Scotch έγραψε: σίγουρα δε θα μπορώ να το επισκέπτομαι. Με απασχολεί περισσότερο το "κατά τη διάρκεια" δηλαδή, παρά το μετά.
αυτο το λες και πλεονέκτημα...

Scotch έγραψε: σίγουρα δε θα μπορώ να το επισκέπτομαι. Με απασχολεί περισσότερο το "κατά τη διάρκεια" δηλαδή, παρά το μετά.

Scotch έγραψε:Δυστυχώς είναι πολύ έντονη η αλλεργία που δεν ξέρω πόσο καλό καθάρισμα πρέπει να γίνει μετά για να μη με ενοχλεί. Ενδεχομένως δεν έχω κανένα θέμα μετά από βάψιμο και καλό καθάρισμα, όμως κατά τη διάρκεια που θα είναι το διαμέρισμα νοικιασμένο, σίγουρα δε θα μπορώ να το επισκέπτομαι. Με απασχολεί περισσότερο το "κατά τη διάρκεια" δηλαδή, παρά το μετά.
Στα πεθερικά μου, για παράδειγμα, που έχουν γάτες, ούτε στο ασανσέρ δεν μπαίνω (ούτε στο κλιμακοστάσιο). Όσες φορές το έχω επιχειρήσει, το έχω μετανιώσει πικρά. Μ' έσωσε η αλλεργία![]()
< >
cosneo έγραψε:Θα το ρωτήσω αν έχει κατοικίδιο και σε θετική απάντηση θα το διπλοσκεφτω. Σίγουρα ευγενικά θα αρνηθω.
Θεωρώ σχεδόν δεδομένο ότι δεν θα είναι καλός νοικιαρης...
corsair έγραψε:Scotch έγραψε: σίγουρα δε θα μπορώ να το επισκέπτομαι. Με απασχολεί περισσότερο το "κατά τη διάρκεια" δηλαδή, παρά το μετά.

Billopoulos έγραψε:cosneo έγραψε:Θα το ρωτήσω αν έχει κατοικίδιο και σε θετική απάντηση θα το διπλοσκεφτω. Σίγουρα ευγενικά θα αρνηθω.
Θεωρώ σχεδόν δεδομένο ότι δεν θα είναι καλός νοικιαρης...
Κατοχος κατοικιδιου = δεν ειναι καλος νοικιαρης;
saxon_747 έγραψε:(Άσχετο) Τι συμπτώματα έχεις; Πώς υποχωρούν; Στο ασανσέρ γιατί δεν μπαίνεις; Βγάζουν βόλτα τα γατιά ή μεταφέρουν τα πεθερικά σου τρίχες κτλ;
κάνει τη δουλειά της. Ακόμη και οι επισκέψεις τους στο σπίτι μου μπορεί να με ενοχλήσουν (αποφεύγω να πλησιάζω πολύ).
italakias έγραψε:Παντως οσα σπιτια εχω επισκεφθει με κατοικιδιο,ειχαν τα θεματακια τους.
Αλλα βρωμαγαν,
Scotch έγραψε:corsair έγραψε:Scotch έγραψε: σίγουρα δε θα μπορώ να το επισκέπτομαι. Με απασχολεί περισσότερο το "κατά τη διάρκεια" δηλαδή, παρά το μετά.
Για τον μισθωτή, σίγουρα [FACE SAVOURING DELICIOUS FOOD]
Dimsabas έγραψε:Γενικώς, το να έχει ζώο ο νοικάρης, θα έχει στην καλύτερη περίπτωση ουδέτερο και στις περισσότερες αρνητικό αντίκτυπο. Θετικό αποκλείεται.
edmond έγραψε:^^^^^
Τα τέλεια πεθερικά ή είναι ιδέα μου;

mjacob έγραψε:Σε όσα χρόνια νοίκιαζα και σε όσα διαφορετικά σπίτια, ο ιδιοκτήτης δεν με έχει επισκεφτεί ποτέ![]()
Βλεπεις το σημερινο κουαλι του Λουη... Ή αλλα πλαν[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]