Επίσης θα έπρεπε το άνω όριο να είναι χαμηλότερο γιατί στο τέλος λειτουργούσε σαν λόγος πρόσθετης φοροδιαφυγής. Γενικώς, ενώ είχε κάποια καλά, είχε και κάποια πολύ κακά και εξόργισε πολύ κόσμο.
Θεωρώ, οι πιο πολλοί από τα χειρότερα εκείνης της κυβέρνησης, θυμούνται την διαπραγμάτευση που οδήγησε και στα cc και κατόπιν τον εν λόγω νόμο. Την φαρσοκωμωδία με τις τηλεοπτικές άδειες, οι πιο πολλοί την έχουν ξεχάσει γιατί δεν άγγιξε ποτέ την τσέπη τους. Τα άλλα όμως ναι.
kostis20 έγραψε:Και η τεράστια μείωση των συντάξεων χηρείας ήταν αδικια που έπληξε πολλους αδικαιολόγητα.
Μόνον οι χηρείας; Όλες έφαγαν τρελό ψαλίδι νομίζω.
Αλλά όπως λέει μια ψυχή εδώ, οι συντάξεις κατέστρεψαν την χώρα...
σε όποια πλευρά της ιστορίας και να είναι κανείς, ανάθεμα και αν άλλαξε σε τίποτα η ζωή του μέσου Έλληνα από την ιστορία με τις άδειες ή την ΠΓΔΜ/NMK..
Την θυμάστε την φασούλα που έπρηζαν μπάλες;
Μηδέν και εκεί, τίποτε δεν βρέθηκε, παρόλη την προσπάθεια
Ετούτο το κουοτάκι θα μου επιτρέψεις HF να το κάμω στίκοι;
Περιγράφει με ανατριχιαστική ακρίβεια το μεγαλύτερο μέρος πολιτικού/δικαστικού ρεπορτάζ των τελευταίων δέκα χρόνων.
Και τώρα που είπα συνεργασία το άλλο λάθος του Τσίπρα ήταν η συνεργασία με το Καμμένο.

Ενδιαφέρουσα φασούλα θα παιχτή θεωρώ με τον Βελόπουλο. Είναι εξαιρετικά πιθανός εταίρος σε κυβέρνηση συνεργασίας με ΝΔ. Και ουσιαστικά είναι και η μόνη περίπτωση να έχουμε κυβέρνηση, γιατί η αυτοδυναμία νομίζω είναι όνειρο θερινής νυκτός μετά απ' όλα αυτά.
Αντίστοιχα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολύ δύσκολο έργο για να βρει εταίρους, ακόμη και στο (δύσκολο έως απίθανο) ενδεχόμενο να βγει πρώτο κόμμα.
kostis20 έγραψε:Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντως έπρεπε να μην ασχοληθεί με τις ιδεολογικές του αγκυλώσεις....
Ποιές ιδεολογικές αγκυλώσεις;; Πιο μνημονιακό κόμμα δεν πέρασε από την Ελλάδα.
Φαντάζομαι βέβαια πως εννοείς το πρώτο 9μηνο... που και εκεί κώλωσε όταν ήρθε η ώρα να κάνει τη δουλειά που του ζήτησε το εκλογικό σώμα με 62% (άσχετο με το αν σε προσωπικό επίπεδο συμφωνεί κανείς ή όχι - προσωπικά διαφωνούσα τότε με το όχι - η εντολή του εκλογικού σώματος ήταν ξεκάθαρη, δεν ήταν 50,01%)... Anonymous Founder έγραψε:
Όπως και να 'χει, αυτά τα γνωρίζουμε. Αυτό που πλέον επίσης είμαι σίγουρος, είναι πως οι ζαίοι δεν απλώσαν το χέρι στο μέλι, ακόμη και τον αντιπαθέστατο Νίκο Παππά (όχι τον δικό μας), παλεύουν με το ζόρι να του βρουν κάτι. Βλάκες και ανίδεοι; Εννοείται. Αλλά εν τέλει, κλέφτες μάλλον όχι. Γιατί αν ήταν, με τόσα φιλοΝΔ μέσα, θα το είχαμε μάθει μέχρι σήμερα.
Συμφωνώ, απλά να προσθέσω και το κωλοτούμπες στο βλάκες και ανίδεοι.
Γενικά, μεγαλύτερη ζημιά στην υπόθεση "Αριστερά στην Ελλάδα" απ' όση έκανε ο συριζα δεν μπορούσε να κάνει ούτε η δεξιά στην Ελλάδα...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

markvag έγραψε:Πιο μνημονιακό κόμμα δεν πέρασε από την Ελλάδα.
https://www.naftemporiki.gr/politics/14 ... me-eyropi/
ΜέΡΑ25: Υπάρχει πολύ χρήμα πίσω από τα «ναι σε όλα» και τους «μένουμε Ευρώπη»
Λες να τα πήραν οι Ζαίοι όπως η Καϊλή Μαρκοβάγγο;
Για να το λέει Γιάνι πρέπει να έχει στοιχεία - δεν γίνεται.
markvag έγραψε:Γενικά, μεγαλύτερη ζημιά στην υπόθεση "Αριστερά στην Ελλάδα" απ' όση έκανε ο συριζα δεν μπορούσε να κάνει ούτε η δεξιά στην Ελλάδα...
Εγω παντως φιλε αν και αριστερος στην ιδεολογια, δεν εχω αυταπατες οτι μπορει καποιο κομμα στην εποχη μας να ασκησει πραγματικα αριστερη πολιτικη. Ουτε ο Συριζα, ουτε ο Μυριζα ουτε κανενας. Νταξ το αφηγημα "αριστερη κυβερνηση" πουλαει, αλλα το τερμα αριστερα ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ... Φανταζεται κανενας να κυβερναει ο Κουτσουμπας και να κανει πραγματικοτητα αυτα που γαυγιζει τοσα χρονια?
Αυτο που περιμενω απο μια κυβερνηση ειναι απλα να ασκησει μια φιλολαϊκη πολιτικη. Επισης εχω την απαιτηση να μην κλεψει και να μην αφησει τους μεγαλους να μας γδαρουνε.
Έχουμε κάθε δικαίωμα μιας και η χώρα μας ανήκει".
Πες κι εσύ Σωτήρη.
Πολύ δε περισσότερο από το πετσονέτφλιξ που τα δωράκια του Γιάνι δεν τα αφήνει να πάνε χαμένα.
) αφού προσάρμοσαν τη στρατηγική τους επι τόπου επειδή κάποιος το διέρρευσε Qatargate: Πώς έγινε η σύλληψη του συζύγου της Εύας Καϊλή μέσα σε γκαράζ- Ποιος το "κάρφωσε" στην ευρωβουλευτή και η απόπειρα απόδρασης
Εδώ θα πήγαιναν μετά από κάνα μήνα τύπου Λιγνάδη κι ο,τι έβρισκαν θα ήταν αδιευκρίνιστο και στο αρχείο
Πιθανότατα θα τους έκρυβαν στο Μαξίμου για σιγουριά