Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Thomas_C200K έγραψε:Και εγω ηθελα 25% αυξηση μισθου αλλα πηρα 5.5 για του χρονου. Φετος παπαλα 0.

Σύγκρινε αγοραστική δύναμη Γερμανου & Έλληνα. 3η απο το τέλος η Ελλάδα, 9/27 ο Γερμανός.
https://ec.europa.eu/eurostat/databrows ... b586b2fc7f

Thomas_C200K έγραψε:Το καλαθι εγω το βρηκα εξαιρετικο οπως και πολυς κοσμος.

Καλό μάρκετινγκ είναι και τίποτα παραπάνω. Ουσιαστική βοήθεια δεν έδωσε.

https://www.ant1news.gr/eidiseis/articl ... a-stirixis

Thomas_C200K έγραψε:Η επιδοτηση ρευματος καλα εκανε και σταματησε. 0,15 κοστιζει το ρευμα τωρα.

Το θέμα είναι οτι ΝΔ έλεγαν οτι με την είσοδο στο χρηματιστήριο ενέργειας θα πληρώνουμε λιγότερο. Το οτι ΤΩΡΑ το ρέυμα κοστίζει 0,15 δε σημαίνει κάτι - πέρυσι κόστιζε 0,09€.

Thomas_C200K έγραψε:Επενδύσεις μια χαρα ειναι, τι αλλο να γινει?

Μερικές σοβαρές επενδύσεις ας πούμε? :hmmm: Υποτίθεται είναι γνώστες τις αγοράς, υπάρχει εμπιστοσύνη κτλ
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Hellenic tifosi έγραψε:Σε ενα εντελώς προσωπικό παράδειγμα, από ΟΛΟ μου τον κύκλο δεν ξέρω κανεναν που να μην ψηφιζει κάθε φορά, πέρα απο 3-4 που είτε είναι εξωτερικο, ειτε απέχουν.

Ζείτε σε βουνά της Πίνδου;
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#818271 Όχι, δεν κατάλαβες, αυτό το είπα εις επίρρωσιν αυτού που έγραψες κι εσυ - οι εκλογικοί κατάλογοι είναι αίσχος και θέλουν ανανέωση.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#818277 Εκλογές 2023: Πληροφορίες για επίσπευση του δεύτερου γύρου στις 25 Ιουνίου
Ο θρίαμβος της ΝΔ με 20 μονάδες διαφορά στο 47,33% της Επικράτειας φέρνει συντομότερα τον δεύτερο γύρο των εκλογών

procto thema

μπουα χα χα , στη βράση κολλάει το σίδερο. Ελλαδιστάν . :yahoo: :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#818280 Περιμένω δηλώσεις Αλέξη το βράδυ , να μας ενημερώσει για το πως ο λαός δίκασε την δικτατορία του Μ.
Επίσης να μας πει ποιος (άλλος) έφταιγε για το ότι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν τόσο μεγάλη όσο άξιζε
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
mousatos έγραψε:Εκλογές 2023: Πληροφορίες για επίσπευση του δεύτερου γύρου στις 25 Ιουνίου
Ο θρίαμβος της ΝΔ με 20 μονάδες διαφορά στο 47,33% της Επικράτειας φέρνει συντομότερα τον δεύτερο γύρο των εκλογών

procto thema

μπουα χα χα , στη βράση κολλάει το σίδερο. Ελλαδιστάν . :yahoo: :s_biggrin

Ειναι αργα, την αλλη Κυριακη να τελειωνουμε :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#818284 axel τι να κάνουμε. Μερικοί δεν κατάλαβαν ακόμη πόσο μαλακισμένα κυβέρνησε ο Τσίπρας.