Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#35764 Μπαταρίες για netbook απο ebay κινα κλπ άφοβα ή παίζει να πάρουμε καμιά φωτιά. :help: :help: :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By elteo
j.marr έγραψε:Μπαταρίες για netbook απο ebay κινα κλπ άφοβα ή παίζει να πάρουμε καμιά φωτιά. :help: :help: :hmmm:

Mπαταρίες μόνο original και όχι από ebay. Κυκλοφορούν πολύ καλές απομιμήσεις σε τιμές αυθεντκών. Παίζει πολύ λαμογιά.
Άβαταρ μέλους
By manosky
Panosss έγραψε:Σχετικά με τα antivirus: δεν χρησιμοποιώ κανένα και...είμαι καλά :lol: .

Χρειάζεται. ΜΙΑ φορά θα το χρειαστείς και θα σού λείψει, κάτι σαν τον αερόσακο.
Ας είναι τζαμπέ, πχ της Microsoft το στάνταρ.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#35807 Νταξ, δεν πάει άλλο. ΚΑΙ το 2 router της Wind (6 μήνες λειτουργίας), ένα λευκό TP Link με μονή κεραία, είναι γτπκ. 2 μέρες τώρα μία είμαι οκ, μετά από 5 λεπτά χωρίς πρόσβαση στο internet. Πείτε κάτι καλό, να μη χρειαστεί αλλαγή για τα επόμενα 2 χρόνια τουλάχιστον.

Αν είναι και από Πλαίσιο, που το έχω κοντά και θα πάω αύριο να αγοράσω, ακόμα καλύτερα.

Φχαριστώ :(
Άβαταρ μέλους
By j.marr
elteo έγραψε:
j.marr έγραψε:Μπαταρίες για netbook απο ebay κινα κλπ άφοβα ή παίζει να πάρουμε καμιά φωτιά. :help: :help: :hmmm:

Mπαταρίες μόνο original και όχι από ebay. Κυκλοφορούν πολύ καλές απομιμήσεις σε τιμές αυθεντκών. Παίζει πολύ λαμογιά.

Το θέμα είναι οτι είναι παλιό και δεν το βλέπω εύκολο να βρίσκω original. :hmmm: :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Panosss έγραψε:Σχετικά με τα antivirus: δεν χρησιμοποιώ κανένα και...είμαι καλά :lol: .

Το συνηθίζεις και σε αλλους τομεις της ζωης σου? :shifty:

Εικόνα :rtfm: :rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#35839 Ούτε εγώ χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό. Αφού τα 1-2 σοβαρά malwares που έχω αρπάξει τα τελευταία χρόνια δεν έχει καταφέρει να τα αφαιρέσει το antivirus και τα έχω αφαιρέσει χειροκίνητα, τι να το κάνω? Αν πχ μπαίνεις και βλεπεις ταινία online στο http://www.free-movies-to-watch.ocz, ή την κατεβάζεις από το αντίστοιχο torrent site, ή κάνεις like για να δεις πως έγινε η Αγγελική Ηλιάδη, πας και δίνεις $19,99 στην avast για να είσαι ήσυχος. Εγώ δεν το χρειάζομαι :roll:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#35871 Δίνεται και για 6 μήνες δωρεάν το Bitdefender πάντως για το οποίο ακούγονται θετικά σχόλια. Εγώ πάντως μετά από κανά 2 μήνες με το free avast όπου στην κυριολεξία μου έπρηξε τα @@ ξαναγύρισα στο πανάλαφρο και διακριτικό NOD32 το οποίο μάλιστα με έχει καλύψει 2-3 φορές.

http://www.insomnia.gr/topic/548079-fre ... %B5%CF%82/
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#35927 Είμεθα πεντακάθαροι κύριοι, μόνο κάτι ρυθμίσεις του Windows explorer και του Internet explorer μου σύστησε ν' αλλάξω...
Θα το βγάλω :lol: , άμα είναι να μπω σε κάνα επικίνδυνο σάιτ θα μπω με λίνουξ.
Άβαταρ μέλους
By famas
#36103 Έχει κανείς υπόψη του κάποιο δωρεάν πρόγραμμα μετατροπής pdf σε word ; Όσα δοκίμασα μετατρέπουν μεν σε word, αλλά δεν αφήνουν να γράψεις μέσα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#36113 Μολις τελειωσει με το καλο η Φ1 (σε 2 εβδομαδες) θα χρειαστω επισημα την βοηθεια απο καποιον γνωστη-επαγγελματια ή μη για
1)Φορματ υπολογιστη c drive
2)Back up bookmarks και οτι αλλο νομιζει εκεινος
3)Μεταφορα υπολογιστη(πυργου κατω απο το γραφειο)τωρα ειναι διπλα στο γραφειο
4)καθαρισμος και τακτοποιηση εσωτερικου του πυργου (διαθετω φυσητηρα)
5)Εγκατασταση 1-2 παιχνιδιων οπως r factor ,asseto corsa
6)Εγκατασταση τιμονιερας g25 με το pc.

Φυσικα δεν το ζηταω να γινει δωρεαν αλλα με ενα λογικο κοστος.
Στα + θα γνωρισετε και τον Σπαικ και θα κερασω καφεδακι με κρουασανακια απο διπλανο φουρνο.

Ο υπολογιστης σεταριστικε το 2009 και απο τοτε δεν εχει γινει φορματ με αποτελεσμα αρκετα κολληματα και διαφορα errors που με αγχωνουν.