Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#201769 Εγω παντως που εχω να παω Πευκη με το νεο έτος με ενημερωσαν οτι εχει πυκνη χιονοπτωση.
Για δωστε μου καμια ανταποκριση, τι γινεται στα Βουπου?

.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#201772 Στην γειτονιά μου πασπαλισε στα αυτοκίνητα, αν και πλέον έκοψε.

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#201784 Από το μπαλκόνι η κορυφή του Φαλακρού είναι σκέτη πέτρα. Ούτε για χιονοπολεμο. Αλλά ψοφοκρυο του κέρατα.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#202104 Κι ενώ αρχίζουμε να ετοιμαζόμαστε για επιστροφή στα βόρεια μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές, ρίχνω μια ματιά να δω τι καιρός παίζει πάνω.....
Μιεχ...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#202105 Τελικά, σωστά είπαν πως θα έχει κρύο για 2-3 μέρες, αλλά χιόνι δεν είδαμε καθόλου.
Από αύριο αρχίζει και ανεβαίνει πάλι η θερμοκρασία, ευκαιρία για καμιά βόλτα με την μηχανή!
Άβαταρ μέλους
By Morx
KiloMeater έγραψε:Κι ενώ αρχίζουμε να ετοιμαζόμαστε για επιστροφή στα βόρεια μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές, ρίχνω μια ματιά να δω τι καιρός παίζει πάνω.....
Μιεχ...

Αστο, κατσε εκει που εισαι! :lol:
Φιλια απο Διδυμοτειχο! -10 βαθμοι αυτη τη στιγμη... χθες χτυπησε peak -11,5! :dizzy:
Kαιγομαι να επιστρεψω Λάρισα μπας και βγω σαν ανθρωπος εξω απο το σπιτι χωρις να μουδιαζουν χερια, μυτη, μαγουλα και αφτια! :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
#202127 Aπό την πίσω αυλή η όψη προς το χιονοδρομικό του Μαινάλου
Εικόνα

και απο την μπροστά αυλή ,ο ουρανός ανοίγει.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By GTS
Anonymous Founder έγραψε:Τελικά, σωστά είπαν πως θα έχει κρύο για 2-3 μέρες, αλλά χιόνι δεν είδαμε καθόλου.
Από αύριο αρχίζει και ανεβαίνει πάλι η θερμοκρασία, ευκαιρία για καμιά βόλτα με την μηχανή!

Που βρίσκεσαι? Γιάννενα? Αθηνα εριξε φλουρις, δεν το εστρωσε αλλα πανω στα αμαξια κατι εκανε.
Άβαταρ μέλους
By GTS
bill33 έγραψε:Aπό την πίσω αυλή η όψη προς το χιονοδρομικό του Μαινάλου
Εικόνα

και απο την μπροστά αυλή ,ο ουρανός ανοίγει.
Εικόνα

Εχεις καλη θερμανση;
Άβαταρ μέλους
By bill33
#202195 Θα σου βγάλω μια φωτό τον Φλεβάρη που θα τα έχω κόψει όλα :shifty: :lol:

Ξυλόσομπα έχω που κρατάει μια ικανοποιητική θερμοκρασία.Δεν γυρναω και με το φανελάκι αλλά παλεύεται η κατάσταση.