Scotch έγραψε:Αλκοολική;
Ξεκωλιαρα
Serf έγραψε:Υπάρχει πρόταση για κάποιο σύλλογο στίβου για 7-8 χρόνων στα νότια προάστια; Κατά προτίμηση Παλαιό Φάληρο - Άγιο Δημήτριο- Άλιμο;Δεν έχω πρόταση, η κόρη μου πάντως έχει ξετρελαθει. Είναι 3η χρόνια που συνεχίζει. Της αρέσει, έχει φτιαξει πολυ ωραίο σώμα και - περιέργως - δεν αρρωσταίνει πλέον καθόλου.
Ο μικρός όλο στο τρέξιμο και στο άλμα εις μήκος το έχει ριξει εντός/εκτόςσπιτιού... να δουμε μήπως του αρέσει.
.
Serf έγραψε:Υπάρχει πρόταση για κάποιο σύλλογο στίβου για 7-8 χρόνων στα νότια προάστια; Κατά προτίμηση Παλαιό Φάληρο - Άγιο Δημήτριο- Άλιμο;Για τις περιοχές αυτές δεν ξέρω, αλλά στον ΑΟΝΑ στην Αργυρούπολη γίνεται αρκετά καλή δουλειά (και) σε αυτές τις ηλικίες
Ο μικρός όλο στο τρέξιμο και στο άλμα εις μήκος το έχει ριξει εντός/εκτόςσπιτιού... να δουμε μήπως του αρέσει.
.
Anonymous Founder έγραψε:Δεν μου πέφτει λόγος, αλλά δεν είναι και λίγα τα 15+15 λεπτά για γονείς και παιδί.
Θα έψαχνα κάτι πιο κοντά μου.
Anonymous Founder έγραψε:Είναι το Α και το Ω για να κάνει με ευχαρίστηση μια δραστηριότητα ένα παιδί.
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]