Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#397429 Εγώ πάλι έχω πάρει τη συνήθεια από τους Βούλγαρους, που σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιούν χειρόφρενο όταν παρκάρουν και είναι συνήθως με ταχύτητα (εκτός αν είναι σε καμιά ανηφόρα / κατηφόρα).

Επειδή 90% των σημείων που παρκάρω είναι είτε ανηφόρα είτε κατηφόρα, το χειρόφρενο το χρησιμοποιών ελάχιστα πλέον.

Σε ότι αφορά εν κινήσει, ας είναι καλά η πίσω κίνηση και η σαπουνάδα που έχουμε για άσφαλτο... :twisted: :lol:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#397469 Μου άρεσε που έκανα ενα μερεμετι συντήρησης και χρησιμοποιησα το ηλεκτρικό κατσαβίδι που αγόρασα πρόσφατα και η δουλεια ηταν πολυ πιο εύκολη και γρήγορη απο παλαιότερα!!!

Δε μου άρεσε που συνειδητοποίησα οτι χθες τον απόγευμα μου βρήκαν στη δουλεια το αμάξι πίσω αριστερά στο προφυλακτήρα ξεπαρκαρωντας .... δυστυχώς δε θυμαμαι ποιος ηταν ,ενα μαύρο BMW Xsomehing ηταν αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να τον βρω.
99% δεν κατάλαβε οτι βρηκε αλλιώς θα άφηνε σημείωμα ειδικαεφοσον ηταν μέσα στο χώρο της δουλειάς. Βαθούλωμα δεν έκανε αλλά εχει φύγει το βερνίκι σε μια περιοχή 20x30 εκατοστά ... μου άρεσε που το αντιμετωπίζω χαλαρά και δε χαλαστηκα τόσο όσο παλιότερα .

Δε μαρεσει που τραβάω σα μαγνήτης όλους του κούλους οδηγούς να πέφτουνε πάνω στα ακίνητα αυτοκίνητα μου :-( δεν υπάρχεις τρόπος προστάσιας απο αυτό... άντε να πάρεις Καινούργιο αμάξι και να το βρεις σημαδεμένο απο την κουλαμαρα του χ ψ .
Άβαταρ μέλους
By famas
KiloMeater έγραψε:
Δε μαρεσει που τραβάω σα μαγνήτης όλους του κούλους οδηγούς να πέφτουνε πάνω στα ακίνητα αυτοκίνητα μου :-( δεν υπάρχεις τρόπος προστάσιας απο αυτό... άντε να πάρεις Καινούργιο αμάξι και να το βρεις σημαδεμένο απο την κουλαμαρα του χ ψ .

Έτσι ακριβώς Kilo. :(
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#397477 Βασίλη,
Αν και :offtopic: , για τη ζημιά στην κάτω μεριά (δεν εγγυώμαι για το πάνω μέρος) το μεγαλύτερο μέρος της θα εξαφανιστεί αμέσως, με διάλυμα καθαρής βενζίνης (ή διαλυτικού νίτρου) 50-50 με νερό, σε πανί-πετσέτα και τρίψιμο ελαφρά - επανηλειμμένα .
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#397479 Ένας κύκλος τελείωσε σήμερα, ένας άλλος ξεκινά...
Πανελλήνιες, Ιατρική, Ειδικότητα... δουλειά, εφημερίες κτλ...

2 εβδομάδες επανάληψη, μόνος στο σπίτι, από τις 9 έως 1-2 ξημερώματα, είχα βγει 4 φορές από το σπίτι μέχρι το σούπερ...

Το πιο γαμ@το είναι πως στην εξέταση ήμουν μαζί συνεξεταζόμενος με έναν Γερμανό 38άρη που τον ήξερα από ένα συμπόσιο... οργάνωσε το 166 στο Μπόχουμ κ δοργανώνει ημερίδες για αεροδιακομιδή ασθενών με ελικόπτερο (εξειδίκευση που έκανα επίσης). Και ναι, φάνηκα αντάξιος, δεν κολλλησα κ στο τέλος περάσαμε κ οι 2 την εξέταση για την ειδικότητα! Όταν τελείωσε η τελευταία μου απάντηση είπα από μέσα μου "βάλτε την υπογραφή να φύγω!!!"

Επιτέλους, Χειρουργός Ορθοπαιδικός-Τραυματολόγος...

Η γυναίκα μου έβαλε τα κλάματα...

< >
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#397485 Καλή σταδιοδρομία Πέτρο. Το διάβασμα δεν τελειώνει ποτέ σε αυτό το χώρο, αλλά από εδώ κ πέρα θα είναι σε άλλη φάση. Εύχομαι να είσαι γερός κ όλα θα πάνε καλά...

< Note >
Άβαταρ μέλους
By belgarion
PeterPan έγραψε:Ευχαριστώ πολύ Νίκο!
Τώρα απολαμβάνω την επιστροφή...
Εικόνα

< >

Συγχαρητήρια Πέτρο. Αυτό το αίσθημα ολοκλήρωσης και χαράς που ένιωσα οταν πέρασα το τελευταίο μάθημα για το πτυχίο και οταν πήρα την ειδικότητα στην Θεσσαλονίκη θα το θυμάμαι για πάντα, το αίσθημα επιτυχίας καθώς γυρνάς να το πεις χαρούμενος στους δικούς σου ανθρώπους.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#397493 Ωραίος ο Πετραν.
Μπράβο ρε φιλε. Πραγματικα σας θαυμαζω κάτι τέτοια ατομα (έχω κολλητό γναθοχειρουργο και διαβάζει ακόμα....) για το κουράγιο σας.
Εγω δε θα την παλευα με τίποτα είμαι φύσει τεμπελχανας....

< >
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#397494 Πέτρο θερμά συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία.

famas έγραψε:... το αυτοκίνητο σταμάτησε στο λεωφορείο ενώ ήταν παρκαρισμένο. Μου άρεσε που με ενημέρωσε σχετικά καλός συμφορουμιτης.

Ααααα! Και νόμιζα πως ήταν σύστημα της Ford να δημιουργεί δύο έξτρα θέσεις παρκαρισματος...