Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#381522 Aν έτσι νομίζεις........
καλύτερα για εμάς που ψωνίζουμε, για να μη σώνονται γρήγορα τα αντίστοιχα προϊόντα ! :lol:

Πέραν της πλάκας , σίγουρα (και ) στα Lidl δεν είναι τα πάντα-όλα καλά για τη χρήση που θές, είτε φαγώσιμα είτε λοιπά προϊόντα .
Και πολλά είδη "μάπα", τα έχουμε κατά καιρούς (και είδος) επισημάνει.
Αλλά, ας ακούμε και τους άλλους που τα δοκίμασαν και επέλεξαν κάποια απ΄αυτά! :oops:
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#381523 +1
Έχει αρκετά ωραία πραγματάκια το lidl. Μερικά πολύ ωραία.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#381524 Απο το lidl αγοραζω αυτες τις σακουλες τροφιμων
Εικόνα
Πολυ καλη ποιοτητα ,εκει συνηθως αποθηκευω κρεας στην καταψυξη κ.λ.π
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#381541 πόσο καλές ή κακές μπορεί να είναι οι σακούλες τροφίμων;
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#381548 ^ Ο gianik είναι mod. :rtfm:
Κρατάει ίσες αποστάσεις, ... με κάθε τρόπο και με ότι σοφιστεί! :lol:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
mjacob έγραψε:πόσο καλές ή κακές μπορεί να είναι οι σακούλες τροφίμων;

χαχα αυτο εχω και εγω απορια. ποσο κακη μπορει να ειναι μια σακουλα;

< >
Άβαταρ μέλους
By gianik
g8777 έγραψε:Παλι εγω θα χωθω στα σκατα δλδ :(

Mjacob τι σακουλες τροφιμων χρησιμοποιεις εσυ; :s_smile

Είναι vegan..
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#381561 Χαχα, έχει πλάκα πως κάποια προϊόντα όπου δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για να γίνει σύγκριση μας φαίνονται μια χαρά. Πάντα όμως μπορεί να υπάρχει κάτι καλύτερο με τρόπο που δεν το περιμένεις. Πχ τυχαία συζήτηση με αμερικανίδα, ένα που της λείπει σε σχέση με το Αμέρικα είναι ότι εκεί το σελοφάν που πχ βάζεις πάνω από ένα πιάτο για το ψυγείο είναι πιο κολλητικό άρα πιο εύκολο να κλείσει αεροστεγώς το πιάτο (και προφανώς πιο δύσκολο να το ξεκολλήσεις αν κολλήσει στον εαυτό του...)
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
sknipper έγραψε:Πχ τυχαία συζήτηση με αμερικανίδα, ένα που της λείπει σε σχέση με το Αμέρικα είναι ότι εκεί το σελοφάν που πχ βάζεις πάνω από ένα πιάτο για το ψυγείο είναι πιο κολλητικό άρα πιο εύκολο να κλείσει αεροστεγώς το πιάτο (και προφανώς πιο δύσκολο να το ξεκολλήσεις αν κολλήσει στον εαυτό του...)

Δεν μας είπε τίποτα καινούριο η Αμερικάνα. Κι εδώ υπάρχουν διάφορες διαβαθμίσεις. Του Lidl ας πούμε έχει πολλά μικρά (microns) πάχος (πιο εύκολο στο extrusion) και λίγη κόλλα. Αντιθέτως του Μαρινόπουλου είναι και πιο λεπτό και πιο κολλητικό.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
dimitrisB έγραψε:
Πέραν της πλάκας , σίγουρα (και ) στα Lidl δεν είναι τα πάντα-όλα καλά για τη χρήση που θές, είτε φαγώσιμα είτε λοιπά προϊόντα .

+1 εχει καποιους κωδικούς που είναι πολύ φθηνοι,και είναι καλοι(φετα σε αλμη Ηπειρου,μπεικον,μπισκοτα,μουσλι,γιαουρτι κλπ)
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
REALZEUS έγραψε:
sknipper έγραψε:Πχ τυχαία συζήτηση με αμερικανίδα, ένα που της λείπει σε σχέση με το Αμέρικα είναι ότι εκεί το σελοφάν που πχ βάζεις πάνω από ένα πιάτο για το ψυγείο είναι πιο κολλητικό άρα πιο εύκολο να κλείσει αεροστεγώς το πιάτο (και προφανώς πιο δύσκολο να το ξεκολλήσεις αν κολλήσει στον εαυτό του...)

Δεν μας είπε τίποτα καινούριο η Αμερικάνα. Κι εδώ υπάρχουν διάφορες διαβαθμίσεις. Του Lidl ας πούμε έχει πολλά μικρά (microns) πάχος (πιο εύκολο στο extrusion) και λίγη κόλλα. Αντιθέτως του Μαρινόπουλου είναι και πιο λεπτό και πιο κολλητικό.

ναι αλλα οταν δοκιμασα και εγω αυτο το αμερικανικο , μπορω να πω οτι δεν εχει σχεσημε οσα ειχα δοκιμασει πιο πριν, ειναι μια κατηγορια μονο του
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
gianik έγραψε:
g8777 έγραψε:Παλι εγω θα χωθω στα σκατα δλδ :(

Mjacob τι σακουλες τροφιμων χρησιμοποιεις εσυ; :s_smile

Είναι vegan..

Τα μισά να μου λεγε...

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
KiloMeater έγραψε:
REALZEUS έγραψε:

ναι αλλα οταν δοκιμασα και εγω αυτο το αμερικανικο , μπορω να πω οτι δεν εχει σχεσημε οσα ειχα δοκιμασει πιο πριν, ειναι μια κατηγορια μονο του

Το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο είναι να το κάνεις να κολλάει σαν τρελό. Θέμα επιλογής είναι. Επειδή η δουλειά μου είναι τα πλαστικά αυτά φιλμ, έχω να πω ότι αυτό που κολλάει καλύτερα δεν είναι πάντα το ιδεατό. Εξαρτάται από το τι θέλεις να πετύχεις. Σας έχει τύχει ποτέ το ελληνικό φιλμάκι να ξεκολλάει από το πιάτο που καλύψατε; :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#381588 lidl = κωλοχαρτέξ.
Τα τρόφιμά του συχνά πυκνά φογουράρουν σε κάτι ελέγχους του εφετ. :lipsealed:
Άντε στο τσακίρ κέφι κανένα πατατάκι. :hmmm:

Spray έχω δοκιμάσει στο παρελθόν και τα θεωρώ gtp τελείως. :thumbsdown: