Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By edmond
#840850 Τι στιγμές έχουν ζήσει τα παιδιά αυτά και τι θα ζήσουν αναρωτιέμαι.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#851824 Υπάρχει πρόταση για κάποιο σύλλογο στίβου για 7-8 χρόνων στα νότια προάστια; Κατά προτίμηση Παλαιό Φάληρο - Άγιο Δημήτριο- Άλιμο;

Ο μικρός όλο στο τρέξιμο και στο άλμα εις μήκος το έχει ριξει εντός/εκτόςσπιτιού... να δουμε μήπως του αρέσει.

.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Serf έγραψε:Υπάρχει πρόταση για κάποιο σύλλογο στίβου για 7-8 χρόνων στα νότια προάστια; Κατά προτίμηση Παλαιό Φάληρο - Άγιο Δημήτριο- Άλιμο;

Ο μικρός όλο στο τρέξιμο και στο άλμα εις μήκος το έχει ριξει εντός/εκτόςσπιτιού... να δουμε μήπως του αρέσει.

.
Δεν έχω πρόταση, η κόρη μου πάντως έχει ξετρελαθει. Είναι 3η χρόνια που συνεχίζει. Της αρέσει, έχει φτιαξει πολυ ωραίο σώμα και - περιέργως - δεν αρρωσταίνει πλέον καθόλου.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#851826 Γιατί όχι στο σχολείο; Σε ιδιωτικό δεν ειναι; (Αν θυμάμαι από κάτι συζητήσεις)
Άβαταρ μέλους
By Serf
#851827 Σε ιδιωτικό είναι, αλλά τουλάχιστον στη 2η δημοτικού δεν υπάρχει σχετική δραστηριότητα. Στο σχολείο κάνει μπάσκετ και ταε κβο ντο.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Serf έγραψε:Υπάρχει πρόταση για κάποιο σύλλογο στίβου για 7-8 χρόνων στα νότια προάστια; Κατά προτίμηση Παλαιό Φάληρο - Άγιο Δημήτριο- Άλιμο;

.
Για τις περιοχές αυτές δεν ξέρω, αλλά στον ΑΟΝΑ στην Αργυρούπολη γίνεται αρκετά καλή δουλειά (και) σε αυτές τις ηλικίες
Άβαταρ μέλους
By Serf
Anonymous Founder έγραψε:Δεν μου πέφτει λόγος, αλλά δεν είναι και λίγα τα 15+15 λεπτά για γονείς και παιδί.
Θα έψαχνα κάτι πιο κοντά μου.

Εννοείται κάτι πιο κοντινό είναι το ιδανικό...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#851843 Η δική μου πρόταση είναι να ψάξετε να βρείτε το κοντινότερο στάδιο και εκεί θα υπάρχουν σίγουρα και ένας ή περισσότεροι όμιλοι που θα ασχολούνται.
Δείτε αν σας κάνουν κλικ και μετά πάτε με το παιδί να δει τον προπονητή του.
Είναι το Α και το Ω για να κάνει με ευχαρίστηση μια δραστηριότητα ένα παιδί.
Δεν ξέρω που μένεις ακριβώς, αλλά νομίζω και το Π. Φάληρο έχει τέτοιο χώρο ή όχι; Ο Αγ. Δημήτριος έχει αν δεν κάνω λάθος πάνω στην Αγ. Δημητρίου, βολεύει;
Google it, με λίγη τύχη θα βρεις κάτι καλό όσο γίνεται κοντά σας να μην σας φάνε άδικα οι δρόμοι.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#851850 Έχει. Όπως έχει και δίπλα μας σχεδόν στα σύνορα Αλίμου-Αγίου Δημητρίου. Με ενδιαφέρει κατά πόσο έχει κάποιος θετική εμπειρία από συγκεκριμένο σύλλογο... Η εναλλακτική προφανώς είναι να τους γυρίσουμε όλους της περιοχής :help:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
Anonymous Founder έγραψε:Είναι το Α και το Ω για να κάνει με ευχαρίστηση μια δραστηριότητα ένα παιδί.

Το Α κΩ περισσότερο είναι να του αρέσει και τι ώρα της μέρας θα έχει να το κάνει. Ο χρόνος μετακίνησης, δεν είμαι σίγουρος πόσο αποτρεπτικό είναι για το παιδί. Για τον γονέα σίγουρα είναι περισσότερο, αν χρειάζεται να το πάει ο ίδιος.
Τα 15 λεπτά πάντως δεν μου φαίνονται στο υπερβολικό,