Εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει η 'αριστερά'...
Geo f1 έγραψε::omg:![]()
![]()
![]()
Τι ειναι αυτο στην φωτο???
Φαντασμα???
![]()
![]()
sknipper έγραψε:Οι βρύσες παλαιού τύπου έχουν μέσα λαστιχάκια. Ποια είναι η διαδικασία αλλαγής; Το είχα κάνει πριν πολλά χρόνια και δεν θυμάμαι καθόλου καλά.
Θυμάμαι ότι άνοιγες κάποιο κρυφό καπάκι και από μέσα είχε κάτι να λύσεις για να βγάλεις κάτι....
Επίσης δεν θυμάμαι αν πρέπει να έχεις κλείσει την παροχή.
Αν έχετε και κανένα σχέδιο ακόμα καλύτερα.
sknipper έγραψε:Εννοώ αν μπορεί σφίξε ξεσφίξε με χαλασμένο λαστιχάκι μήπως έχει "πάρει" κάτι, οι βόλτες κλπ και θέλει αλλαγή ο μηχανισμός.
Θέλω να αποφύγω αλλαφή βρυσών τώρα για να γίνει μια και καλή με ανανέωση των μπάνιων σε 1-2 χρόνια.
εχω φαει τα παντα και δεν εχει αιμα ο εγκεφαλος
sknipper έγραψε:Επειδή μερικές από τις βρύσες με ανησυχούν ότι η φθορά τους μπορεί να μην είναι απλά ένα λαστιχάκι αλλά κάτι παραπάνω, προβλέπεται φθορά στο κομμάτι, μηχανισμό στη φωτό του trident και μπορεί να αγοραστεί καινούργιο; Δηλαδή υπάρχουν 2-3 είδη ή είναι πολλά και άντε βρες το.
Πόσο ακριβώς ίδιο πρέπει να είναι το λαστιχάκι. Και ρωτάω γιατί αν είναι πολύ φαγωμένο μπορεί η διάμετρος να είναι προφανής αλλά το πάχος θα το καταλάβω; Φυσικά θα δοκιμάσω με ότι λαστιχάκια έχω πρώτα αλλά ρωτάω μήπως μπορώ να βάλω στη λιγότερο χρησιμοποιούμενη κάποιο λίγο πιο μικρό πχ.
-500x500.jpg)

sknipper έγραψε:Δεν πρόκειται να μπω σε μπελά να λειάνω κλπ, ότι βγει με το νύχι και Βιακάλ/ξύδι. Υποτίθεται ότι σε1-2 χρόνια θα ανανεωθούν.
Η έννοια πάντως δεν είναι τόσο το στάξιμο όσο το ότι μερικές έχουν γίνει πολύ σκληρές στη χρήση γενικά και όχι μόνο στο κλείσιμο.
Αφού τις ανοίξω θα δούμε.
Ετοιμαζόμουν να αρχίσω να ανοίγω σήμερα αλλά μου προέκυψαν ξαφνικά φιλοξενούμενοι που έπιασε φωτιά το διαμέρισμα πάνω από το δικό τους....
...Εν τω μεταξύ το τρελοκομείο ο Bottas πάει με τ[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]