Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JBT
#397588 Glückwünsche Peter :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By gianik
#397643 Συγχαρητήρια Πέτρο !!!!
Να εισαι πάντα γερός και δυνατός να ανταπεξέρχεσαι στο δύσκολο επάγγελμα/λειτουργημα που διάλεξες ..
Άβαταρ μέλους
By DAP
#397661 Συγχαρητήρια αγαπητε και με επιτυχη σταδιοδρομια...
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#397662 Πέτρο είσαι κοντά σε κανένα Garmisch, ή κάτι αντίστοιχο; Αχρείαστος να μας είσαι βέβαια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#397717 Συγχαρητήρια PeterPan, πολύ γλυκό συναίσθημα όταν δικαιωνονται οι θυσίες που κάνεις. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By RXristos
#397725 Συγχαρητήρια ρε Πετρο! Πραγματικά σας θαυμάζω τους γιατρούς!! Πολλά κιλά υπομονής και επιμονής χρειάζονται! Σου εύχομαι τα καλύτερα!!

< >
Άβαταρ μέλους
By sargus
PeterPan έγραψε:

Επιτέλους, Χειρουργός Ορθοπαιδικός-Τραυματολόγος...

Πολλά συγχαρητήρια!! Καλή σταδιοδρομία τώρα λοιπόν!
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#397740 Σας ευχαριστώ πολύ όοοοοολους παιδιά!!!
Εύχομαι κάθετι καλό στον καθένα!!!

Ειλικρινά, έκανα 300 χλμ με την οροφή ανοιχτή από το μεσημέρι μέχρι τώρα, κ ακόμα είμαι αλλού...

Δυστυχώς δε βρίσκω κανέναν να πάμε σε ελληνάδικο να τα σπάσουμε... άλλοι βαριούνται, άλλοι έχουν παιδιά, άλλοι εφημερίες σήμερα-αύριο... την οικογένεια την έχω φυγαδεύσει 2 εβδομάδες τώρα στην Ελλάδα για να έχω ησυχία...

Τέλος πάντων, θα τα πιω σπίτι μόνος... Ή καλύτερα, με εσάς παρέα :s_drinks :yahoo: :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#397743 Να ανοίξουμε ένα στρημάκι με τον κουπέα; Νομίζω ότι τέτοια ώρα ανοίγει τη φιάλη, μοναχούλης του κι αυτός... :lol:

Σου βγάζω το καπέλο και εγώ με τη σειρά μου PeterPan. Χαίρομαι πάρα πολύ που αποδεικνύεται ακόμη μία φορά ότι το φόρουμ αποτελείται από άτομα με εξαιρετικό επίπεδο. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#397753 Ευχαριστώ πολύ πάλι!

Τώρα μαζεύω τα τσιμπράγκαλα γιατί αύριο έρχεται η οικογένεια κ έχει επιθεώρηση...

Βάζω κ μια φώτο που κράτησα αναμνηστική...

Εικόνα

Κ μία από τον πίνακα που μου έκανα μαθήματα...
Εικόνα

< >
Τελευταία επεξεργασία από PeterPan και 21 Μάιος 2017, 01:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
PeterPan έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ όοοοοολους παιδιά!!!
Εύχομαι κάθετι καλό στον καθένα!!!

Ειλικρινά, έκανα 300 χλμ με την οροφή ανοιχτή από το μεσημέρι μέχρι τώρα, κ ακόμα είμαι αλλού...

Δυστυχώς δε βρίσκω κανέναν να πάμε σε ελληνάδικο να τα σπάσουμε... άλλοι βαριούνται, άλλοι έχουν παιδιά, άλλοι εφημερίες σήμερα-αύριο... την οικογένεια την έχω φυγαδεύσει 2 εβδομάδες τώρα στην Ελλάδα για να έχω ησυχία...

Τέλος πάντων, θα τα πιω σπίτι μόνος... Ή καλύτερα, με εσάς παρέα :s_drinks :yahoo: :yahoo:

ΤΩρα το λες αυτο???? Και σήμερα έμεινα για πρώτη φορά μετά από καιρό μόνος και δεν είχα που να πάω :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: