Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By xenos
Deleted User 1 έγραψε:Αυτό είναι business. Πάει στα εργασιακά.

Ναι οκ, το θέτω ως "καλύτερο/πιο λογικό (ή ηθικό ή αποδεκτό)" ο γάμος μεταξύ 2 gay ή η συμφωνία για να κρύβει κάποιος τι είναι; Οι περισσότεροι κατακρίνουν το 1ο, ενω εγώ θεωρώ κατάπτυστο μόνο το 2ο.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
bihlas87 έγραψε:Αν βγούμε, φαντάζομαι ότι δεν θα αναφέρει τίποτα για παιδί, επειδή προφανώς
δεν θα βγούμε ''φιλικά'', ούτε εμένα θα μου ξεφύγει τίποτα.

Προφανώς και θα στο αναφέρει αν είναι "στοιχειωδώς" σοβαρή.
32 είναι, όχι 19.

Κατά τα άλλα, κάποτε ο Νότης, έβγαλε αυτό το cd και τον παρακάτω τίτλο:

Εικόνα

Προχώρα

@xenos
Το point δεν ήταν οι σεξουαλικές προτιμήσεις τόσο του Μάρτιν, όσο και οι δικές σου.
Η εικόνα του να σκύψει ένας μαντράχαλος στα πόδια ενός άλλου με βέρα για να κάνει πρόταση γάμου, είναι το λιγότερο γελοία.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#473073 @bihlas
Ερωτησεις:

1) πως ξέρεις ότι την Χ (τυχαίο γράμμα) την γνωρίζει η μητέρα σου;;

2) θα βγείτε για ποτό ενώ δεν την έχεις δει ποτέ άλλη φορά;

Επίσης πρώην dj, μέσα στη νύχτα, μεγαλύτερη σου κ με παιδί, αυτή σε περνάει όλο τον Έβρο κατά μήκος κ δε βρέχεσαι κιολας... Στο λέω για να είσαι προετοιμασμενος..

.
Άβαταρ μέλους
By xenos
Giuseppe Busso έγραψε:Κατά τα άλλα, κάποτε ο Νότης, έβγαλε αυτό το cd και τον παρακάτω τίτλο:

Το συγκεκριμένο ανρωπίδιο δεν θα το χρησιμοποιούσα πουθενά ως παράδειγμα, πόσω δε μάλλον ως ...καλό.

Giuseppe Busso έγραψε:@xenos
Το point δεν ήταν οι σεξουαλικές προτιμήσεις τόσο του Μάρτιν, όσο και οι δικές σου.
Η εικόνα του να σκύψει ένας μαντράχαλος στα πόδια ενός άλλου με βέρα για να κάνει πρόταση γάμου, είναι το λιγότερο γελοία.

Κοίτα τώρα...... Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί. Με ενοχλούν 2 gay/λεσβίες ακόμα και κανονικό ζευγάρι να "σεξουαλίζονται" στο δρόμο, με ενοχλούν όταν γενικότερα προσπαθούν να στο επιβάλουν ως το σύνηθες, αλλά δεν με ενοχλεί όταν είναι νορμάλ άνθρωποι που απλά θέλουν να ζήσουν. Live and let live. Κάποτε πρέπει να πετάξουμε τα κατάλοιπα αυτά από μέσα μας. πχ, είδες την φάση Λιάγκα που έκανε την αδερή στο τηλ και έλεγε πως είμαι ο μπιμπίλας; Ποιος είναι παράδειγμα προς αποφυγή στην συγκεκριμένη περίπτωση;

gianik έγραψε: Επίσης πρώην dj, μέσα στη νύχτα, μεγαλύτερη σου κ με παιδί, αυτή σε περνάει όλο τον Έβρο κατά μήκος κ δε βρέχεσαι κιολας... Στο λέω για να είσαι προετοιμασμενος..

:lol:
Ο μπίχλας θεωρεί ότι τα έχει κανονίσει όλα πως θα γίνουν ενώ στην πραγματικότητα είναι ένα πιόνι στο όλο σχέδιο.
Μπίχλα και τα μιλφ έχουν ζωή. Μπορεί να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που πραγματικά θα σε κάνει να νιώσεις καλά και ο εαυτός σου. Μην σκέφτεσαι μόνο το πουλί σου. Άστο να πάει από μόνο του.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
bihlas87 έγραψε:Βραχυπρόθεσμα σίγουρα θα περάσουμε καλά, μόνος μου μένω, δεν θα μας δουν
πολλοί να κυκλοφορούμε μαζί, το κουτσομπολιό μου τη δίνει.

Πωπω αυτο το πραγμα στην εχει αρχισει να μου τη δινει.

Απο προπερσυ κιολας, στην αρχικη μου σελιδα στο Φεησπουκ εχουν αρχισει να αυξανονται επικινδυνα ποστ με γαμους, αρραβωνες, ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ :ninja: απο γυναικες συμφοιτητριες μου οι οποιες, αντε να ηταν ενα χρονο μεγαλυτερες μου (ειμαι 26). Κοινο χαρακτηριστικο, ολες ειναι στην επαρχια.
Μια φιλη απο Πατρα, ενα χρονο μεγαλυτερη, αφου εκανε τη ζωαρα της στο χωριο (οκ το βαλα και γω λιγακι το χερι μου στο μελι :metalo: ) το καλοκαιρι παντρευεται.
Συμφοιτητρια μου στη Λαρισσα δεχεται bullying απ τη μανα της οτι πρεπει πλεον να παντρευτει. Ελπιζω να μην συμβει κατι τετοιο συντομα γιατι το spanking στον κ@λο της ειναι σ αλλο επιπεδο. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
xenos έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:@xenos

Κοίτα τώρα...... Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί. Με ενοχλούν 2 gay/λεσβίες ακόμα και κανονικό ζευγάρι να "σεξουαλίζονται" στο δρόμο, με ενοχλούν όταν γενικότερα προσπαθούν να στο επιβάλουν ως το σύνηθες, αλλά δεν με ενοχλεί όταν είναι νορμάλ άνθρωποι που απλά θέλουν να ζήσουν. Live and let live. Κάποτε πρέπει να πετάξουμε τα κατάλοιπα αυτά από μέσα μας. πχ, είδες την φάση Λιάγκα που έκανε την αδερή στο τηλ και έλεγε πως είμαι ο μπιμπίλας; Ποιος είναι παράδειγμα προς αποφυγή στην συγκεκριμένη περίπτωση;

Τώρα μιλάς σωστά, αλλά ελπίζω να κατάλαβες το νόημα.
Απλά όπως και να το κάνουμε, το να φιλιέται ή να κρατιέται (ερωτικά) χέρι χέρι ένας άντρας και μια γυναίκα, είναι μια φυσιολογική εικόνα.
Δεν μπορώ να το εξηγήσω γιατί, δεν είμαι ειδικός, αλλά είναι σαν να λέμε ότι βλέπεις τον ήλιο που ανατέλει κάθε πρωί. Ούτε το ένα σου κάνει εντύπωση, ούτε το άλλο.
Το να σκύβει όμως ένας μαντράχαλος και να κάνει πρόταση γάμου;

Εγώ νομίζω ότι εσκεμμένα το είπε ο Μάρτιν. Πέτυχε αυτό που ήθελε και φυσικά ήταν να σχολιαστεί. Τον καταλαβαίνω από τη μία.
Έχει σταθερά φθίνουσα πορεία η καριέρα ( :s_whiteflag ) του και ψοφάνε για λίγοι δημοσιότητα οι τύποι αυτού του χώρου. Ακόμη και αρνητική.

Όσο αφορά το Νότη, τον κρίνω μόνο ως καλλιτέχνη. Δεν με νοιάζει αν είναι gay, αν είναι φιλελές, κομμούνι, ακροδεξιός, Ολυμπιακός ή λάτρης του Ελληνισμού. Και ως καλλιτέχνης είναι μοναδικός. Το νόημα ξένε μου σε αυτό, ήταν μπίχλεια προτροπή σε συλλογή εμπειριών. Ας πάει και με μια χωρισμένη με παιδί. Καλό θα του κάνει.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#473090 Σαν πολύ δεν άργησαν τα politically correct δυσκοίλια ποστάκια περί ελευθερίας έκφρασης, σεξουαλικών προτιμήσεων κτλ? :hmmm: Που πάμε ρε ως φόρουμ? :x

:shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Focusman91 έγραψε:Μια φιλη απο Πατρα, (οκ το βαλα και γω λιγακι το χερι μου στο μελι :metalo: )
Συμφοιτητρια μου στη Λαρισσα ... το spanking στον κ@λο της ειναι σ αλλο επιπεδο. :metalo:

Και να πως με μερικά keywords ανεβαίνεις level :iconcool: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By xenos
Giuseppe Busso έγραψε:Το νόημα ξένε μου σε αυτό, ήταν μπίχλεια προτροπή σε συλλογή εμπειριών. Ας πάει και με μια χωρισμένη με παιδί. Καλό θα του κάνει.

Ξεκινάει μεγάλη κουβέντα, αλλά ας το κρατήσουμε μαζεμένο. :lipsealed:
Εδώ και πάλι πάει σε άλλη λογική.
Αν είσαι 18-20-25 μπορεί να πεις: :innocent:
*περίπτωση μπίχλα: ο καλός ο μύλος, πρέπει να μπαζώσεις κλπ. γ@μ@ τη και μη σε νοιάζει, καλό θα του κάνει κλπ κλπ κλπ.
*περίπτωση ρίκυ μάρτιν: άντε από δω με την παλιοπουστάρα, κλπ κλπ :x

Αν είσαι πάλι 30-40-50 και τα λες όλα αυτά συνειδητά, τότε -για μένα πάντα- κάτι δεν πάει καλά. Είσαι σαν τον ουγκαρέζο που τον ακούς 5' και λες έχει κολλήσει το μυαλό του στα 15 του μλκα, του κάγκουρα. Όσο μεγαλώνουμε πρέπει να αλλάζει ο τρόπος σκέψης μας και η αντιμετώπιση μας απέναντι στα πράγματα. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε με βάση τις εμπειρίες μας, την λογική μας και τον βαθύτερο χαρακτήρα μας.

Deleted User 1 έγραψε:Σαν πολύ δεν άργησαν τα politically correct δυσκοίλια ποστάκια περί ελευθερίας έκφρασης, σεξουαλικών προτιμήσεων κτλ? :hmmm: Που πάμε ρε ως φόρουμ? :x

Δεν είμαι καθόλου σεμνότυφος, αλλά οι ισοπεδωτικές λογικές 30 χρόνων με ενοχλούν πλέον. Μπορώ απλά να το προσπεράσω, όπως το έχω κάνει πολλές φορές, ναι. Απλά σήμερα δεν είμαι σε τέτοια διάθεση. :s_no
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Dimitris_P έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Μια φιλη απο Πατρα, (οκ το βαλα και γω λιγακι το χερι μου στο μελι :metalo: )
Συμφοιτητρια μου στη Λαρισσα ... το spanking στον κ@λο της ειναι σ αλλο επιπεδο. :metalo:

Και να πως με μερικά keywords ανεβαίνεις level :iconcool: :metalo:

Σταματα, σκεφτομαι τα φοιτητικα χρονια και ειμαι να πεσω απ το μπαλκονι του γραφειου!! :sleep: :s_sad :s_sorry :ninja:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
xenos έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Σαν πολύ δεν άργησαν τα politically correct δυσκοίλια ποστάκια περί ελευθερίας έκφρασης, σεξουαλικών προτιμήσεων κτλ? :hmmm: Που πάμε ρε ως φόρουμ? :x

Δεν είμαι καθόλου σεμνότυφος, αλλά οι ισοπεδωτικές λογικές 30 χρόνων με ενοχλούν πλέον. Μπορώ απλά να το προσπεράσω, όπως το έχω κάνει πολλές φορές, ναι. Απλά σήμερα δεν είμαι σε τέτοια διάθεση. :s_no

Kαι καλά κάνεις. Είσαι ο τελευταίος που είχα στο μυαλό μου κάνοντας αυτό το σχόλιο. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
gianik έγραψε:@bihlas
Ερωτησεις:

1) πως ξέρεις ότι την Χ (τυχαίο γράμμα) την γνωρίζει η μητέρα σου;;

2) θα βγείτε για ποτό ενώ δεν την έχεις δει ποτέ άλλη φορά;

Επίσης πρώην dj, μέσα στη νύχτα, μεγαλύτερη σου κ με παιδί, αυτή σε περνάει όλο τον Έβρο κατά μήκος κ δε βρέχεσαι κιολας... Στο λέω για να είσαι προετοιμασμενος..

.

Όλες οι 55-60 χρονών που είναι σε καλές θέσεις στο δημόσιο γνωρίζονται μεταξύ τους, αν βγάλεις Μουσουλμάνους,
Ρωσοπόντιους και φοιτητές 20000 είναι η Κομοτηνή. Αν ψάξω φωτό από παιδικά πάρτυ πριν 25 χρόνια, παίζει να την
πετύχω δίπλα μου ενώ σβήνω κεράκια :lol:

Στα ίδια μαγαζιά βγαίνουμε και έχει σμαραγδί ανταύγειες στο μαλλί, θα την θυμόμουν σίγουρα αν την είχα δει έξω,
μπορεί να βγαίνει νωρίς λόγω παιδιού ή να το βάζει για ύπνο και να βγαίνει αργά.

Για την σεξουαλική εμπειρία λες? Δεν μασάω, ίσα ίσα που γουστάρω να έχει γράψει χιλιόμετρα, αν είναι καιρό μόνη
της θα αναστενάξουν οι σουμιέδες :metalo: Η γκόμενα πάτησε accept όταν είδε φωτό που ήμουν ντυμένος Lemmy.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#473122 Δηλαδή οι χωρισμένες με παιδί, τι πρέπει να κάνουν;; Να αυτοκτονήσουν; Δικαίωμα στη ζωή δεν έχει μια 30ρα με παιδάκι; Την έχουμε μόνο για τον πούτσο; Και αυτό μόνο αν είναι εμφανίσιμη....
ΓαμW τα χωριά μου μέσα.... Αν εμείς οι πιο νέοι δεν αλλάξουμε μυαλά, τότε τον ήπιαμε. Σκεφτείτε να ήταν αδερφή μας. Και δε μιλάω για φάση "παλούκω" γκόμενα. Που πηδιέται με ότι ανασαίνει. Μιλάμε για σοβαρές γυναίκες. Που είτε δεν ταίριαξαν με τον άντρα τους, είτε έμπλεξαν με μ@λ@κα. Ναι, όσο εμείς τις λέμε πτ@νες, άλλο τόσο μας λένε και αυτές μλκες. Και το ποσοστό είναι ίδιο.
Μια γυναίκα με παιδί που παρατάει τον μλκα άντρα της, έχει άπειρο respect από εμένα.
Και έχω οικογενειακό παράδειγμα. Το ρεμάλι τον αδερφό μου.
Τέσπα.... Μπίχλα@ ούτε να σε τυλίξει θα θέλει, ούτε να σου φορτώσει το παιδί του άλλου, ούτε τίποτα. Πιθανώς να θέλει και αυτή μόνο sex. Ή να περάσει ευχάριστα ένα βράδυ παρέα. Ή να ξεκινήσει κάτι και όπου βγει.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Geo f1 έγραψε:Τελευταίο σχολιο...ναι ο γνωστος
Χαχα ο μλκςΕικόνα

.

Το χει χάσει τα τελευταία χρόνια ο Τάκης.....
Εμετικά άρθρα, καραγκιοζιλίκια στο φβ, σχόλια 15χρονου στο ινσταγκραμ......
Κρίμα.... Είναι λυπηρό να βλέπεις είδωλα να γκρεμίζονται.... :(