Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#147614 Η οποιαδηποτε σχεση της πυραμιδας με αυτες τις εταιρειες ηταν ενας απο τους βασικους πυλωνες που πανω τους χτισανε την 'αξιοπιστια' της πυραμιδας σε αφελεις. Απλα δεν ειχανε ασχοληθει οι Κωτσοβολοι τοσο καιρο γιατι δεν υπηρξαν συλληψεις. Για να δουμε απο δω και περα, θα χρησιμοποιηθει αυτο το επιχειρημα απο την επισημη αντιπροσωπεια στην Ελλαδα ή ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ;
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#147617 Nαι αλλά οι εταιρίες πως δέχτηκαν να συνεργαστούν; Και μιλάμε όντως για πολύ μεγάλες εταιρίες. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By IKE
#147618 Δε δέχτηκαν ρε μάστορα, edit [mod]

Η lyoness είναι εν δυνάμει πελάτης των εταιριών αυτών. Και ο ΔΟΥΡΗΣ ψώνιζε από τον Σκλαβενίτη κωλόχαρτα, έχεις την απορία πως γίνεται ο Σκλαβενήτης να συνεργάζεται με παιδεραστές δολοφόνους?
Άβαταρ μέλους
By otso
#147625 ικε θα μου πεις τουλαχιστον εσυ ποιος ειναι ο αρχηγος ; που οι αλλοι βορειοι δεν μου λενε; τι στο διαολο τρεχει νε σας γιατι κανεις δεν λεει το ονομα του , ουτε με πμ . και καλα ο διας που η δουλοφροσυνη του εβγαινε σε καθε ποστ αλλα οι αλλοι ;

αν θυμαμαι καλα βορειος εισαι και συ , τον ειχες συναντησει;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#147627 Χρησιμοποιούσαν όμως τα λογότυπα τους (υπερβασικό) και υπαινίσσονταν συνεργασία.

Όλες αυτές οι εταιρείες θα μπορούσαν να διαμαρτυρηθούν αλλά έκαναν τουμπέκα γιατί προφανώς έρχονταν πελατάκια.

Μια σοβαρή πολυεθνική θα είχε αμολήσει τα σκυλιά μόλις έβλεπε τον x φούφουτο να χρησιμοποιεί το λογότυπο της και από κάτω να γράφει την ιστορία της ζωής του χωρίς να την έχει ρωτήσει.

otso μπορεί να σου πει αλλά μετά θα πρέπει να σε σκοτώσει.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#147628 Charlie: Excuse me, Lieutenant. Is there something wrong?

Maverick: Yes ma'am, the data on the MiG is inaccurate.

Charlie: How's that, Lieutenant?

Maverick: Well, I just happened to see a MiG 28 do a...

Goose: We!

Maverick: Uh, sorry, Goose. *We* happened to see a MiG 28 do a 4g negative dive.

Charlie: Where did you see this?

Maverick: Uh, that's classified.

Charlie: It's what?

Maverick: It's classified. I could tell you, but then I'd have to kill you.
Άβαταρ μέλους
By leonp
IKE έγραψε:Το πρόβλημα με τις πυραμίδες είναι ότι αν κάποιος εμπλακεί θα αισθάνεται πολύ ηλίθιος (επειδή είναι) οπότε περνάει είτε σε φάση άρνησης είτε κάνει τουμπεκί.

Ήταν πυραμίδα και όλοι το ήξεραν αλλά κρυβόντουσαν πίσω από το δάχτυλό τους και έλεγαν ότι δεν είναι πυραμίδα, έχεις κέρδη από τις κάρτες, τον τζίρο και άλλα πολύπλοκα μικροκέρδη που σκοπό έχουν να θολώνουν την πυραμίδα.
Λεφτά βγάζεις μόνο αν μεγαλώνεις την πυραμίδα - τα υπόλοιπα είναι μικροποσά.

Γιατί έμπαιναν (και μπαίνουν) ;
Διότι μπορεί να μεγαλώσει ακόμα η πυραμίδα και να βγάλουν λεφτά.

Καμιά λύπηση σ' αυτούς που ζητάνε δικαστικά αποζημιώσεις.
Δεν μπόρεσαν να μεγαλώσουν την πυραμίδα και κλαίνε τα λεφτά τους.
Πυραμίδες θέλανε για να βγάλουν λεφτά και καλά να πάθουν.

Εγώ ούτε μπορώ να αποδείξω ότι η Lyoness είναι πυραμίδα ούτε στρέφομαι προσωπικά εναντίον όσων προσπαθούν να βγάλουν λεφτά μ' αυτό τον τρόπο.
Ξέρω ότι είναι πυραμίδα, δεν ανακατεύομαι και δεν έχω σχέσεις με όσους είναι στην πυραμίδα.
Άβαταρ μέλους
By IKE
otso έγραψε:ικε θα μου πεις τουλαχιστον εσυ ποιος ειναι ο αρχηγος ; που οι αλλοι βορειοι δεν μου λενε; τι στο διαολο τρεχει νε σας γιατι κανεις δεν λεει το ονομα του , ουτε με πμ . και καλα ο διας που η δουλοφροσυνη του εβγαινε σε καθε ποστ αλλα οι αλλοι ;

αν θυμαμαι καλα βορειος εισαι και συ , τον ειχες συναντησει;

Ο sv2 έλεγε ότι είναι πολύ ψηλά στην ιεραρχεία της lyoness (είναι και σε αρκετά βιντεο η φάτσα του). Μου είχε στείλει πμ στο fb πριν 3 χρόνια να πάω σε συγκέντρωση lyoness "για να δω τι είναι".

Προσωπική γνωριμία δεν έχω και στη θεσσαλονίκη έχω να πάω πάρα πολλά χρόνια (δεν είμαι από Βόρεια Ελλάδα, καμία σχέση). Τι άλλο θες να σου πω? Δεν έχω να κρύψω κάτι. Από την άλλη δεν τους έχω δει ποτέ απο κοντά, ο edit mod ΔΙΑΣ κλπ βγαίνανε κάθε λίγο και λιγάκι και αυτοαποκαλούντΩ φίλοι, ας σου πουν αυτοί ότι θες.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#147633 Πες μας όμως τι γίνεται και με τα λογότυπα που χρησιμοποιούσαν όπως πολύ σωστά επισήμανε ο Έντις...
Άβαταρ μέλους
By bill33
#147634 Οτσο πρέπει να εισαι ο μόνος που δεν ξέρει πως τον λένε. Χιντ :κάθε φορά που έχει έκθεση Σαλονίκης ακούς το επώνυμο του.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#147637 Επειδή ειπώθηκαν πολλές |λογοκρισία|, μια συγκεντρωτική απάντηση σε ότι με αφορά και αναφέρθηκε:

1) Δεν έχω καμία σχέση με την Lyoness ή κάποια άλλη πυραμίδα.
2) Ο χρήστης που μέσα στο θολωμένο σας μυαλό έχετε δαιμονοποιήσει δεν είναι υψηλόβαθμος της Lyoness ή κάτι παρόμοιο. Μέλος είναι που πλήρωσε κι αυτός το 4χίλιαρό του για να βάλει τις επιχείρησεις του (2 χ €2000) στην πυραμίδα αυτή. Από εκεί και πέρα προσπάθησε να την "τρέξει", δίνοντας κάρτες, εκμεταλλευόμενος την πελατεία που του έφερνε, τα bonus που έπαιρνε κλπ. Τίποτα παράνομο από την πλευρά του!
3) Φυσικά και παραμένουμε φίλοι. Δεν είναι ούτε μεμπτό, ούτε ντρέπομαι, ούτε απολογούμαι για τα επιχειρηματικά λάθη των άλλων. Φυσικά και ΔΕΝ είναι μέσα στους κατηγορούμενους. Αν μη τι άλλο, θα μπορούσες να πεις ότι είναι στα θύματα. Αν και δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πραγματικά θύματα, ο καθένας έπρεπε να ξέρει που μπλέκει! Για αυτό κι εγώ δεν μπλέχτηκα...

@otso: Είσαι όντως τόσο χαζός όσο δείχνεις; Άκου εκεί δουλικότητα επειδή έχω φιλικές σχέσεις με κάποιους ανθρώπους που γνώριζα πολύ πριν εμφανιστεί καν η Lyoness!!! :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
panos2171 έγραψε:Πες μας όμως τι γίνεται και με τα λογότυπα που χρησιμοποιούσαν όπως πολύ σωστά επισήμανε ο Έντις...

Για να εξηγηθώ.
Η χρήση των λογοτύπων ήταν αυθαίρετη όπως γίνεται κατά κόρον στα e-shop.
Υπάρχουν εταιρείες που δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και έχουν άμεση επαφή και με τα e-shop (τμήματα alternative trade channel κλπ) για να βεβαιωθούν ότι η παρουσία του εκάστοτε brand είναι σωστή και όχι αβαβάο.

Στην περίπτωση της Lyoness υπήρχε μια αυθαίρετη υπόνοια ότι υφίσταται συνεργασία ενώ στην ουσία τα ατομίδια αυτά προσέφεραν προπληρωμένα κουπόνια για αγορά προϊόντων --> μπούρδες.

ΙΜΟ οι εταιρείες αυτές που αναφέρονται θα έπρεπε να έχουν βάλει δαχτυλάκι στη Lyoness να μην χρησιμοποιεί το όνομα τους αυθαίρετα και τώρα πιθανόν να τρέξουν να μαζέψουν ότι μπορούν.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
REALZEUS έγραψε: πλήρωσε κι αυτός το 4χίλιαρό του για να βάλει τις επιχείρησεις του (2 χ €2000) στην πυραμίδα αυτή.

:lipsealed: :lipsealed: τέτοια απελπισία δεν την περίμενα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#147646 Τριαινα εσυ τι ζορι τραβας; Επειδη (κανεις πως) δεν θυμασαι , να σου υπενθυμισω οτι το παρον φορουμ που σου δινει βημα για να αμολας τις καθημερινες κλανιες σου δημιουργηθηκε επειδη καποιες κατινες δεν γουσταραμε να μας πουλαει συνδρομες και mlm το καθε λαμογιο λες και ειμαστε αγελη προβατων. Αν δεν γουσταρεις, μπορεις να επιστρεψεις στους αλλους. Ετσι και αλλιως, οταν ειχε γινει της πουτανας πριν κανα χρονο δεν ενοχληθηκες ιδιαιτερα.