Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By corsair
Scotch έγραψε: σίγουρα δε θα μπορώ να το επισκέπτομαι. Με απασχολεί περισσότερο το "κατά τη διάρκεια" δηλαδή, παρά το μετά.

αυτο το λες και πλεονέκτημα... :innocent:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Scotch έγραψε:Δυστυχώς είναι πολύ έντονη η αλλεργία που δεν ξέρω πόσο καλό καθάρισμα πρέπει να γίνει μετά για να μη με ενοχλεί. Ενδεχομένως δεν έχω κανένα θέμα μετά από βάψιμο και καλό καθάρισμα, όμως κατά τη διάρκεια που θα είναι το διαμέρισμα νοικιασμένο, σίγουρα δε θα μπορώ να το επισκέπτομαι. Με απασχολεί περισσότερο το "κατά τη διάρκεια" δηλαδή, παρά το μετά.
Στα πεθερικά μου, για παράδειγμα, που έχουν γάτες, ούτε στο ασανσέρ δεν μπαίνω (ούτε στο κλιμακοστάσιο). Όσες φορές το έχω επιχειρήσει, το έχω μετανιώσει πικρά. Μ' έσωσε η αλλεργία

< >

(Άσχετο) Τι συμπτώματα έχεις; Πώς υποχωρούν; Στο ασανσέρ γιατί δεν μπαίνεις; Βγάζουν βόλτα τα γατιά ή μεταφέρουν τα πεθερικά σου τρίχες κτλ;
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
cosneo έγραψε:Θα το ρωτήσω αν έχει κατοικίδιο και σε θετική απάντηση θα το διπλοσκεφτω. Σίγουρα ευγενικά θα αρνηθω.
Θεωρώ σχεδόν δεδομένο ότι δεν θα είναι καλός νοικιαρης...

Κατοχος κατοικιδιου = δεν ειναι καλος νοικιαρης;

EDIT: Θα το διπλοσκεφτεις για να αρνηθεις σιγουρα; :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
corsair έγραψε:
Scotch έγραψε: σίγουρα δε θα μπορώ να το επισκέπτομαι. Με απασχολεί περισσότερο το "κατά τη διάρκεια" δηλαδή, παρά το μετά.

Για τον μισθωτή, σίγουρα [FACE SAVOURING DELICIOUS FOOD]

Btw, μου αρέσει η εφαρμογή που μου πρότεινες.[THUMBS UP SIGN]
[GRINNING FACE WITH SMILING EYES]Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By cosneo
Billopoulos έγραψε:
cosneo έγραψε:Θα το ρωτήσω αν έχει κατοικίδιο και σε θετική απάντηση θα το διπλοσκεφτω. Σίγουρα ευγενικά θα αρνηθω.
Θεωρώ σχεδόν δεδομένο ότι δεν θα είναι καλός νοικιαρης...

Κατοχος κατοικιδιου = δεν ειναι καλος νοικιαρης;

Όχι.
"συμφωνα με αυτά που βλεπω γύρω μου, σε κάποιον που νομίζει ότι η παρακάτω πινακίδα είναι εικαστικό δρώμενο του παρκου ή ότι τα σκατα του σκύλου του είναι κοπρια για το γκαζόν?"= δεν ειναι καλος νοικιαρης.

(Γιατί δεν πιστεύω ότι η πλειοψηφία λειτουργεί ορθα έξω, γιατί να λειτουργήσει στο σπίτι του?!)
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
#391387 Ενταξει, υπαρχουν πολλα ζωα που δεν μαζευουν τιποτα εξω πχ.
Επισης υπαρχουν τοσοι που πετανε τις γοπες τους στον δρομο. Αρα δεν θα νοικιαζες ενα διαμερισμα σε εναν καπνιστη γιατι θα φοβοσουν οτι θα κανει το πατωμα τασακι;

Βεβαια, μιλαμε ακομα για εναν γατο που δεν μπορει να κανει τιποτα τρελο, αλλα τεσπα...
Άβαταρ μέλους
By edmond
#391388 Είμαι σίγουρος πως πολλοί έχουν άριστη σχέση μεταξύ του κατοικιδίου τους και των υποχρεώσεων που επιβάλονται απο την συμβίωση μαζί του. Κυρίως για την καθαριότητα μιλάω.
Δεχτείτε όμως και οτι πολλοί ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ αυτή την...ισορροπία, κάτι που αναγκάζει τρίτους (οι υποψήφιοι νοικάρηδες εν προκειμένω) να βλέπουν με μια κάποια επιφυλακτικότητα την διαχείρηση της περιουσίας τους απο την εν λόγω κατηγορία(κατόχους σκυλιών-γατιών)
Άβαταρ μέλους
By Scotch
saxon_747 έγραψε:(Άσχετο) Τι συμπτώματα έχεις; Πώς υποχωρούν; Στο ασανσέρ γιατί δεν μπαίνεις; Βγάζουν βόλτα τα γατιά ή μεταφέρουν τα πεθερικά σου τρίχες κτλ;

Καταρροή, δακρύζουν μάτια, "φαγούρα" στο λαιμό, φτέρνισμα και κυρίως... δύσπνοια. Θυμάμαι σ' ένα B&B παλιότερα κόντευα να σκάσω το βράδυ και δεν ήξερα τι μου φταίει. Την έβγαλα μπροστά στο ανοιχτό παράθυρο όλο το βράδυ (με χιόνι έξω). Την άλλη μέρα έμαθα πως η ιδιοκτήτρια είχε γάτα...
Όλα πλην της δύσπνοιας υποχωρούν από μόνα τους. Αλλά μπορεί να πάρει ώρες. Η δύσπνοια μόνο με εισπνεόμενα (aerolin).
Βόλτα δε βγαίνουν οι γάτες. Από το ασανσέρ περνάνε εισερχόμενες (αδέσποτες που βρήκαν σπίτι) και εξερχόμενες (για τον κτηνίατρο). Τρίχες στα ρούχα τους δε βλέπεις (ειδικά στην πεθερά), όμως η γατόσκονη κάνει τη δουλειά της. Ακόμη και οι επισκέψεις τους στο σπίτι μου μπορεί να με ενοχλήσουν (αποφεύγω να πλησιάζω πολύ).

< >
Άβαταρ μέλους
By gianik
#391391 ^
@edmond
Πανω σε αυτο που λες ,μου ρχεται να περασω απο πανω τους σε κατι τυπους που βγαζουν βολτα τα 4ποδα τους (δεν μιλαμε για κανις ή τσιουαουα) χωρις λουρι κ ετσι οπως καθεσαι αμεριμνος στο παγκακι αισθανεσαι την μουτσουνα απο το πιτμπουλ να σε μυριζει... :lol:
Άβαταρ μέλους
By italakias
#391395 Παντως οσα σπιτια εχω επισκεφθει με κατοικιδιο,ειχαν τα θεματακια τους.
Αλλα βρωμαγαν,αλλα ειχαν τριχες εδω κι εκει,αλλα ειχαν πεταμενα σαλια στο πατωμα(βλ μποξερ) και αλλα ειχαν θορυβους απο γαβγισματα.
Τα σκυλια θελουν αυλη και σκυλοσπιτο,τελεια και παυλα.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#391409 Γενικώς, το να έχει ζώο ο νοικάρης, θα έχει στην καλύτερη περίπτωση ουδέτερο και στις περισσότερες αρνητικό αντίκτυπο. Θετικό αποκλείεται.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
italakias έγραψε:Παντως οσα σπιτια εχω επισκεφθει με κατοικιδιο,ειχαν τα θεματακια τους.
Αλλα βρωμαγαν,

Σε σπίτια καπνιστών να δεις τι συνήθη θεματάκια βρώμας υπάρχουν :innocent:

Scotch έγραψε:
corsair έγραψε:

Για τον μισθωτή, σίγουρα [FACE SAVOURING DELICIOUS FOOD]

Σε όσα χρόνια νοίκιαζα και σε όσα διαφορετικά σπίτια, ο ιδιοκτήτης δεν με έχει επισκεφτεί ποτέ :hmmm:

τόσο βρώμαγα ; :lol:
Άβαταρ μέλους
By mirage
Dimsabas έγραψε:Γενικώς, το να έχει ζώο ο νοικάρης, θα έχει στην καλύτερη περίπτωση ουδέτερο και στις περισσότερες αρνητικό αντίκτυπο. Θετικό αποκλείεται.

Παρομοιως και ο νοικαρης στην καλυτερη περιπτωση ουδετερο αρκετες φορες και αρνητικο. Θετικο αποκλειεται.

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
edmond έγραψε:^^^^^
Τα τέλεια πεθερικά ή είναι ιδέα μου; :yahoo:

:s_dance
:lol:

mjacob έγραψε:Σε όσα χρόνια νοίκιαζα και σε όσα διαφορετικά σπίτια, ο ιδιοκτήτης δεν με έχει επισκεφτεί ποτέ :hmmm:

Εμπνέεις εμπιστοσύνη :thumbsup: