κάτω, μια Yamaha R6 πεσμένη :s_sorry :s_sorry :s_sorry Το παλικάρι που τη πάρκαρε πίσω μου και διαγώνια είναι γείτονας και πίναμε καφέ μαζί μέσα. Ακόμα και άλλος κόσμος (όπως και ο πατέρας του που έπινε καφέ έξω) δεν είχαν δει τη μηχανή πίσω μου και δεν μου είπαν τίποτα. Κατάλαβαν ότι τη χτύπησα αφού κατέβηκα κάτω... Έγινε μια υπερχείλιση και είδα υγρά κάτω. Λέω "την πατήσαμε". Βάζει μπρος, ταχύτητες, τιμόνι, όλα οκ. Ζημιές κάτι πλαστικά, το ένα φανάρι, γρατζουνιά στο χρώμα του τεπόζιτου και ένα stand που στηρίζει το πόδι για να αλλάζει τις ταχύτητες. Κάναμε δήλωση σήμερα και είμαστε οκ (πιστεύω).

Και ναι ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ....

dimviii έγραψε:από κατι τετοια σε γλυτωνουν οι αισθητήρες παρκαρίσματος.
Όχι παντα βεβαια,εμενα μια φορα δεν λειτουργησαν, και εκανα οπισθεν σε παρκινγκ ξενοδοχείου οπου ειχε τζαμαρια από πισω.Περιμενα να ακουσω το μπιπ μπιπ που δεν ακουστηκε ποτε.Ευτυχως δεν την κατεβασα από τυχη. :oops:
Ειχαν μπλοκαρει για κανα μηνα,ξαφνικα αρχισαν να λειτουργουν παλι χωρις να κανω κατι.
Μπσυχη το καγκουρι.

Παπάρια πρόπερσυ με χτύπησε ένας κωλόγερος ενώ είχε κάμερα οπισθοπορίας και αισθητήρες :rant: :thumbsdown: , ζημιά δεν έπαθα έσπασε μόνο το πλαίσιο της πινακίδας το διαφημιστικό.
Προχθές στο αεροδρόμιο άλλος γέρος με ολοκαίνουργια 5ρα έβαλε όπισθεν με τα ίδια καλούδια και χτύπησε ένα i40.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#398655 Φταίει η σελίδα που είναι 777. Δεν πειράζει Γιάννη ευτυχώς ήταν μόνο λαμαρίνες.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#398656 Εν τω μεταξύ παρανόησις, περαστικά και στον Drdino και στον Dodger .
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#398659 Το δικό μου δεν έπαθε τίποτα, μια ελαφριά γρατζουνιά ο πίσω προφυλακτήρας, στα αριστερά. Αμάξι 11 χρονών.. Για τη μηχανή στεναχωρήθηκα. Ευτυχώς γλιτώσαμε τα πολλά, αλλά αμαρτία είναι.. Πως μου ξέφυγε γμτ...