Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
REALZEUS έγραψε:Η αγοραστική δύναμη είναι το λιγότερο. Όταν δεν θα έρχεται αέριο, πετρέλαιο, σιτάρι και κριθάρι από Ρωσία και Ουκρανία είναι που θα πεινάσουμε και θα κρυώσουμε στα αλήθεια...

Εγώ Αλέξανδρε χωρίς αυτά αντέχω, χωρίς χαβιάρι δε μπορώ :lol: :tomato:

πλακίτσα :s_whiteflag :lol:

Ο αδερφός, μου λέει εδώ και μερικές μέρες πως το πετρέλαιο θα πάει στα 200$. Δεν ξέρω γιατί μου το λέει κάθε μέρα, αλλά έχω αρχίσει και αγχώνομαι τελευταία :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#757278 Γεια σου Πέτρο μου. Ελπίζω να τα πούμε σύντομα ξανά από κοντά!

Πριν 2 βδομάδες ήμουν έξω με 2 συμφορουμίτες και τους έλεγα αυτό το πράγμα (για το σιτάρι βασικά). Τους λέω "ρε παιδιά, δεν θα έχουμε ψωμί και μακαρόνια". "Καλύτερα, θα αδυνατίσουμε" λένε. "Ούτε και μπύρα όμως", ανταπαντώ. "Ε πιες κρασί", μου είπαν. Ε εκεί τους έβρισα λιγάκι. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 27 Μαρ 2022, 02:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
REALZEUS έγραψε:Γειά σου Πέτρο μου. Ελπίζω να τα πούμε σύντομα ξανά από κοντά!

Πριν 2 βδομάδες ήμουν έξω με 2 συμφορουμίτες και τους έλεγα αυτό το πράγμα (για το σιτάρι βασικά). Τους λέω "ρε παιδιά, δεν θα έχουμε ψωμί και μακαρόνια". "Καλύτερα, "θα αδυνατίσουμε" λένε. "Ούτε και μπύρα όμως", ανταπαντώ. "Ε πιες κρασί", μου είπαν. Ε εκεί τους έβρισα λιγάκι. :lol:

:lol:

Δυστυχώς ο πόλεμος πέρα από τις ανθρώπινες απώλειες, θλίψη και πόνο, επιφέρει και όλη αυτή την κατάσταση.

Δυστυχώς εμείς πολύ λίγο μπορούμε να επηρεάσουμε όλα αυτά...

Και εγώ εύχομαι να ξανασυναντηθούμε όπως παλιά! Με τους καφέδες του φόρουμ και τα σουτζουκάκια στην Περαία κτλ!

Έρχομαι το Πάσχα τώρα και από του χρόνου μόνιμα πλέον, θα τα ξαναπούμε σίγουρα! Θα μιλήσουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα. :superman:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
PeterPan έγραψε:Θα μιλήσουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Θα κανονίσουμε συνάντηση! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By glf
#757285 Ευτυχώς έχουμε κότες στο πατρικό και θερμοκήπιο για μερικά λαχανικά. Μέχρι και φασόλια πιάνουν εύκολα.
Μέλι από ξάδερφο..
Μόνο σε γάλα και κασέρι δεν έχω πρόσβαση αχαχαχα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#757286 https://www.tanea.gr/2022/03/26/inbox/d ... -oukrania/
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#757292 Πρέπει να είναι πολύ γιωτας κάποιος για να στείλει τέτοια emails.

.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
dimviii έγραψε:https://www.tanea.gr/2022/03/26/inbox/daily-mail-o-gios-tou-mpainten-xrimatodotouse-vioergastiria-me-thanatiforous-ious-stin-oukrania/

Άρα δεν είμαστε αριστεριστές, αντιεμβολιαστές ψεκ τελικά; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Giuseppe Busso έγραψε:
dimviii έγραψε:https://www.tanea.gr/2022/03/26/inbox/daily-mail-o-gios-tou-mpainten-xrimatodotouse-vioergastiria-me-thanatiforous-ious-stin-oukrania/

Αποφασίστε ντε. Υπάρχει ή όχι ο ιός; Άσχετα με το πώς προέκυψε, υπάρχει πανδημία ή όχι;
Άβαταρ μέλους
By glf
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο γιος του αμερικανού προέδρου...

Της daily mail; Σοβαρά τώρα;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#757343 Εικόνα

Σε ένα κόσμο που όλα αλλάζουν, είναι θετικό να βλέπεις ότι η Τατιάνα των Συντακτών παραμένει πιστή στις αξίες της.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#757356 Μας εχουν τρελλανει οι αυξησεις... :dizzy: Ειχα μια συζητηση με τον σουβλατζη της γειτονιας απο 2.4ε την πιτα με καλαμακι πριν ενα χρονο την ανεβασε στο 2.7 και τωρα ξαφνικα στο 3.2ε!!!

Ακομα και το Lambiko ανεβασε τιμες τωρα με 1 ευρω σου δινει 1 λεπτο και 44 δευτερα χρονο απο 2 και 04!! :(

Μακαρονια, ψωμι μεχρι και τα κατεψυγμενα ανεβασαν τιμες. :s_whiteflag
Τελευταία επεξεργασία από GTS και 27 Μαρ 2022, 21:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By GTS
PeterPan έγραψε:Έρχομαι το Πάσχα τώρα και από του χρόνου μόνιμα πλέον, θα τα ξαναπούμε σίγουρα! Θα μιλήσουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα. :superman:

Βρηκες θεση Ελλαδα; Σιγουρα το σκεφτηκες καλα;
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Giuseppe Busso έγραψε:

Μπα, εσύ είσαι ψέκι και με τη βούλα.

How vaccination status might predict views on the Russian invasion of Ukraine

Εικόνα
Εικόνα

Γενικώς, αν το 'ανοσοποιητικό' του εγκεφάλου δεν φιλτράρει καλά τις μπούρδες που βλέπουμε δεξιά-αριστερά, υιοθετούμε τις πιο άσχετες και ακραίες θεωρίες συνωμοσίας ανεξαρτήτως του θέματος τους. :s_empathy Επίσης πολλοί άνθρωποι δεν την παλεύουν με την έννοια της χαοτικής φύσης της ζωής και ως μέθοδο άμυνας αναπτύσσουν συνωμοσιακό ιδεασμό. i.e. νιώθουν πιο άνετα όταν αγγιστρώνονται στην ιδέα ότι πίσω από οτιδήποτε συμβαίνει, υπάρχει κάποιο σκοτεινό σχέδιο που τα ελέγχει όλα, είτε είναι Ιλλουμινάτι, εξωγήινοι, ο Σώρος και δεν συμμαζεύεται.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
GTS έγραψε:
PeterPan έγραψε:Έρχομαι το Πάσχα τώρα και από του χρόνου μόνιμα πλέον, θα τα ξαναπούμε σίγουρα! Θα μιλήσουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα. :superman:

Βρηκες θεση Ελλαδα; Σιγουρα το σκεφτηκες καλα;

Θα εργαστώ στον ιδιωτικό τομέα. Η βάση μου θα είναι η Θεσσαλονίκη και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Στην Αθήνα γνωρίζω τον διευθυντή ορθοπαιδικής κλινικής ενός μεγάλου ιδιωτικού νοσοκομείου, αλλά αυτό μόνο του δε λέει κάτι.

Πάντως η απόφαση είναι ειλημμένη. Και την έχουμε πάρει ομόφωνα, τόσο τα παιδιά, όσο και εμείς προπάντων.