και το βάζεις στο σαλόνι. Hipster level unlock.
Ή αν γουστάρεις, παίρνεις μια ζώνη από το Μοναστηράκι, το φοράς στο καρπό και γελάς με όσους έχουν oversize ρολόγια, που μπροστά στο δικό σου μοιάζουν λες και τα βρήκαν δωράκι στον πάτο από παιδικό παγωτό

The possibilities are endless!
Σιγα μην βαλει και σοναρ στην αγκραφα Ζορζ.
Straight outta Manos' :

g8777 έγραψε:Eddie κατσε ακου τον zorz εσυ ...Σιγα μην βαλει και σοναρ στην αγκραφα Ζορζ.
![]()
Straight outta Manos' :
Dude, this is teh sUx0r
When the going gets tough, the tough get going
PeterPan έγραψε:Τί παίζει με τα ρολογια αυτή την περίοδο? Μοντέλα υπάρχουν στα καταστήματα ή μόνο προσπέκτους κ φωτογραφίες? Μοντέλα omega, bvlgari κυρίως (μη με φάτε με το δεύτερο, αρέσει !) Από τιμές τί παίζει, εκπτώσεις ? Πριν 3 χρόνια στο omega seamaster edition 50 είχε κατεβάσει μεγάλος έμπορος θεσνικης από 3800 στα 3050. Παίζουν ακόμη αυτά?
Ο Κέσαρης έχει κανονικά μοντέλα στα καταστήματα, τουλάχιστον στα popular μοντέλα.
Οι τιμές έχουν ανέβει λίγο λόγω ισοτιμίας με το ελβετικό φράγκο και γενικώς δε δίνουν τις εκπτώσεις που έδιναν πριν.

g87777 approved
Έχω να φορέσω ρολόι απ το δημοτικό με το casio
, αλλά το συγκεκριμένο μόλις το έβαλα πάνω στο χέρι μου το λάτρεψα
Θέλει όμως σέρβις γιατί κάτι έχει πάθει η κορώνα και δεν αλλάζει η ώρα. Προς το παρόν μου είπε ο ρολογάς να μην το βάλω σε νερό και να βρω επίσημο σέρβις. Απλά σκέφτομαι να το αφήσω για όταν έρθω Ελλάδα.
Sent from space >
When the going gets tough, the tough get going
rx8_drifter έγραψε:Δώρο, οικογενειακό κειμήλιο απ τον φάδερ
g87777 approved![]()
Έχω να φορέσω ρολόι απ το δημοτικό με το casio, αλλά το συγκεκριμένο μόλις το έβαλα πάνω στο χέρι μου το λάτρεψα
![]()
Θέλει όμως σέρβις γιατί κάτι έχει πάθει η κορώνα και δεν αλλάζει η ώρα. Προς το παρόν μου είπε ο ρολογάς να μην το βάλω σε νερό και να βρω επίσημο σέρβις. Απλά σκέφτομαι να το αφήσω για όταν έρθω Ελλάδα.
Εμένα πριν χρόνια στο επίσημο service της seiκο στην Αθήνα μου κατέστρεψαν ένα χρονογράφο που είχα αγοράσει από την Ιαπωνία, ίσως να έτυχε, αλλά καλύτερα να βρείς εκεί service της seiko.
https://www.youtube.com/watch?v=I1L15xehfEA#t=582
21 quadra έγραψε:Όλα τα ακριβά μηχανικά ρολόγια αξίζουν τα λεφτά τους μέχρι τελευταίο €
Το συγκεκριμένο είναι περισσότερο ένα tour de force της υψηλής ωρολογοποιίας, μια εξερεύνηση των ορίων του τεχνικά εφικτού από τον κορυφαίο ίσως κατασκευαστή στον κόσμο (ok, μεγάλη κουβέντα αυτό), παρά ένα κομμάτι που θα μπορούσε να φορέσει οποιοσδήποτε στο χέρι του, εκτός και αν τον λένε Λουδοβίκο ίσως.
Ένα κομμάτι που εγώ με μεγάλη χαρά θα φορούσα και μάλιστα κάθε μέρα, είναι αυτό:

Ένα από τα μόλις 5 Nautilus 5711 σε... πλατίνα.
Παρεμπιπτόντως, η Patek έχει ένα δικό της τρόπο να ξεχωρίζει τα πλατινένια της ρολόγια (p). Βάζει ένα διακριτικό διαμαντάκι στο πλάι της κάσας, κάτω από το 6, όπως φαίνεται στην εικόνα:

GLASHÜTTE ORIGINAL Senator Observer
(http://en.watches-news.com/glashutte-or ... -observer/)
21 quadra έγραψε:Όλα τα ακριβά μηχανικά ρολόγια αξίζουν τα λεφτά τους μέχρι τελευταίο €
https://www.youtube.com/watch?v=I1L15xehfEA#t=582
Τι εννοεις; Απο οταν βγηκαν τα κουαρτζ τα μηχ ρολογια εγιναν ανδρικα κοσμηματα. Κοστος κατασκευης 1000ε τα πουλανε για 10000ε. Αν γυρισουμε πισω 50 χρονια τα ρολογια ηταν αντικειμενα δουλειας οπως ειναι τωρα τα εξυπνα τηλεφωνα. Πανε αυτες οι εποχες ομως.