Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...

Δημοψήφισμα 5/7

79
28%
79
28%
54
19%
54
19%
8
3%
8
3%
Άβαταρ μέλους
By costas80
#130896 Στην αρχή σκεφτόμουν την αποχή μπας και φτάσει το 40% και χάσει τη νομιμοποίηση το δημοψήφισμα. Σήμερα βλέποντας τους δραχμοταλιμπαν να μην καταλαβαίνουν οι πιο πολλοί τι πάνε να κάνουν θα το ρίξω στο ναι. Ελπίζω μέχρι την τελευταία στιγμή να επικρατήσει στοιχειώδης λογική, να επιστρέψουν στις διαπραγματεύσεις και να ακυρωθεί το δημοψήφισμα
Άβαταρ μέλους
By trident1971
mousatos έγραψε:
trident1971 έγραψε:
Θα βαλω τη μανα μου να μου εξηγησει το "reforms for the completion of the current program...".

Έχει και τη μετάφραση στην επόμενη σειρά.

Γιατι θα το καταλαβουν στα Ελληνικα νομιζεις... εδω εγω και καταλαβαινω τα μισα.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#130970 Συγγνώμη Εάν έχει ερωτηθη ήδη, αλλά με ετεροδημότες τι γίνεται;;;;;
Άβαταρ μέλους
By j.marr
CARυοθραύστης έγραψε:Συγγνώμη Εάν έχει ερωτηθη ήδη, αλλά με ετεροδημότες τι γίνεται;;;;;

Πάρε στα κεντρικά του Συριζα και ρώτα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#130977 http://www.protothema.gr/politics/artic ... opsifisma/

Αν είναι οντως αντισυνταγματικό -βλ. και αλιβιζάτος- ποιος μπορεί να το ακυρώσει.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#130979 Μπορεί να απαντήσει κάποιος;
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
CARυοθραύστης έγραψε:Συγγνώμη Εάν έχει ερωτηθη ήδη, αλλά με ετεροδημότες τι γίνεται;;;;;

Πώς θα ψηφίσουν οι ετεροδημότες στο δημοψήφισμα
Απλά αντί για το ειδικό εκλογικό τμήμα θα ψηφίσεις κατευθείαν στην περιοχή σου το οποίο θα πρέπει να ρωτήσεις για να μάθεις ποιο είναι.
Άβαταρ μέλους
By vasilis 1200101
#130986 Ψήφισα Οχι.
Συνειδητά, χωρις συναισθηματισμούς, χωρις φανατισμο και πίεση, χωρις να φοράω πολιτική ταμπέλα.
Έμαθα στην ζωη να μην κανω ποτε αυτο που πρεπει και επιβάλλεται αλλα αυτο που κρίνω σωστο.
Ειμαι αισιόδοξος, θα αλλάξουν πολλα στην ζωη μου και θα γινουν αβέβαια ολα. Αλλα θα τα καταφέρω/ουμε.... :)