Κάποιοι τα κονομάνε χοντρά , όχι οι μισθωτοί πάντως.
Κάποιοι τα κονομάνε χοντρά , όχι οι μισθωτοί πάντως.
Mercyful_Fate έγραψε:Συνεχόμενα πόστ, που δεν είναι στη σειρά. Μάλιστα...![]()
Mercyful_Fate έγραψε:Όταν δύο άτομα έχουν πιάσει συζήτηση σε ένα θρεντ, το ποστ που κάνει ο ένας ακριβώς μετά το ποστ του άλλου δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρείται απάντηση (αλλιώς πως θα πουλήσει τρελίτσα ο dimviiiiii και ο κάθε dimviiiiii). Μάλιστα...![]()
Mercyful_Fate έγραψε:Έχεις φτάσει σε σημείο να λες ασυναρτησίες (not the first time) και κατα τ' άλλα εγώ λέω πίπες. Κακό πράγμα η έλλειψη αυτογνωσίας.![]()
Mercyful_Fate έγραψε:Αυτό για "τον ένα μήνα" πάλι δεν έχω καταλάβει γιατί το τσαμπουνάς συνέχεια. Τι προσπαθείς να δείξεις?![]()
Mercyful_Fate έγραψε:υ.γ.: όταν δύο πράγματα είναι συνεχόμενα, μπορούν να θεωρηθούν και στη σειρά you know...
Mercyful_Fate έγραψε: Σε περίπτωση που και πάλι δυσκολεύεσαι να το κατανοήσεις, ορίστε και μία αναπαράσταση/επίδειξη:
REALZEUS έγραψε:kyr80 έγραψε:Πως ξαφνικά όλοι ταξιδέψαν εξωτερικό; Αυτοκίνητα; Ρούχα;
Δηλαδή τότε πήγε ο Έλληνας στο εξωτερικό και πήρε αυτοκίνητο και ρούχα;
Όσοι έχουν βγάλει χρήμα έξω φτιαξανε @ παλι μολις ακουσαν το οχι του Σοιμπλε.![]()
PeterPan έγραψε:Έτσι όπωσ το είπες στην αρχή νόμισα πως έπαιρνες 750€ σε 12 ώρες
EDDIE_147 έγραψε:Έχετε καταλάβει ότι το project "Εξηγώ στο Δία γιατί το ευρώ ήταν καλό" τραβάει εδώ και κάτι χρόνια;
Το γεγονός πάντως ότι μόνο χώρες με πολύ ισχυρή οικονομία δεν προσπαθούν να μπουν στη νομισματική ένωση θα εξηγούσε πολλά.
nass έγραψε:η σωστή συζήτηση είναι αν το ευρώ ήταν κατάλληλο για την οικονομία μας.
manosky έγραψε:Μετά το έλεγε η Κούλα που δούλευε στο Υπουργείο Γεωργίας.
EDDIE_147 έγραψε:Όσοι έχουν βγάλει χρήμα έξω φτιαξανε @ παλι μολις ακουσαν το οχι του Σοιμπλε.![]()
Φιξντ
Για να μη λέμε και σαχλαμάρες δηλαδή.
Το γερμανοτσολιαδάκι που έχει τα λεφτά του στην Ελλάδα και από ένα μπραφ θα καθόταν στον άξονα γιατί ακριβώς να φτιάξει @;
REALZEUS έγραψε:manosky έγραψε:Μετά το έλεγε η Κούλα που δούλευε στο Υπουργείο Γεωργίας.
Η κυρά Κούλα το έλεγε γιατί έπαιρνε διακοποδάνειο (άλλη αλητεία κι αυτή!!!), όχι επειδή ξαφνικά πλούτισε με το €! Απλά χρεώνονταν ως τα μπούνια με την ευλογία του συστήματος!

REALZEUS έγραψε:kyr80 έγραψε:REALZEUS έγραψε:Η ανταγωνιστικότητα μας ποτέ δεν ήταν μια χαρά και μπήκαμε στο € κάνοντας ουσιαστικά εσωτερική υποτίμηση. Για αυτό κάτι που κόστιζε 100 Δρχ έφτασε να πωλείτε σε λίγους μήνες €1.
Αυτό που περιγράφεις, είναι το ακριβώς αντίθετο.... Διότι μαζί με τις τιμές, ανέβηκαν και οι μισθοί. Το 5.000δρχ μεροκάματο έφτασε το 50€. Δεν ανέβηκαν οι τιμές μόνο. Ανέβηκε και η αγοραστική δύναμη για προϊόντα που πριν δε θα αγοράζαμε.
€50 μεροκάματο; 1250 μισθός δηλαδή; Πρέπει να είναι όμορφα εκεί στην Χαλκιδική. Ελβετία!
Υπάρχει όμως και ένα άλλο ζήτημα που δεν φαίνεται στα έγγραφα των δύο πλευρών (Βαρουφάκη και σχέδιο Ντάισελμπλουμ), που παίζει έναν αόρατο ρόλο στην αντιπαράθεση: Ένα στοιχείο ιδεολογικό που έχει σχέση με τα εργασιακά. Για να κάνει εξαγωγές η χώρα και να μπορεί με πλεονασματικό εμπορικό ισοζύγιο να μην χρειάζεται δάνεια πρέπει να είναι ανταγωνιστική. Η ανάλυση που έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό από τη γερμανική κυβέρνηση και τα think tanks που βρίσκονται κοντά της είναι πως το κόστος εργασίας στην Ελλάδα είναι ακόμα υψηλό.
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]