Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#852043 Δεν θυμάμαι να έχει τίποτα κολλητά στο γήπεδο εκτός αν λες το λαός και καλαμάκι
Άβαταρ μέλους
By markvag
mjacob έγραψε:Εδώ να πούμε, ότι ο κος.Ελον υπόσχεται πως το τεζλα πάει και φέρνει το παιδί μόνο του.

Σε ένα χρόνο θα μπορεί. Και το λέει κάθε χρόνο εδώ και 10 χρόνια! :inlove: :inlove: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Serf
markvag έγραψε:
mjacob έγραψε:Εδώ να πούμε, ότι ο κος.Ελον υπόσχεται πως το τεζλα πάει και φέρνει το παιδί μόνο του.

Σε ένα χρόνο θα μπορεί. Και το λέει κάθε χρόνο εδώ και 10 χρόνια! :inlove: :inlove:
Φτουυυυ... κι ήμουν έτοιμος να δώσω τα +7κ για την υπόσχεση αυτόνομης μεταφοράς του μικρού....

.
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#852298 στη θάλασσα της παιδικής μπαταριοκίνησης αναρωτιέμαι αν αξίζει να βάλω στο πρόγραμμα τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.
είχα παλιότερα για μερικά χρόνια ενα ζευγάρι φορτιστή-μπαταριών tronic και τελικά το παράτησα επειδή δεν είχαν πια αυτονομία και το γύρισα στις αλκαλικές.

έχει κάποιος χρόνια (θετικής) εμπειρίας με συγκεκριμένη εταιρεία?
χρειάζεται αλλαγή στις μπαταρίες κάθε χ χρόνια?
δεν με καίει τόσο το κόστος όσο το κρίμα να βλέπω τις αλκαλικές να χαιρετάνε σαν καραμέλες.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#852300 Προσωπικά δεν τα κατάφερα ποτέ να βολευτώ με επαναφορτιζόμενες. Εκτός κι αν πάρεις 200€ μπαταρίες (και δεν ξέρω αν λέω λίγα :lol: ) να υπάρχουν ταυτόχρονα σε όλα, το βάλε βγάλε θυμίσου που είναι κλπ δεν παίζει.

Απλά προσπάθησε να παίρνεις πράγματα που φορτίζουν τα ίδια με usb.
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
#852301 Του ΙΚΕΑ είναι τίμιες νομίζω, εγώ αυτές χρησιμοποιώ.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#852302 Εγω παλι που εχω καμια εικοσαρια καλες επαναφορτιζομενες (τις panasonic τις ασπρες), για τα παιδικα επεστρεψα στις φθηνοτερες μη-επαναφορτιζομενες, αναλογιζομενος τον κινδυνο να πεταχτουν παιχνιδια με επαναφορτιζομενες μεσα, να εξαφανιστουν ολες σε χρονο dt και να μην εχω για τα δικα μου μετα, κλπ. Οποτε για τα σοβαρα επαναφορτιζομενες, για τα παιδικα budget
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Chris έγραψε:Εγω παλι που εχω καμια εικοσαρια καλες επαναφορτιζομενες (τις panasonic τις ασπρες), για τα παιδικα επεστρεψα στις φθηνοτερες μη-επαναφορτιζομενες, αναλογιζομενος τον κινδυνο να πεταχτουν παιχνιδια με επαναφορτιζομενες μεσα, να εξαφανιστουν ολες σε χρονο dt και να μην εχω για τα δικα μου μετα, κλπ. Οποτε για τα σοβαρα επαναφορτιζομενες, για τα παιδικα budget

Εγω για καλυτερες επαναφορτιζομενες στον κοσμο εχω τις Panasonic eneloop pro τις μαυρες!

Ο κινδυνος να πεταχτουνε ειναι πραγματι υπαρκτος. Αλλα απο μικρα που ηταν με ακουσαν δεκαδες φορες να λεω οτι "δεν πετατε ΤΙΠΟΤΑ πριν ελεγξουμε τις μπαταριες" και το εχουν εμπεδωσει πληρως...

Προσωπικα αισθανομαι κοροιδο καθε φορα που βαζω νορμαλ μπαταριες μεσα. Εστω και με λιγο κοπο/προγραμματισμο μπορουμε να κανουμε δουλεια σχεδον τσαμπα με ενα τσουβαλι επαναφορτιζομενες που εχουμε μαζεμενες!
Άβαταρ μέλους
By NickTG
egobrain έγραψε:έχει κάποιος χρόνια (θετικής) εμπειρίας με συγκεκριμένη εταιρεία?
χρειάζεται αλλαγή στις μπαταρίες κάθε χ χρόνια?
δεν με καίει τόσο το κόστος όσο το κρίμα να βλέπω τις αλκαλικές να χαιρετάνε σαν καραμέλες.

Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια από το lidl.
Φέτος χάλασαν κάποιες με έτος κατασκευής το 2014.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#852346 +1 και απο εμενα για του Lidl, IKEA . Γενικα +1 για τις επαναφορτιζομενες σε σχεση με τις απλες.
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#852415 @mjacob ο πλαστικός στόλος αυγατίζει από δώρα σογιού, του Αη Κοακόλα κοκ οπότε δεν μπορώ να το ελέγχω για επιλογές με φορτιστή.

προς όσους χρησιμοποιούν: για φορτιστή τι προβλέπεται, προτιμάμε ίδια μάρκα με τις μπαταρίες?
βλέπω υπάρχουν και με ενδείξεις φόρτισης σε κάθε θέση, οθόνες και δε συμμαζεύεται.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#852421 Η καλύτερη φάση νομίζω είναι επαναφορτιζόμενες λιθίου από Aliexpress, που φορτίζουν με USB-C.
Πχ κάτι τέτοιο :
USB AAA Rechargeable Batteries 1.5V 3000 MAh Li-ion Battery for Remote Control MouseElectric Toy Battery + Type-C Cable
https://a.aliexpress.com/_EyhwJD3
Υπάρχουν και κάποιοι που δίνουν μαζί και καλώδιο 4πλο που βολεύει για να φορτίζει πιο γρήγορα.

Πάντως, οι φθηνές αλκαλικές από Lidl και MaxStores είναι επίσης μια χαρά λύση, δεν γίνεται να έχεις παντού επαναφορτιζόμενες.
Επίσης αυτά ίδια μαγαζιά έχει καλές και φθηνές επαναφορτιζόμενες κλασικές με φορτιστή (αυτές που έβαλα παραπάνω φορτίζουν μόνον με καλώδια όπως τα κινητά).