Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimitris_P έγραψε:Υπάρχει σχετικός νόμος ότι επιτρέπονται εώς 2 κατοικίδια ανά διαμέρισμα. Βρες το άρθρο και κόλλα το στη μάπα του 80%. Άι συχτήρ όλοι τους :rant:

Αφού όμως πρώτα έχεις κάνει τον κινέζο σε ότι αφορά τον γάτο για να πιάσεις το σπίτι. Μετά αν το μάθουν και πουν τίποτα τους μοστραρεις τον νόμο

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#391191 τι άκρη δηλαδή να βγάλεις; τι θα γίνει; δεν αναφέρεις δεν υπάρχει λόγος να ξέρουν. και να το μάθουν τι;

στη δική μου γειτονιά που έχουμε πολλά γατιά κάποια ζώα έριξαν μαζικές φόλες :rant:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#391206 Aν ο ιδιοκτητης δηλωσει οτι δεν θελει κατοικιδια ειναι κουτοπονηρια να μπεις μεσα ενω ξερεις οτι θα φερεις και ενα ή δυο απο αυτα. Το σωστο ειναι να του το πεις πριν μπεις ωστε να μην δημιουργησεις καποιο προβλημα αργοτερα.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#391245 Ο νόμος είναι κυρίως για να περιορίσει τον αριθμό κατοικιδίων ανα κατοικία. Δεν μπορεί δλδ ένας να έχει πχ. 10 σκυλιά μέσα στο σπίτι του. Όσο να' ναι θα ενοχλήσει.
Αν κάποιος νοικάρης δεν θέλει τέρμα δικαίωμά του.
Πάντως άσχετα, πιστεύω πως ένας λόγος που μπορεί να μην θέλουν, είναι απο τον φόβο μην "ποτίσει" η σκυλίλα, γατίλα κοκ. το σπίτι και γίνει...αντιεμπορικό για τους μετέπειτα ενοικιαστές. Τι να πω;
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
GTS έγραψε:Aν ο ιδιοκτητης δηλωσει οτι δεν θελει κατοικιδια ειναι κουτοπονηρια να μπεις μεσα ενω ξερεις οτι θα φερεις και ενα ή δυο απο αυτα. Το σωστο ειναι να του το πεις πριν μπεις ωστε να μην δημιουργησεις καποιο προβλημα αργοτερα.

Το σωστό είναι να απαντήσεις ΑΝ σε ρωτήσει. Το σπίτι το νοικιάζει κάποιος για να το χρησιμοποιεί όπως γουστάρει (νόμιμα) γι'αυτό και πληρώνει. Τώρα, αν ο ιδιοκτήτης αναφέρει ότι δεν θέλει κατοικίδια σεβαστό, του λες πως δεν μπορώ να νοικιάσω το σπίτι και τέλος.
Άβαταρ μέλους
By DAP
#391276 Και να στο πει δεν τρεχει τιποτα ΑΝ δεν γραφει κατι σχετικο το συμφωνιτικο ενοικιασης.....Και αν ελθει (που θα ελθει ) ο νοικοκυρης για "επιβλεψη" βαλε τον ψιψινο με την προικα του στο μπαλκονι....

EDIT: Φτασαμε τις 500 σελιδες και μου αρεσει..... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By RXristos
#391287 Τότε θα έπρεπε να απαγορεύεται και το κλασιμο για να μην ποτιζουν τα σπίτια κλανιλα...
Με ενα βαψιματακι, καθάρισμα του σπιτιού έχουν εξαφανιστεί όποιες μυρωδιές...
Είναι τα κολλήματα που έχουμε ακομα οσον αφορα τα κατοικίδια....

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
RXristos έγραψε:Τότε θα έπρεπε να απαγορεύεται και το κλασιμο για να μην ποτιζουν τα σπίτια κλανιλα...
Με ενα βαψιματακι, καθάρισμα του σπιτιού έχουν εξαφανιστεί όποιες μυρωδιές...
Είναι τα κολλήματα που έχουμε ακομα οσον αφορα τα κατοικίδια....

< >

Χωρίς να συμφωνώ με τα κολλήματα ξέρω για νοικαρη που είχε βγάλει τα καπάκια από τα σιφωνια και πετούσε ακαθαρσίες και τρίχες του σκύλου του εκεί. Επειδή από τα μπαλκόνια τα ομβρια βγαίνουν στον δρόμο, μπορείς να φανταστείς που πήγαιναν.
Το ίδιο είχε κάνει στην μπανιέρα όπου είχε αφαιρέσει το τρυπητο για να μην μαζεύει τις τρίχες του όταν τον έκανε μπάνιο με αποτέλεσμα να περνάει υγρασία στο κάτω διαμέρισμα αφού το τρυπητο βιώνεται με την σωλήνα αποχέτευσης.

Φαντάσου να το έχεις ζήσει η να στο έχουν πει, τι γνώμη αποκτάς για τους κατόχους σκύλων. Άδικο; Φυσικά, δεν είναι όλοι έτσι αλλά το ρισκάρεις;

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#391316 Κι εγω ξερω εναν ξανθο που μεθαγε και εριχνε γροθιες στις πορτες, για να μη δειρει τη γυναικα του και τις ειχε τρυπησει ολες!
Ασε που κατουρουσε στο μπαλκονι! :lipsealed:
Που να βαλεις μετα ξανθο στο σπιτι! Αδικο; Φυσικα δεν ειν ολοι ετσι, αλλα το ρισκαρεις; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#391323 Ιωαννίδης; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#391330 Προσωπικά ως βασικό λόγο για να μην ήθελα γατί θα ήταν επειδή δε θα μπορούσα να πατήσω το πόδι μου ποτέ ξανά στο διαμέρισμα (αλλεργία).

< >
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Scotch έγραψε:Προσωπικά ως βασικό λόγο για να μην ήθελα γατί θα ήταν επειδή δε θα μπορούσα να πατήσω το πόδι μου ποτέ ξανά στο διαμέρισμα (αλλεργία).

< >

Δηλαδή αν μπεις σε ένα φρέσκοβαμμενο, καθαρισμένο και αερισμενο διαμέρισμα του οποίου ο προηγούμενος ένοικος είχε γάτα υπάρχει περίπτωση να σε πιάσει αλλεργια;
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
#391336 @Scotch: Το σιγουρο ειναι οτι αποκλειεται το ~80% των ιδιοκτητων να ειναι αλλεργικοι.

Ασχετο, αλλα επειδη καποια στιγμη πχ υπηρχε ενα γατι σε ενα σπιτι θα σε επιανε αλλεργια εσενα μετα; Τοσο εντονη ειναι η αλλεργια;
Δεν θα το γλιτωνες με ενα καλο σκουπισμα ας πουμε; Με το βαψιμο που θα εκανες;
Ξερω 1-2 ατομα που εχουν αλλεργια σε γατες αλλα δεν ειχαν ποτε εντονο θεμα οταν βρεθηκαν μαζι με γατα, οποτε μου φαινεται περιεργο αυτο που λες. :hmmm: