- 13 Μάιος 2017, 02:20
Κύριοι σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και για την κριτική σας!
Το επόμενο θα είναι ακόμα καλύτερο!
Αν και εδώ πρέπει να εξομολογηθώ κάτι.
Οι mods θα έχουν δει το σβησμένο post μου, όπου σε αυτό έγραφα πάνω κάτω (δεν θυμάμαι ακριβώς) ότι έγιναν τα γυρίσματα μπλα μπλα μπλα και δεν μου άρεσε και θα το ξανακάνω.
Αυτό που δεν μου άρεσε, άρεσε τελικά σε εσάς... και δεν ήταν άλλο από το ότι ήμουν πολύ σοβαρός σε σχέση με αυτό που ήθελα να βγάλω – και δεν το κατάφερα.
Έπειτα έσβησα το post και ανέβασα το βίντεο μιας και δεν ήθελα να πάει χαμένος τόσος κόπος συν ότι ήθελα έστω με κάτι που δεν μου άρεσε, να μάθω την άποψη σας.
Στα επόμενα επεισόδια, θα πειραματιστώ και με άλλα πλάνα, εξωτερικά γυρίσματα μακριά από το αμάξι κτλ.
Τώρα όσο αφορά το θέμα φωτογραφίας μιας και έχει αναφερθεί πολύ.
Σε όσα αυτοκίνητα δεν έχω φωτογραφία που δεν την έχω βγάλει εγώ, δεν θα ανεβάσω -α! Έμαθα και τον τρόπο! - και αυτό γιατί δεν θέλω να μπλέξω με copyright κτλ. Σε όσα έχω δικιά μου, θα βάλω. Συγχωρέστε με για αυτό.
Το βίντεο με τα ταξί στην αρχή, είναι ένα βιντεάκι που έβγαλε η γυναίκα (ναι με βοηθάει

) και το έβαλα σαν σχετική εισαγωγή πριν το θέμα. Μπορεί σε άλλα να μπει και κάτι πιο άσχετο.
Η σφήνα με το παράθυρο που παίζω, μπήκε για να ξεκουραστεί το μάτι με το ίδιο πάνω κάτω πλάνο. Παιχνιδάκια δηλαδή.
Σε επεισόδια που δεν θα έχω να πω πολλά πράγματα (ναι υπάρχουν και τέτοια αυτοκίνητα χαχαχα) θα παίξουν ίσως περισσότερες σφήνες ή κάποιο άλλο τέχνασμα για να μην βγει πολύ μικρό το επεισόδιο ή βαρεθεί αυτός που το βλέπει.
Για τέλος, όσο αφορά την Merc, δεν θα γίνει καμία αναφορά ακόμη, γιατί αφενός θέλω να σας κρατήσω σε αγωνία (λέμε τώρα

) και αφετέρου θα πάρει παραπάνω από 2 επεισόδια μόνη της!
Αυτά.
Και πάλι σας ευχαριστώ!