Panosss έγραψε:pro έγραψε:Και οι τσεχες που είναι το κέρατο μου μέσα;
Θα τις βρεις στον καθρέφτη...
Ότι πεις κι ένα παραπάνω.
Panosss έγραψε:pro έγραψε:Και οι τσεχες που είναι το κέρατο μου μέσα;
Θα τις βρεις στον καθρέφτη...
bibendum έγραψε:Μπερδεψες του dim θαρρω
kyr80 έγραψε:REALZEUS έγραψε:manosky έγραψε:Μετά το έλεγε η Κούλα που δούλευε στο Υπουργείο Γεωργίας.
Η κυρά Κούλα το έλεγε γιατί έπαιρνε διακοποδάνειο (άλλη αλητεία κι αυτή!!!), όχι επειδή ξαφνικά πλούτισε με το €! Απλά χρεώνονταν ως τα μπούνια με την ευλογία του συστήματος!
Αλέξανδρε είσαι λάθος.-
Η Κούλα πήγαινε σε rooms to let σε κανένα κωλοχώρι. Τα εξωτερικά ήρθαν με το €. Και χωρίς να χρεωθεί.
Έχω προλάβει εποχές που το εισιτήριο για Γερμανία είχε περίπου 200.000δρχ. Παραπάνω από το μέσο μισθό. Με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Χαλκιδική στις 6.000δρχ την ημέρα.
Θες να πάμε στο αυτοκίνητο;;; Πόσα χρόνια δούλευες για να πάρεις ένα 1200ρι;; Και πόσα χρόνια το κρατούσες;;;
kyr80 έγραψε:Αλέξανδρε είσαι λάθος.-
Η Κούλα πήγαινε σε rooms to let σε κανένα κωλοχώρι. Τα εξωτερικά ήρθαν με το €. Και χωρίς να χρεωθεί.
Έχω προλάβει εποχές που το εισιτήριο για Γερμανία είχε περίπου 200.000δρχ. Παραπάνω από το μέσο μισθό. Με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Χαλκιδική στις 6.000δρχ την ημέρα.
Θες να πάμε στο αυτοκίνητο;;; Πόσα χρόνια δούλευες για να πάρεις ένα 1200ρι;; Και πόσα χρόνια το κρατούσες;;;
Άντε πάρτο καινούριο αν μπορείς...

dimviii έγραψε:Mercyful_Fate έγραψε:Συνεχόμενα πόστ, που δεν είναι στη σειρά. Μάλιστα...![]()
ετσι ειπες, οτι επειδη ειναι συνεχομενα ποστ (που δεν ηταν ψευτρακο) παει να πει οτι απαντω στον Κεισι.

dimviii έγραψε:Mercyful_Fate έγραψε:Όταν δύο άτομα έχουν πιάσει συζήτηση σε ένα θρεντ, το ποστ που κάνει ο ένας ακριβώς μετά το ποστ του άλλου δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρείται απάντηση (αλλιώς πως θα πουλήσει τρελίτσα ο dimviiiiii και ο κάθε dimviiiiii). Μάλιστα...![]()
και βεβαια δεν θεωρειται απαντηση.Εαν ειναι απαντηση στο προηγουμενο ποστ το κανεις quote ψευτρακο.
Ασε που δεν ηταν και συνεχομενα.Παλι ψεματα λες?
dimviii έγραψε:Mercyful_Fate έγραψε:Έχεις φτάσει σε σημείο να λες ασυναρτησίες (not the first time) και κατα τ' άλλα εγώ λέω πίπες. Κακό πράγμα η έλλειψη αυτογνωσίας.![]()
καμια ασυναρτησια δεν ειπα.Απο την αλλη εσυ μονο πιπες λες,για να δικαιολογησεις την προηγουμενη πιπα-ψευτια που πεταξες.
dimviii έγραψε:Mercyful_Fate έγραψε:Αυτό για "τον ένα μήνα" πάλι δεν έχω καταλάβει γιατί το τσαμπουνάς συνέχεια. Τι προσπαθείς να δείξεις?![]()
εγω δεν προσπαθησα να δειξω τιποτα.Εσυ προσπαθεις να δικαιολογηθεις οτι δεν τα χωνεις στη νδ ''γιατι εισαι μονο ενα μηνα''.Επιχειρημα -ψεμα του κWλου
dimviii έγραψε:Mercyful_Fate έγραψε:υ.γ.: όταν δύο πράγματα είναι συνεχόμενα, μπορούν να θεωρηθούν και στη σειρά you know...
στον δικο σου φανταστικο ιντερνετικο κοσμο ναι ειναι δυνατον.Στον υπολοιπο κοσμο οταν θελεις να απαντησεις σε οποιοδηποτε ποστ κανεις quote το ποστ you know...
και δεν ηταν συνεχομενα,ηταν 2 ποστ παρακατω ψευτρακο.
dimviii έγραψε:Mercyful_Fate έγραψε: Σε περίπτωση που και πάλι δυσκολεύεσαι να το κατανοήσεις, ορίστε και μία αναπαράσταση/επίδειξη:
αλλο ενα ποστ πιπα,για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα.
Κριμα που δεν εχεις τα μπαλακια να παραδεχτεις την |λογοκρισία| που πεταξες,και το συνεχιζεις.
Οχι το ποστ μου δεν ηταν για να απαντησω στον Κεισι.
Εαν ηθελα ξερω να κανω quote.
Φροντισε να το μαθεις και εσυ,και μαζι με αυτο να μην λες ψεματα και πιπες.

manosky έγραψε:Το βιαστικό "όχι" της Γερμανίας ήταν σίγουρα στρατηγικό σφάλμα.
manosky έγραψε:Φυσικά, για τους Έλληνες που ξέρουν από τέτοια πράγματα και δεν τους κοροϊδεύεις εύκολα, αυτό είναι άλλη μια νίκη, στην παιδική μας βιβλιοθήκη.
manosky έγραψε:αυτό είναι άλλη μια νίκη, στην παιδική μας βιβλιοθήκη.
kubiak έγραψε:Παρασκευή αύριο, τριήμερο έρχεται, ρε λες;
Nikos! έγραψε:Και στη Κύπρο με τον ίδιο τροπο και ίδιο 3μερο έγινε.oh, sh!t..
bibendum έγραψε:Καλα το 2000 δεν αγοραζε αυτοκινητο με κλανιες. Με λεφτα που τα ειχε δουλεψει τα παλιοτερα χρονια το αγοραζε
Ο πατερας μου το 1984 πηρε το πρωτου καρ. Το 1998 πηρε το δευτερο του. Τριτο δεν πηρε
Αρα το Ευρω ηταν καταστροφικο για μας συμφωνα με την λογικη σας
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]