Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#825916 Δεκτόν. Απλώς σημαίνει πως θα ξυπνήσεις αχάραγα. Αλλιώς τις φαντάζομαι τις διακοπές μου, τι να κάνω!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#825917 Kilo καλυτερα το βιντεο ανεβασε το σε spoiler, δεν ξερω αν εχω τις αντοχες για να το δω mexri telous. :help:

Και στο γραφει ανθρωπος που 9 χρονων νοικιαζε το Repulsion απο το βιντεοκλαπ. :oops:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
KiloMeater έγραψε:Εικόνα

Παραλίγο να βγει ξινό
Νορμαλ μπαταρία , 5% auto landing …..
Ξεκίνησα επιστροφή με 66% (2/3 γεμάτος) αλλά τελικά ήταν οριακό όσο δεν πάει
Το ξέρω ότι δεν είναι γραμμική η απόδοση της μπαταρίας αλλά δεν περίμενα και τέτοιο καρδιοχτύπι
Έχω κάνει screen record την επιστροφή , λέμε θρίλερ
Εγώ δεν τολμάω καν να το σηκώσω με τέτοιες θερμοκρασίες

< >
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#825921 Έκανα κι εγώ upgrade σε Mini 3 Pro, εισαγωγή από US με fly more+ που έχει 2 μεγαλύτερες μπαταρίες.

Λόγω δουλειάς το έχω πετάξει μια φορά, αλλά η διαφορά είναι χαώδης σε σχέση με το Mini 2.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
bujinkan έγραψε:Εγώ δεν τολμάω καν να το σηκώσω με τέτοιες θερμοκρασίες

< >

Το σήκωσα 12 το μεσημέρι στο πλάι της Χινιτσα bay με καύσωνα …. Πάνω από θάλασσα στα ίσια …. Τι θα πάθει

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
KiloMeater έγραψε:

< >

…. Τι θα πάθει

Άσε δεν θες να μάθεις τι μπορεί να πάθει

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
Anonymous Founder έγραψε:Α, τώρα εξηγούνται πολλά.

ΞΥΠΝΑΔΕΣ. :roll:

Εσύ δλδ θα αντέξεις να τό δείς ολόκληρο;;; :omg:

Κούμπωσε κάνα δγιοτρια Στεντον πρίν αν θες την άποψη μου. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#825926 Δεν ξέρω πόσο αντέχει η νορμάλ μπαταρία στο Mini 3, αλλά 65% μπαταρία στα 5Km σημαίνει ότι πιθανότατα υπήρχε ούριος άνεμος, ακόμη και αν δε το καταλάβαινες στο σημείο που ήσουν.
Σε αντίστοιχη περίπτωση όταν δοκίμαζα και εγώ το fcc hack στο Mini 2, αναγκάστηκα να το προσγειώσω τελικά σε απόσταση 1Km από το home point, γιατί δεν επέστρεφε ποτέ πίσω!
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
bujinkan έγραψε:Άσε δεν θες να μάθεις τι μπορεί να πάθει
< >

Σου έχει τύχει ;
Θεωρητικά ξέρω οκ , αλλά πρακτικά … κάθε καλοκαίρι Ελλάδα εχω φάει αρκετές μπαταρίες ποτέ δεν είχα σοβαρό θέμα

Με τος πολλές ζεστές δεν το αφήνω ακίνητο hovering ούτε βάζω μπαταρίες back to back (συνήθως … έχει γίνει και αυτό φάρο Λευκάδα 3 μπαταρίες με τη μια μεσημεριάτικα ) , αποφεύγω χρηση στο όριο για πολύ ώρα και δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα
Άβαταρ μέλους
By skous
KiloMeater έγραψε:

< >

Το σήκωσα 12 το μεσημέρι στο πλάι της Χινιτσα bay με καύσωνα …. Πάνω από θάλασσα στα ίσια …. Τι θα πάθει

Εικόνα

Βάλε κανα βίντεο...
Και εγώ θα είμαι στην περιοχή τέλος Αυγούστου, ελπίζω να έχω χρόνο να το πετάξω
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#825944 Προς το παρών μαζεύω υλικό , θα βάλω αργότερα . Τώρα απολαμβάνω μια φοβερή luxury φάση που έκατσε