- 11 Ιαν 2018, 12:40
xenos έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:@xenos
Το point δεν ήταν οι σεξουαλικές προτιμήσεις τόσο του Μάρτιν, όσο και οι δικές σου.
Η εικόνα του να σκύψει ένας μαντράχαλος στα πόδια ενός άλλου με βέρα για να κάνει πρόταση γάμου, είναι το λιγότερο γελοία.
Κοίτα τώρα...... Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί. Με ενοχλούν 2 gay/λεσβίες ακόμα και κανονικό ζευγάρι να "σεξουαλίζονται" στο δρόμο, με ενοχλούν όταν γενικότερα προσπαθούν να στο επιβάλουν ως το σύνηθες, αλλά δεν με ενοχλεί όταν είναι νορμάλ άνθρωποι που απλά θέλουν να ζήσουν. Live and let live. Κάποτε πρέπει να πετάξουμε τα κατάλοιπα αυτά από μέσα μας. πχ, είδες την φάση Λιάγκα που έκανε την αδερή στο τηλ και έλεγε πως είμαι ο μπιμπίλας; Ποιος είναι παράδειγμα προς αποφυγή στην συγκεκριμένη περίπτωση;
Τώρα μιλάς σωστά, αλλά ελπίζω να κατάλαβες το νόημα.
Απλά όπως και να το κάνουμε, το να φιλιέται ή να κρατιέται (ερωτικά) χέρι χέρι ένας άντρας και μια γυναίκα, είναι μια φυσιολογική εικόνα.
Δεν μπορώ να το εξηγήσω γιατί, δεν είμαι ειδικός, αλλά είναι σαν να λέμε ότι βλέπεις τον ήλιο που ανατέλει κάθε πρωί. Ούτε το ένα σου κάνει εντύπωση, ούτε το άλλο.
Το να σκύβει όμως ένας μαντράχαλος και να κάνει πρόταση γάμου;
Εγώ νομίζω ότι εσκεμμένα το είπε ο Μάρτιν. Πέτυχε αυτό που ήθελε και φυσικά ήταν να σχολιαστεί. Τον καταλαβαίνω από τη μία.
Έχει σταθερά φθίνουσα πορεία η καριέρα (

) του και ψοφάνε για λίγοι δημοσιότητα οι τύποι αυτού του χώρου. Ακόμη και αρνητική.
Όσο αφορά το Νότη, τον κρίνω μόνο ως καλλιτέχνη. Δεν με νοιάζει αν είναι gay, αν είναι φιλελές, κομμούνι, ακροδεξιός, Ολυμπιακός ή λάτρης του Ελληνισμού. Και ως καλλιτέχνης είναι μοναδικός. Το νόημα ξένε μου σε αυτό, ήταν μπίχλεια προτροπή σε συλλογή εμπειριών. Ας πάει και με μια χωρισμένη με παιδί. Καλό θα του κάνει.