Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#50928 1. Κατσαρίδες γιοκ
2. Ο cowboy του Marlboro πέθανε
Άβαταρ μέλους
By g8777
#50934 Παρακαλαω την ωρα που καποιο αντρικο μυαλο αποφασισει οτι ειναι στην μοδα και γεμισει ο τοπος απο το 3ο Ταγμα Ιππικου του Καστερ. :svivhaha: :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#50939 σύντροφε ακου τον j.marr. :s_wink
Άβαταρ μέλους
By manosky
#50948 Φλωριές.
Αν βάλουν οι μορφονιοί τις αρχικές αρβύλες και την κάνουν ομαδικά προς Εξάρχεια μεριά, με το παντελόνι ΜΕΣΑ στο άρβυλο, τότε θα έχουμε τα ηρωικά πράγματα. :s_devil

Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#50952 Βασικά αυτό που πόσταρες g8777 είναι θαμμένο στο χρονοντούλαπο της Fashion Police.

Αυτό που παίζει κατά καιρούς σε τέτοιου είδους άρβυλο είναι το παρακάτω.

Εικόνα

FUCK GREENPEACE :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#50954 Ω θεοι! Οχι!

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#50981 Σύντροφε σταμάτα να ακολουθείς τις τάσεις και δημιούργησε δικές σου.

Εικόνα

Με σωστό κουστούμι σε συνδυασμό με τσιγκελωτό μουστάκι θα κάνει θραύση στο επόμενο μιτινγκ σε κόρπορατε περιβάλλον. Τα γύναια θα βγαίνουν απο την αίθουσα στη μέση του μιτινγκ προς αναζήτηση βεσε να αλλάξουν κιλότα.

Γκαραντί. :s_yes
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#50986 Ποπο dr Martens!! Μοναστηρακι..10αρες...να ειναι αυθεντικες..(κατι επαιζε με τις ραφες) και μετα κλωτσιες σε τοιχο για να <χαλασουν>!!!!
Άβαταρ μέλους
By αεροζολ
EDDIE_147 έγραψε:Εικόνα

:hmmm: :hmmm: :hmmm:

Είχα μια σκέψη να τις συνδυάσω και με κουστούμι.
:s_devil :s_devil

Μια χαρα σκεψη, αρκει το κουστουμι να ειναι σε στενη γραμμη και να εισαι γυρω στο 1,90 και χωρις κοιλιες.

Οι συγκεκριμενες μποτες συνδυαζονται και με φουστα και ξεφευγεις και απο τα συνηθισμενα . Παλι το 1,90 και το καλο σωμα ειναι προαπαιτουμενα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#51022 Φούστα έχω.
Λευκό σακάκι σαν του άραψ μου λείπει.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#51024 κουστούμι και βερμούδα βασικά θέλει, angus :metalo:

εγώ πάλι που δεν μπορώ να πάω σε τόσο ακραίες λύσεις πήρα αυτά και έχω εντυπωσιαστεί με το πως πάνε με όλα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By italakias
#56816 Λαδι σακακι ,με τι χρωμα μπλουζακι ή πουκαμισο συνδιαζεται;
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#56851 Σκέφτομαι να αγοράσω μία μηχανή ξυρίσματος... Επειδή είμαι παντελώς άσχετος (ξυρίζομαι μια ζωή με μία κουρευτική braun στην 1η σκάλα), τί παίζει με τις ξυριστικές? Υπάρχουν με gel διάβασα... είναι καλύτερες ή είναι μάρκετιγκ? Τί να προτιμήσω?