Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#394513 Η στάση του σώματος πολύ πιο χαλαρή και άνετη έτσι (ατού και το υποβραχιονιο).
Λίγο την έναρξη με τα ταξί δεν κατάλαβα, την μέση με το παράθυρο της Mercedes πάνω κάτω δεν κατάλαβα και το τέλος με το μαύρο φόντο δεν κατάλαβα. Μικρό το κακό...
Περίμενα να πεις αρχικά και το σκεπτικό σου να αγοράσεις αυτό το αυτοκίνητο. Σου άρεσε? Ήταν πολύ προσιτό? Ήταν γνωστού σου και δεν χρειάστηκε να ψάξεις?
Με τον καιρό νομίζω θα χρειάζεσαι να έχεις απέναντι σου ένα πλάνο, μια "σκαλετα" για διευκόλυνση σου στο τι έχεις να πεις.
Πολύ καλό και καλή αρχή για πρώτη παρουσίαση! ;)
Άβαταρ μέλους
By mirage
#394532 Εγω θα ηθελα μια φωτογραφια του αμαξιου για το οποιο μιλαμε.
Παραθυρο και εναρξη στα συν.
Και μια ιδεα, σε καθε επεισοδιο να μας δειχνεις κατι που δουλευει στην Μερκα μεχρι την αποκαλυψη του τι χαλασε. Φαση οπως το παραθυρο που ανεβαινει και κατεβαινει.

< >
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#394661 Κύριοι σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και για την κριτική σας! :iconcool:

Το επόμενο θα είναι ακόμα καλύτερο!

Αν και εδώ πρέπει να εξομολογηθώ κάτι.
Οι mods θα έχουν δει το σβησμένο post μου, όπου σε αυτό έγραφα πάνω κάτω (δεν θυμάμαι ακριβώς) ότι έγιναν τα γυρίσματα μπλα μπλα μπλα και δεν μου άρεσε και θα το ξανακάνω.
Αυτό που δεν μου άρεσε, άρεσε τελικά σε εσάς... και δεν ήταν άλλο από το ότι ήμουν πολύ σοβαρός σε σχέση με αυτό που ήθελα να βγάλω – και δεν το κατάφερα.
Έπειτα έσβησα το post και ανέβασα το βίντεο μιας και δεν ήθελα να πάει χαμένος τόσος κόπος συν ότι ήθελα έστω με κάτι που δεν μου άρεσε, να μάθω την άποψη σας.

Στα επόμενα επεισόδια, θα πειραματιστώ και με άλλα πλάνα, εξωτερικά γυρίσματα μακριά από το αμάξι κτλ.

Τώρα όσο αφορά το θέμα φωτογραφίας μιας και έχει αναφερθεί πολύ.
Σε όσα αυτοκίνητα δεν έχω φωτογραφία που δεν την έχω βγάλει εγώ, δεν θα ανεβάσω -α! Έμαθα και τον τρόπο! - και αυτό γιατί δεν θέλω να μπλέξω με copyright κτλ. Σε όσα έχω δικιά μου, θα βάλω. Συγχωρέστε με για αυτό.

Το βίντεο με τα ταξί στην αρχή, είναι ένα βιντεάκι που έβγαλε η γυναίκα (ναι με βοηθάει :inlove: ) και το έβαλα σαν σχετική εισαγωγή πριν το θέμα. Μπορεί σε άλλα να μπει και κάτι πιο άσχετο.
Η σφήνα με το παράθυρο που παίζω, μπήκε για να ξεκουραστεί το μάτι με το ίδιο πάνω κάτω πλάνο. Παιχνιδάκια δηλαδή.

Σε επεισόδια που δεν θα έχω να πω πολλά πράγματα (ναι υπάρχουν και τέτοια αυτοκίνητα χαχαχα) θα παίξουν ίσως περισσότερες σφήνες ή κάποιο άλλο τέχνασμα για να μην βγει πολύ μικρό το επεισόδιο ή βαρεθεί αυτός που το βλέπει.

Για τέλος, όσο αφορά την Merc, δεν θα γίνει καμία αναφορά ακόμη, γιατί αφενός θέλω να σας κρατήσω σε αγωνία (λέμε τώρα :lol: ) και αφετέρου θα πάρει παραπάνω από 2 επεισόδια μόνη της!

Αυτά.
Και πάλι σας ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#394787 Είσαι ωραίος!!
Περιμένω πως κ πως τα peugeot
Άβαταρ μέλους
By panos2171
με κάθε ντουπ έμενε από μπαταρία

:s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By citastak
#396007 Χάρηκα που σε είδα ύστερα από τόσα χρόνια. Τελευταία φορά που ήπιαμε καφέ πρέπει να ήταν το 2006!!!

Ενδιαφέρον το εισαγωγικό αν και μεγάλο! Ωραία η εισαγωγή του 2ου επεισοδίου.
Θα απεύφευγα να λέω ότι "θα βελτιωθώ" κτλ. Μην υποβιβάζεις τη δουλειά σου μόνος σου.
Θελω οπωσδήποτε βίντεο και εικόνα. Στην τελική βρες κάποιον που να έχει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Είτε σε διαλυτήριο ή σε μεταχειρισμένο. Μοντάζ να κοπούν τα "εεε" κτλ. :)

Ωραίες ιστορίες. και έχεις μπόλικες! Αναμένουμε.
Στα επόμενα!
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#396401 Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι δε χρειάζεται να λες ότι θα βελτιωθείς, ότι το επόμενο θα ναι καλύτερο κλπ. Επίσης νομίζω ότι δε χρειάζονται οι επαναλήψεις. Πρέπει να έγινε 2-3 φορές αναφορά στην κατασκευή του πορτ-μπαγκαζ (γυάλινο) σε διαφορετικά σημεία που φαίνεται σα να προσπαθείς να γεμίσεις χρόνο.
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#396709 Καλησπέρα κύριοι! :iconcool:
Σας ευχαριστώ και πάλι για την κριτική σας! :yahoo:
Βέβαια αυτό κάνει κάθε επεισόδιο πιο δύσκολο, αλλά αυτό είναι που αξίζει! :inlove:

Τώρα που έχω λίγο ελεύθερο χρόνο θα απαντήσω πιο προσωπικά στον κάθε ένα σας.

@Vasilis – περίμενε, έχουμε 2 citroen και 2 peugeot, θα ακούσεις πολλά κουφά! :lol:

@Citastak – Χρόνια και ζαμάνια! Πως περνάει ο γαμημένος ο καιρός... αν θυμάμαι καλά τότε ήσουν με ένα corsa 3κύλινδρο! Ωραίες εποχές! Α! Και όπως λέει και ο Νίκος Παπάς, σαν να μην γερνάω ε; χαχαχα πλάκα κάνω. :lol:
Οι ατάκες του στυλ θα βελτιωθώ και τα εεε (στο δεύτερο επεισόδιο / πρώτο αυτοκίνητο, έχουν κοπεί πολλές τέτοιες) είναι από αμηχανία, αυτά με τον καιρό θα φύγουν.
Έχω συνηθίσει να είμαι πίσω από την κάμερα και όχι από μπροστά. :oops:
Τώρα όσο αφορά τις φωτογραφίες, όπως έχω πει δεν μπορώ να βάλω από το google για να μην έχω πρόβλημα με το copyright. Επίσης μιας και δεν είμαι επαγγελματίας youtuber, δεν έχω τον χρόνο για να πάω να ψάξω (και που θα βρω) κάτι τόσο παλιό αυτοκίνητο, να το φωτογραφίσω κτλ.
Αυτό που μπορώ να κάνω και θα κάνω, είναι στα πιο νέα μοντέλα που υπάρχουν φωτογραφίες από τις ίδιες της εταιρίες είναι να πάρω αυτές. Φυσικά σε όσα έχω δικές μου, θα μπουν αυτές.

@Panos – Ναι χαζομάρα που το είπα τότε φορές αλλά δεν έχει να κάνει με το να κερδίσω (κλέψω) χρόνο, μιας και ακόμα δεν ξέρω πόσο θα μου βγει στο τελικό μοντάζ. Είναι και αυτό πιστεύω θέμα αμηχανίας. :oops:

Τώρα όσο αφορά το επόμενο επεισόδιο, λόγο φόρτου εργασίας αλλά και κακού καιρού, δεν έχω καταφέρει να το κάνω.
Θέλω να πιστεύω ότι αύριο θα γίνουν τα γυρίσματα και το βράδυ θα ανέβει.
Αλλιώς θα είναι στον αέρα το Σάββατο.

Αυτά!
Σας ευχαριστώ και πάλι! :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#396743 Χαίρω πολύ, το θέμα είναι να έχει δικαίωμα χρήσης τους, που απο ότι βλέπω στο σάιτ δεν είναι ξεκάθαρο.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#396924 Οι απαγορεύσεις αφορούν την εμπορική χρήση όταν αποφέρουν κάποιο κέρδος που στην περίπτωση αυτή δεν ισχύει, εκτός και αν ενδιαφερθεί το χόλυγουντ :lol:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#396957 Αν βάζει την φωτογραφία και αναφέρει το από που την πήρε στο τέλος ή στην περιγραφή από κάτω; :hmmm:
Και εμένα μου έλειψε πάντως η φωτογραφία. Καθόμουν και έψαχνα μετά στο google να βρω για πιο μοντέλο μιλούσαμε.
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#398690 Καλημέρα κύριοι!
Στον αέρα το νέο επεισόδιο!
Άργησε λίγο... αλλα το επόμενο λογικά θα είναι στην ώρα του!

Άβαταρ μέλους
By georgetz
#398717 Μπράβο και συγχαρητήρια για τη δουλειά σου, πάντα τα καλύτερα.

Αν ήμουν στη θέση σου θα :

Α) έβαζα εικόνες κατα τη διάρκεια που μιλάς, χιουμοριστικές που και που για να προσδώσουν έξτρα ζωντάνια
Β) μερικά πλάνα οδήγησης σε μια ωραία διαδρομή δε θα ήταν άσχημα, ως περφεκτιοναλιστής στη φωτογραφία , ευκολάκι
για σένα
Γ) Εμφανίζεσαι λίγο σφιγμένος στο φακό (και ποιος δε θα'ταν !). Το έχεις, οπότε δε βλέπω το λόγο γιατί :iconcool:

το στυλ σου είναι μοναδικό αλλά θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μερικές ιδεες απο εδώ πιστεύω

http://comediansincarsgettingcoffee.com/

Και πάλι όλα τα παραπάνω είναι ιδέες , συνέχισε τη καλή δουλειά που κάνεις.