- 14 Ιούλ 2015, 13:47
Kαι επειδή πολλά λέγονται στο φόρουμ , αλλά και στη καθημερινότητά μας, με ένα αυτοκινητιστικό παράδειγμα, θα "προβληματίσω" για το ποιοι ( μπορεί να

) είμαστε ως λαός, οπότε και όλοι εμείς που γράφουμε ολημερίς εδώ μέσα διάφορες θεωρίες, εκ του ασφαλούς, έχοντες το πλείστον υψηλο μορφωτικό -κυρίως δε- δημοκρατικό επίπεδο, τιμητές της ισονομίας, κλπ, κλπ:
Διπλοπαρκαρισμένοι σε χ-ψ σημείο:
Το κράτος χθές, απηύδησε με το χάλι που είχε παραγίνει, είδε πως και οι μισοί δεν πληρώνουν ούτε τα πρόστιμα και έβγαλε μιά ρύθμιση:
Εκτός του προστίμου, κατάσχει (οχι αφαίρεση πινακίδων-τονίζω πως ΚΑΤΑΣΧΕΙ) και επι 2μηνο τα 2πλοπαρκαρισμένα, τα οποία επιστρέφει στους κατόχους, ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΑ μετά το 2μηνο και ΜΟΝΟ με την επίδειξη του διπλοτύπου πληρωμής προστίμου.
Παραβάτες 2 πολίτες, στη σειρά:
1ος πολίτης, στο πετρολχεντς:
Παίδες, το και το χθές. Τώρα να δώ πως θα βολευτώ μέχρι να ξανάχω αμάξι. Γκαντεμιά και κυρίως μλκία μου, καλά να πάθω, δεν θα το ξανακάνω.
2ος πολίτης, στο πετρολχεντς:
Παίδες , το και το χθές. Τους αλήτες, δεν τους έφτανε το πρόστιμο, τώρα πως θα κάνω τη δουλειά μου? Με ποιό δημοκρατικό δικαίωμα μου "κατάσχεσαν" το αμάξι? Ρωτάνε τον κοσμάκη αν το αμάξι του είναι απαραίτητο, εργαλείο δουλειάς κλπ? Ποιός έβγαλε τέτοιους νόμους, να τον μαυρίσω στις επόμενες εκλογές, κλπ, κλπ.
Υπερβάλλω ? Μήπως δεν γίνομαι κατανοητός που το "πάω"?
Το ποσοστό των πολιτών της 1ης και της 2ης "νοοτροπίας" εν Ελλάδι, πόσο μπορεί να είναι κατά περίπτωση???

,