- 13 Αύγ 2025, 20:55
bill33 έγραψε:Η σύζυγος παράγγειλε πολυεστιακά γυαλιά στο mati mati (ούτε που τους ήξερα ) , 180€ με έναν απλό σκελετό,θα έρθουν τις επόμενες μέρες.40€ ήταν το κόστος για την οφθαλμίατρο.Ουτε και ρώτησα τι μάρκα φακοί ειναι
Eυτυχως ο διαβήτης δεν της έχει πειράξει τα μάτια.
Πρέπει να αλλάξω και εγώ τα δικά μου αλλά θα το κάνω όταν επιστρέψω Αγγλία σε specsavers.
Τα παρέλαβε η σύζυγος τα δικά της χθες.Μακρυά βλέπει καλά,κοντά δεν ειναι ευχαριστημένη,ειναι και πρώτη φορά που φοράει πολυεστιακά και την μπερδευουν/εκνευρίζεται.Τελικά με άκουσε και κάλεσε το κατάστημα και θα πάει απο εκεί αυριο να τα δουν και να τα ρυθμίσουν ,ότι και να σημαίνει αυτό.Της είπα και εγώ ότι πρέπει να τα φοράει ώστε να τα συνηθίσει.Αν πια δεν τα συνηθίσει να φτιάξει ένα ζευγάρι μόνο για κοντά.
Πήγα και εγώ σε specksavers την Παρασκευή για τα δικά μου.Εκανα και τα τεστ που προσφέρουν ,OCT - air puff κλπ .
Εχει χειροτερέψει η στραβωμάρα .
Το παρακάτω είναι πριν 4 χρόνια που πρωτοφόρεσα γυαλιά

και αυτό είναι το τελευταίο

Παράγγειλα λοιπόν 2 ζευγάρια γυαλιά ,£90 έχουν φακοί και σκελετός και παίρνεις άλλο ένα ζευγάρι δωρεάν.Στο ένα ζευγάρι έβαλα και επίστρωση για οθόνες +£35 ,και μαζί με τα τεστ το σύνολο έφτασε τις £155 .Κυριακή θα παραλάβω.
Για να δούμε ,pun intended
Life may not be the party we hoped for, but while we are here we might as well dance.