otso έγραψε:κοροιδευε
αμα παρατησει εσενα η δικια σου που την εχεις σιγουρη να δουμε τι θα λες που εισαι σε επικίνδυνη ηλικια ,αρκετα μεγαλυτερος απο τον μπιχλα και με ανχωτικη δουλεια .
αληθει η κοπελια σου ειναι μια ξανθουλα με λιγο σπαστα μαλλια ;
φίλε τη διάθεση για αστεϊσμούς δε τη χάνω και σκατά να είναι όλα
άλλωστε όλα αυτά είναι ιστορίες βγαλμένες από τη ζωή
τώρα αν μου κάτσει καμιά στραβή φυσικά και θα είμαι χάλια, αλλά θα το ξεπεράσω θέλω να πιστεύω
ναι είναι ξανθιά με σπαστά μαλλιά, μόνο ξανθιές ανοικτομάτες μου αρέσουν πλέον
έχω τελειώσει με τις μαυροτσούκαλες
QsisVTS έγραψε:μόνο ξανθιές ανοικτομάτες μου αρέσουν πλέον έχω τελειώσει με τις μαυροτσούκαλες
Άνθρωπος με εξαιρετικό γούστο!

Ιταλάκιας -->
ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΠΑ!!
Αρκετα εχουμε πλεμπιασει εδω μεσα, οποιο τοπικο και να ανοιξεις βρωμανε τα χνωτα του απο την πεινα-ακομα και σε αυτα που δεν παταει ο Ντριφτης.
Φακιν ποπολο, βαζω το χερι μεχρι τον αγκωνα στον κουβα με την αστεροσκονη, και πασπαλιζω την μιζερη ζωη σας με μια εσανς Δυναστειας (οχι με την Τζοαν Κολινς, αυτη με τον Μιχαλη Μοσιο
).ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙΤΕ!
Διαζύγιο Κούστα - Γιαννικοπούλου
Η Σοφία Γιαννικοπούλου, η οποία ήταν παρούσα στη διαδικασία, αν και αρχικά διεκδικούσε διατροφή για τα παιδιά και την ίδια, ύψους 60.000 ευρώ το μήνα για μία τετραετία, δηλαδή περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ, τελικά περιορίστηκε στην καταβολή της διατροφής για δύο έτη.

Συνήγορος Κούστα: Χρησιμοποιεί τα χρήματα για λόγους αποταμιευτικούς ή για καταναλωτικά αγαθά. Ακόμα και στους καθηγητές ιδιαιτέρων μαθημάτων διπλασίαζε τις ώρες. Ζητούσε 20 ευρώ από τον καθηγητή και δήλωνε στον κ. Κούστα να καταβληθούν 40 ευρώ. Έβαζε "καπέλο"...

Πρόεδρος: Εκτός από κοσμήματα, δεν έκανε κανένα άλλο δώρο;
Μάρτυρας: Τί να σας πω; Δεν ξέρω και να τα κοστολογήσω. Μία Άστον Μάρτιν ως δώρο πόσο κάνει ας πούμε; Περίπου 60.000 ευρώ; Αλλά αυτά τα φυλάει η αδελφή μου για να εξασφαλίσει το μέλλον των παιδιών της.

Τα σχόλια του ακροατηρίου δεν φαίνεται να πτόησαν τη μάρτυρα, η οποια δήλωσε ότι τα τρέχοντα έξοδα της Σοφίας Γιαννικοπούλου και των παιδιών δικαιολογούν το ποσό διατροφής που διεκδικεί η πρώτη. Περίπου στα 11.000 ευρώ υπολόγισε τα έξοδα για την κύρια κατοικία της οικογένειας, ένα σπίτι 900 τ.μ. στη Γλυφάδα, που απασχολεί δύο άτομα προσωπικό, και για το εξοχικό στο Λαγονήσι. Τα τρέχοντα έξοδα του σούπερ μάρκετ εκτιμήθηκαν περίπου στα 3.000 ευρώ την εβδομάδα για τα παιδιά, ενώ άλλα 18.000 απαιτούνται το καλοκαίρι προκειμένου οι κόρες να πηγαίνουν σε κατασκήνωση στην Ελβετία ή στην Αμερική. Παράλληλα, έκανε αναφορά στα έξοδα συντήρησης των τεσσάρων οχημάτων της αδελφής της, ανάμεσά τους και η Άστον Μάρτιν, αλλά και τα "τρία με τέσσερα πάρτι που κάνουν τα παιδιά το χρόνο από 2000 έως 5000 ευρώ

Χρειάζονται περίπου 5.000 ευρώ για την ένδυσή τους, την οποία μέχρι τώρα αγόραζαν στη Νέα Υόρκη, αλλά τώρα πια υποχρεούνται να ψωνίζουν στην Ελλάδα

Συν. Κούστα: Ήδη έχουν επιδικαστεί ασφαλιστικά μέτρα για 20.000 ευρώ το μήνα για κάθε τέκνο. Αυτά πάνε σε σούπερ μάρκετ, θέλετε να μας πείτε;
Μάρτυρας: Η αδελφή μου ζει οικονομικά.
sfdgv.gif.a04c039028eb43186bfeccc8fa29a4fd.gif)
Συνήγορος Κούστα: Το βρίσκετε λογικό ο λογαριασμός του ρεύματος να είναι 24.000 ευρώ για το έτος 2015 - 2016;
Μάρτυρας: Η κατοικία είναι τεράστια. Διαθέτει θερμαινόμενη πισίνα και air condition...

Υπάρχει ένα διαμέρισμα στη Γλυφάδα αλλά είναι μικρό, περίπου 100 τμ και μπορεί να νοικιαστεί μόλις για 700 ευρώ. Υπάρχει ακόμα ένα διαμέρισμα που της μεταβίβασε ο κ. Κούστας και είχε παραχωρηθεί στη μητέρα μας, που πέθανε τον περασμένο Απρίλιο, όμως δεν θα "πιάσει" πάνω από 500 ευρώ" εξήγησε και κατέληξε: "ακόμα και να τα εκμεταλλευτεί τα έξοδα για τη συντήρηση και τους φόρους είναι τεράστια".

Και κατι επι προσωπικου
F(3000€, Στεργιου)=
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Εμένα προσωπικά με κάλυψε, προφανώς δεν γίνεται να κάνει άλλη οικονομία η γυναίκα. Για παράδειγμα τα παππούτσια των παιδιών έφτασε να τ' αγοράζει από την Ελλάδα, πόσο πιο χαμηλά να πέσει; Να ψάχνει στα σκουπίδια;
Επιτέλους, λίγο έλεος στο δράμα της!
(ΥΓ: Α, ρε τσεκούρι και φωτιά...
)
πχ γάμος
http://www.protothema.gr/greece/article/484419/gamos/
αντίστοιχα και τα βαφτίσια πήγαν κάτι mil
να ρέει και κάνα χρήμα στους κοινούς θνητούς
"Ότι παίρνεις, θα το πληρώσεις!"
report -> warn -> ban
Εμένα με συγκλονίζει το γεγονός πως μια τόσο χάλια γκόμενα όπως η εν λόγω, έφτασε να του στοιχίζει τόσα πολλά. Αναρωτιέμαι δηλαδή, πώς κατάφερε αυτός ο άνθρωπος να βγάλει λεφτά, όταν μια τέτοια τον γλεντάει τόσο καλά;